Raporteaza o problema
Folie protectie Sticla Temperata GProtect SGJ10.33RE2.5D pentru Samsung Galaxy J1
Gprotect Folie protectie Sticla Temperata GProtect SGJ10.33RE2.5D pentru Samsung Galaxy J1 Folie de sticla securizata GProtect tempered glass pentru Galaxy J1 este foarte subtire, masurand doar 0.33 mm. Protejeaza ecranul dispozitivului impotriva zgarieturilor, este usor de aplicat, fara bule de aer. Produsa din sticla securizata tratata te 1739090
24.78 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Folie protectie Sticla Temperata GProtect SGJ10.33RE2.5D pentru Samsung Galaxy J1

COD: [ SGJ10.33RE2.5D ] ID: 1739090

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Folie protectie Sticla Temperata GProtect SGJ10.33RE2.5D pentru Samsung Galaxy J1

Scurta descriere

Folie de sticla securizata GProtect tempered glass pentru Galaxy J1 este foarte subtire, masurand doar 0.33 mm. Protejeaza ecranul dispozitivului impotriva zgarieturilor, este usor de aplicat, fara bule de aer.
Produsa din sticla securizata tratata termic. Folia are un grad de duritate 9H, de 3 ori mai mare decat foliile obisnuite, aceasta rezistand cu succes zgarieturilor produse de chei si de alte obiecte ascutite sau dure.
Folia de sticla securizata tempered glass pentru Galaxy J1 contine un strat oleofobic anti-grasime care nu retine diversele impuritati si amprente si un strat de adeziv puternic care nu afecteaza display-ul dispozitivului si sensibilitatea touch-screen-ului.
In cazul unui impact puternic, folia de sticla securizata GProtect nu se rupe in bucati mici si ascutite protejand impotriva oricaror posibile accidente.
Detalii tehnice
SpecificatiiCompatibilitateGalaxy J1
Altele1 Bucata fata