Raporteaza o problema
Folie Protectie Antibacteriana Super Touch STH-5205 pentru Apple iPhone 6
Super touch Folie Protectie Antibacteriana Super Touch STH-5205 pentru Apple iPhone 6 Pachetul conține: doua folii, o racletă, un șervețel din microfibră pentru curățarea ecranului, o banda adeziva pentru inlaturarea firelor de praf.   Folia este perfect conturată și cu potrivire optimă pentru telefonul dumneavoastră iPho 3625461
14.00 Limited Availability

Folie Protectie Antibacteriana Super Touch STH-5205 pentru Apple iPhone 6

COD: [ STH-5205 ] ID: 3625461
14,00 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
14,00 Lei
(TVA inclus)
Folie Protectie Antibacteriana Super Touch STH-5205 pentru Apple iPhone 6

Scurta descriere

Pachetul conține: doua folii, o racletă, un șervețel din microfibră pentru curățarea ecranului, o banda adeziva pentru inlaturarea firelor de praf.
 
Folia este perfect conturată și cu potrivire optimă pentru telefonul dumneavoastră iPhone 6. Imbunătățește contrastul display-ului. Oferă o protecție de lungă durată. Rezistență la zgarieturi 100%. Inainte de aplicarea foliei, ȋnlăturarea impurităților se poate efectua cu șervețelul din microfibră inclus ȋn pachet. Vă rugăm să nu folosiți alte materiale sau substanțe pentru curățarea ecranului telefonului dumneavoastră. Nu rămân urme după ȋnlăturarea foliei.
 
Instrucțiuni de aplicare: Curățați zona de aplicare cu șervețelul din microfibră inclus in pachet, pentru eliminarea prafului si a impuritatilor. Dezlipiți usor plasticul protector de pe folie cu ajutorul etichetei cu numărul 1. Aplicați cu grijă folia cu suprafața dezlipită pe zona dorită și asigurați-vă că folia este bine presată și ȋndepărtați bulele de aer cu ajutorul racletei, ȋmpingându-le spre margini. Eliminati cealalta parte a plasticului protector cu ajutorul etichetei cu numarul 2.
Detalii tehnice
SpecificatiiCuloareTransparent
MaterialPET
Tip folieClasica
Compatibilitate iPhone 6
AltelePrevine depunerea bacteriilor cu pana la 99,9%