Raporteaza o problema
Protectie spate Ringke Fusion 827193, folie protectie inclusa, pentur Huawei P9 (Transparent)
Ringke Protectie spate Ringke Fusion 827193, folie protectie inclusa, pentur Huawei P9 (Transparent) Husa de protectie Ringke Fusion pentru Huawei P9 este cea mai buna protectie pentru telefonul tau. Spatele husei este fabricat din policarbonat dur si perfect transparent, tratat special cu un strat de coating anti-zgariere. Husa tratata anti-static pen 1839326 5 1
44.99 Out of stock
Protectie spate Ringke Fusion 827193, folie protectie inclusa, pentur Huawei P9 (Transparent) Exact ce era afisat si descris, promptitudine, usor de comandat si intrat in posesia lui, comunicare buna

Protectie spate Ringke Fusion 827193, folie protectie inclusa, pentur Huawei P9 (Transparent)

COD: [ 827193 ] ID: 1839326

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Protectie spate Ringke Fusion 827193, folie protectie inclusa, pentur Huawei P9 (Transparent)

Scurta descriere

Husa de protectie Ringke Fusion pentru Huawei P9 este cea mai buna protectie pentru telefonul tau. Spatele husei este fabricat din policarbonat dur si perfect transparent, tratat special cu un strat de coating anti-zgariere. Husa tratata anti-static pentru a nu permite prafului sa adere. Transparenta husei face designul telefonului perfect vizibil, fara sa-i altereze aspectul special.
 
Husa Ringke Fusion pentru Huawei P9 este prevazuta cu marginile putin inaltate, de asemenea in zona camerei husa este putin mai inalta pentru a preveni eventualul contact al display-ului sau al camerei foto cu suprafetele pe care telefonul este asezat. In acest fel sunt evitate eventualele zgarieturi ce pot aparea.
 
Husa Ringke Fusion pentru Huawei P9 este prevazuta cu protectie contra prafului si impuritatilor ce pot intra in mufele si porturile telefonului. Capacele se potrivesc perfect in momentul in care sunt plasate in porturi.
 
Husa Ringke Fusion pentru Huawei P9 are marginile fabricate din termopoliuretan, un material care asigura o pretoectie excelenta contra socurilor.
 
Butoanele husei Ringke Fusion pentru Huawei P9 beneficiaza de tehnologia Active Touch ce imbunatateste timpul de raspuns al butoanelor telefonului. Datorita preciziei cu care husa este fabricata, accessul la toate functiile, butoanele si porturile telefonului este foarte facil.
 
Important! Va rugam ca inainte de utilizare sa indepartati foliile de pe spatele husei, atat din interior cat si din exterior.
Detalii tehnice
SpecificatiiTipProtectie spate
CompatibilitateHuawei
Modele compatibileHuawei P9
CuloareTransparent
MaterialPolicarbonat + Termopoliuretan
Alte accesorii incluseFolie de protectie
Adauga review

Review-uri

Andreea Cristina Cojocaru 01.10.2018 10:54
Exact ce era afisat si descris, promptitudine, usor de comandat si intrat in posesia lui, comunicare buna

Pro

Exact ce era afisat si descris, promptitudine, usor de comandat si intrat in posesia lui, comunicare buna
Vi se pare util acest comentariu? DaNu