Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Telefon Fix Panasonic KX-TGE210FXN (Argintiu)
Panasonic Telefon Fix Panasonic KX-TGE210FXN (Argintiu) Designul modelului KX-TGE210 este la fel de practic pe cât este de elegant şi adaptat perfect pentru persoanele în vârstă. O tastatură cu iluminare de fundal de culoarea chihlimbarului include butoane mari de apelare care sunt uşor de văzut şi 1065937
317.99 Out of stock

Telefon Fix Panasonic KX-TGE210FXN (Argintiu)

COD: [ PNS00563 ] ID: 1065937
317,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
318,00 Lei
(TVA inclus)
Telefon Fix Panasonic KX-TGE210FXN (Argintiu)

Descrierea produsului Telefon Fix Panasonic KX-TGE210FXN (Argintiu)

Designul modelului KX-TGE210 este la fel de practic pe cât este de elegant şi adaptat perfect pentru persoanele în vârstă. O tastatură cu iluminare de fundal de culoarea chihlimbarului include butoane mari de apelare care sunt uşor de văzut şi de apăsat. Telefonul este, de asemenea, uşor de utilizat având un design curbat şi ergonomic. Telefonul include şi o funcţie de compatibilitate auditivă şi taste fizice pentru volum pentru un control mai uşor şi conversaţii fără interferenţe.
Conectează întreaga casă
Ideal pentru cei care au obiceiul de a-şi lăsa telefoanele pe unde nu trebuie, cel mai recent model KX-TGE210 include o funcţie de localizare a telefonului mobil. Dacă telefonul a alunecat sub canapea sau este ascuns într-un buzunar, apăsaţi pur şi simplu butonul şi unitatea de bază vă va suna şi îl va localiza în câteva secunde. Pentru o şi mai bună conexiune în jurul casei, modelul KX-TGE210 oferă, de asemenea, o setare “Intercom All” prin care toate telefoanele din casă sunt conectate oriunde ar fi.
 
Caracteristici suplimentare:
Noile telefoane DECT dispun de o serie de alte caracteristici inovatoare care fac gestionarea apelurilor mai uşoară ca oricând, inclusiv de o funcție de reducere a zgomotului pentru modelul KX-TGE210, care vă ajută să reduceţi în convorbire zgomotul de fundal.
 
KX-TGE210 oferă o durată de viaţă a bateriei foarte mare  - timpul de convorbire este de până la 16 ore, cu o durată în standby de până la 300 de ore.

Gama de telefoane Panasonic DECT oferă utilizatorilor o varietate de opțiuni de blocare pentru a avea un control complet asupra apelurilor nedorite. KX-TGE210 dispune de funcţia Nuisance Call Block care vă permite să blocaţi apelurile frustrante ale telemarketerilor şi apelurile scumpe din străinătate.  Pot fi înregistrate până la 50 de numere individuale, alături de grupuri întregi de numere blocate.

Modul "Nu deranjați" este, de asemenea, disponibil în această gama, garantând liniște atunci când aveţi nevoie de ea cel mai mult. De asemenea, vă permite să selectați cele mai importante numere ale prietenilor şi ale familiei, asigurându-vă că vă pot contacta în orice moment, chiar și atunci când modul "Nu deranjați" este activat.
 
În plus, modelul KX-TGE210 este, de asemenea, compatibil cu un accesoriu opțional Finder Key, ce vă poate ajuta să scăpaţi de întârzierile cauzate de cheile rătăcite. Pur și simplu atașați Key Finder-ul de cheile dumneavoastră şi telefonul DECT vă ajută să le găsiţi rapid şi uşor.

Detalii tehnice

CaracteristiciTipDECT
DisplayDa
Caller IDDa
Tonuri de apel40
RedialDa
Agenda150 de numere + nume
Volum sonerie7 trepte + oprit
SpeakerDa
Dimensiuni (W x D x H mm)Baza: 136 x 88 x 80
Receptor: 54 x 31 x 171
GreutateBaza: 130g
Receptor cu baterie: 140g
CuloareArgintiu
AlteleSe pot conecta pana la 6 receptoare multiple
Tastatura iluminata Chihlimbar
Walkie Talkie
Baby monitor
Posibilitate apel in hold
Mod ECO inteligent
Mod siguranta normal/avansat
Vezi mai mult