Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Telefon Fix Panasonic KX-TGB210FXP (Roz)
Panasonic Telefon Fix Panasonic KX-TGB210FXP (Roz) Telefon DECT cu ecran matricial cu afișare pe un rând, CLIP, ecran cu lumină de fundal, agendă telefonică cu 50 de numere, apelare rapidă, alarmă, posibilitate de montare pe perete.   Simplu si cu un cost scazut, Panasonic KX-TGB210 -DECT Ph 1065473
125.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Telefon Fix Panasonic KX-TGB210FXP (Roz)

COD: [ KX-TGB210FXP ] ID: 1065473
125,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,3 Lei
(Pret fara taxa verde: 125,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
126,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0,3 Lei
(Pret fara taxa verde: 126,00 Lei)
Telefon Fix Panasonic KX-TGB210FXP (Roz)

Scurta descriere

Telefon DECT cu ecran matricial cu afișare pe un rând, CLIP, ecran cu lumină de fundal, agendă telefonică cu 50 de numere, apelare rapidă, alarmă, posibilitate de montare pe perete.
 
Simplu si cu un cost scazut, Panasonic KX-TGB210 -DECT Phone este alegerea ideala pentru cei care au nevoie de un telefon pentru  acasă.
În primul rând, butoanele separate de pe tastatura vă asigura că nu apelati accidental un număr greșit, iar textul clar și pictogramele de pe afisajul telefonului vă permit să navigați cu usurinta prin meniuri si setari.
 
Construit în funcția ECO Mode, KX-TGB210 vă permite să reduceți cantitatea de radiatii pe care telefonul o emite, De asemenea, prin utilizarea  modului  ECO va crește,  durata de viață a bateriei telefonului, deoarece aceasta va reduce cantitatea de energie pe care o utilizează telefonul.
 
O altă caracteristică importanta a Panasonic KX-TGB210 este calitatea excelentă a sunetului. Conversatiile vor fi intotdeauna foarte clare. Toate acestea, combinate cu un confort deosebit al telefonului, va vor permite va vorbiti ore in sir cu prietenii sau cu familia.
Detalii tehnice
CaracteristiciTipDECT
DisplayDa
Caller IDDa
Melodii polifonice6
Tonuri de apel6
Redial10 numere
Agenda50 numere cu nume
Volum sonerie5 trepte + oprit
Dimensiuni (W x D x H mm)Baza: 99 x 99 x 50
Receptor: 47 x 30 x 162
GreutateBaza: 80g
Receptor cu baterie: 130g
CuloareRoz