Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Telefon Mobil Allview A30 Max, Procesor ARM Cortex-A7, Ecran IPS 6.52", 1GB RAM, 32GB Flash, Camera Duala 8MP + CIF, Wi-Fi, 3G, Dual Sim, Android (Albastru)
CADOU
  1. Cartela SIM Vodafone PrepayCartela SIM Vodafone Prepay
  2. Valoare cadou29,99 Lei
Allview Telefon Mobil Allview A30 Max, Procesor ARM Cortex-A7, Ecran IPS 6.52", 1GB RAM, 32GB Flash, Camera Duala 8MP + CIF, Wi-Fi, 3G, Dual Sim, Android (Albastru) Allview A30 Max Design indraznet, la fel ca tine. Interactiune si distractie pe display mare   Ecranul generos de 6.52” te provoaca sa explorezi aplicatiile, platformele online si sa te bucuri de multitudinea de functii noi. Ramai mereu in contact cu tot 3926059
326.99 In stock
Telefoanele nu sunt blocate in nicio retea, sunt la liber si sunt comercializate fara abonament!

Telefon Mobil Allview A30 Max, Procesor ARM Cortex-A7, Ecran IPS 6.52", 1GB RAM, 32GB Flash, Camera Duala 8MP + CIF, Wi-Fi, 3G, Dual Sim, Android (Albastru)

COD: [ A30MAX ] ID: 3926059
  • Servicii evoMAG
326,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 7 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 12 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
326,99 Lei
(TVA inclus)
Telefon Mobil Allview A30 Max, Procesor ARM Cortex-A7, Ecran IPS 6.52", 1GB RAM, 32GB Flash, Camera Duala 8MP + CIF, Wi-Fi, 3G, Dual Sim, Android (Albastru)

Descrierea produsului Telefon Mobil Allview A30 Max, Procesor ARM Cortex-A7, Ecran IPS 6.52", 1GB RAM, 32GB Flash, Camera Duala 8MP + CIF, Wi-Fi, 3G, Dual Sim, Android (Albastru)

Design indraznet, la fel ca tine.

Interactiune si distractie pe display mare
 
Ecranul generos de 6.52” te provoaca sa explorezi aplicatiile, platformele online si sa te bucuri de multitudinea de functii noi. Ramai mereu in contact cu tot ce este important pentru tine.
 
 
Blue infinit
 
Nuanta lina, in degradé, ofera un efect special. Este smarphone-ul cu care te faci remarcat cu usurinta.
 
Fotografii reusite, amintiri nepretuite
 
Obtine fotografii #instagramabile. Acele fotografii pe care le imparti cu prietenii fara sa le editezi, dar care pun in valoare abilitatile tale de fotograf.
 
Camera principala
 
Fotografiaza tot ce iti place - de la peisaje, pisici jucause sau mancarea traditionala a bunicilor, iar camera principala de 8 MP iti va oferi posibilitati nelimitate de a te bucura de imagini clare.
Functia HDR te ajuta sa ai imagini luminoase si detaliate. Lumini, umbre, grupuri de prieteni sau peisaje, le pastrezi pe toate intr-un folder pe care il redeschizi cand iti este dor.
Efectul Bokeh te va scoate in evidenta, iar subiectul principal va ramane frumos conturat. Cu o simpla atingere a display-ului oferi consistenta fotografiei, iar tot ce este in jurul tau se va estompa discret.
Night Mode este functia care te va ajuta sa imortalizezi momentele speciale. Cerul instelat sau focul de tabara, sunt imaginile pe care le vei pastra mereu in inima, dar si in memoria telefonului tau.

Camera frontala
 
Camera frontala de 5MP va fi partenerul de nadejde atunci cand vrei sa surprinzi frumusetea naturala a ta si a prietenilor tai. Zambiti, selfie-ul perfect tocmai a fost creat!
 
 
Performanta optima in fiecare clipa
 
Noul A30 Max detine sistemul de operare Android™ 11 (Go Edition), care vine la pachet cu o selectie de aplicatii in editie Go, optimizate pentru folosirea eficienta a resurselor de memorie si procesor. Avantajele acestei versiuni, fata de cea standard a SO Android™, sunt reprezentate de deschiderea aplicatiilor cu 20% mai repede, sistem de navigare bazat pe gesturi, gruparea conversatiilor din aplicatiile de chat intr-un singur loc, precum si dezactivarea automata a permisiunilor aplicatiilor care nu sunt utilizate pentru o perioada lunga de timp.
Pentru ca tu sa te bucuri de o utilizare optimizata si fluida mai buna, noul A30 Max integreaza un procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz, care iti transforma smartphone-ul intr-un device ce-ti ofera experiente captivante nelimitate.
 
GO, pentru activul din tine
 
Cu noul A30 Max si Android Go Edition beneficiezi de acces la numeroase aplicatii, care te vor ajuta sa iti utilizezi la capacitate maxima smartphone-ul si sa ramai eficient: Google Go, Google Assistant Go, YouTube Go, Google MapsGo, Gmail Go, Gboard Go, Google Play Store.
 
 
Amintiri si experiente nelimitate
 
Ai 32 GB pe care sa ii umpli cu bucurie, fotografii reusite, aplicatii si platforme pe care tu esti liber sa creezi!

Senzor de amprenta
 
Datele tale sunt in siguranta, asa cum iti doresti. Tot ce ai de facut este sa activezi blocarea inteligenta! Impreuna cu Google Play Protect noul A30 Max va ramane in siguranta.
 
 
Energie pentru zile pline
 
Te bucuri de telefonul tau la capacitate maxima pentru aproape o zi intreaga. Bateria de 2950mAh va fi alaturi de tine peste 20 ore.

Detalii tehnice

GeneralSmartphoneDa
ModelAllview A30 Max
Dual SIMDa
ReteaSloturi simDual SIM
Retea 2GDa
Retea 3GDa
Tip SIMnanoSIM
EcranTip ecranIPS
TouchscreenDa
Diagonala (inch)6.52
Rezolutie maxima (px)1600 x 720
ProcesorChipset ProcesorARM Cortex-A7
Frecventa (MHz)1300
MemorieIstoric apeluriDa
Memorie RAM1 GB
AgendaDa
Memorie Flash32 GB
Card / TipDa / microSD
Foto/VideoCameraDa
Camera Fata (MP)5
Camera Spate (MP)8 + CIF
Inregistrare videoDa
AudioMP3Da
VibratiiDa
BoxeDa
Transmisie dateAudio1 x Jack 3.5 mm
3GDa
Wi-FiDa
Standard Wi-Fi802.11 b/g/n
USBUSB Type-C
FacilitatiSistem de operareAndroid
Versiune Sistem de operareAndroid 11
GPSDa
AcumulatorTipLi-Polymer
Capacitate2950 mAh
DetasabilaNu
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) (mm)77.9 x 8.88 x 170.3
Greutate (grame)197.7
CuloareAlbastru
Vezi mai mult