Vă informăm că in perioada următoare vor fi întârzieri la livrarea coletelor între 1 şi 5 zile. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Incarcator rapid wireless Widjit QICH-FAST, QI compatibil cu iPhone X, 8, 8 Plus (Negru)
Widjit Incarcator rapid wireless Widjit QICH-FAST, QI compatibil cu iPhone X, 8, 8 Plus (Negru) Incarcare rapida wireless este disponibila numai pentru dispozitivele Samsung Galaxy Note , S8, S8 Plus, S7, S7 Edge, S6 Edge Plus, Note 5, iar incarcarea standard wireless pentru iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus si alte dispozitive compatibile Qi. 3675407
89.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Incarcator rapid wireless Widjit QICH-FAST, QI compatibil cu iPhone X, 8, 8 Plus (Negru)

COD: [ QICH-FAST ] ID: 3675407
89,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 84,99 Lei)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
89,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 84,99 Lei)
Incarcator rapid wireless Widjit QICH-FAST, QI compatibil cu iPhone X, 8, 8 Plus (Negru)

Scurta descriere

Incarcare rapida wireless este disponibila numai pentru dispozitivele Samsung Galaxy Note , S8, S8 Plus, S7, S7 Edge, S6 Edge Plus, Note 5, iar incarcarea standard wireless pentru iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus si alte dispozitive compatibile Qi.
 
Puteti incarca telefonul atat in pozitie landscape cat si portret, in functie de preferinte. Pentru o dimensiune a telefonului de peste 5.8” (cum ar fi Galaxy note 8, S8 Plus, S6 Edge Plus, iPhone X, iPhone 8 Plus) va recomandam sa le incarcati in pozitie orizontala.
 
Telefoanele pot fi incarcate si cu carcasa de protectie daca aceasta nu este mai groasa de 4 mm, indiferent de materialul din care este confectionata. Nu va recomandam sa utilizati incarcarea wireless atunci cand folositi carcase metalice sau magnetice.
 
Acest incarcator mobil are un LED care va lumina in albastru timp de doua secunde atunci cand il conectati la curent si se va transforma in verde atunci cand incarcati un telefon. Pentru telefoanele iPhone X, 8 Plus si 8 lumina verde nu se va stinge nici atunci cand dispozitivele sunt incarcate complet.
 
Lumina albastra va clipi tot timpul si incarcarea se va opri in cazul in care exista obiecte straine pe suportul incarcatorului wireless.
 
 
Detalii tehnice
CaracteristiciTipIncarcare Wireless
Conceput pentruTelefoane
CuloareNegru