Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti True Wireless OnePlus Buds Z2, Bluetooth 5.2, Waterproof IP55, 3 microfoane, Dolby Atmos, Control vocal (Alb)
Oneplus Casti True Wireless OnePlus Buds Z2, Bluetooth 5.2, Waterproof IP55, 3 microfoane, Dolby Atmos, Control vocal (Alb) Sunet fără limite Într-o lume care ne distrage permanent atenția, un moment de liniște poate debloca posibilități infinite. Faceți abstracție de lumea înconjurătoare și umpleți-o cu atitudine audio. Scufundați-vă într-un ocean de calm, 3840861 4 1
353.99 In stock
Casti True Wireless OnePlus Buds Z2, Bluetooth 5.2, Waterproof IP55, 3 microfoane, Dolby Atmos, Control vocal (Alb) Echilibrul corect intre pret-calitate, sunt foarte multumit de alegerea facuta

Casti True Wireless OnePlus Buds Z2, Bluetooth 5.2, Waterproof IP55, 3 microfoane, Dolby Atmos, Control vocal (Alb)

COD: [ 6921815619147 ] ID: 3840861
353,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
353,99 Lei
(TVA inclus)
Casti True Wireless OnePlus Buds Z2, Bluetooth 5.2, Waterproof IP55, 3 microfoane, Dolby Atmos, Control vocal (Alb)

Descrierea produsului Casti True Wireless OnePlus Buds Z2, Bluetooth 5.2, Waterproof IP55, 3 microfoane, Dolby Atmos, Control vocal (Alb)

Sunet fără limite
Într-o lume care ne distrage permanent atenția, un moment de liniște poate debloca posibilități infinite. Faceți abstracție de lumea înconjurătoare și umpleți-o cu atitudine audio. Scufundați-vă într-un ocean de calm, liniștit, dar puternic. Explorați-vă propria lume interioară și experimentați liniștea.
 
Experience 40 dB of Zen
Trei microfoane instalate pe fiecare cască detectează și analizează sunetul ambiental din mediul în care vă aflați. Folosiți contra-frecvențele de anulare a zgomotului (cu o diminuare a zgomotului cu maximum 40 dB1) pentru o experiență electrizantă, reducând zgomotul ambiant și efectul de vânt. Ascultați-vă lumea interioară cu claritate uimitoare în Modul Transparență.
 
 
Bucurați-vă de magia muzicii
Am împrumutat mult-lăudatul driver dinamic de 11mm pentru căști intraauriculare fără fir de la OnePlus Buds Pro. Luați-vă petrecerea oriunde mergeți cu acordajul acustic pentru beat-uri mai pline și îndrăznețe, cu înalte limpezi ca cristalul.
 
Suportul Dolby Atmos2 asigură un sunet fidel și captivant prin sisteme de sunet spațial de top. Lăsați muzica să vă pătrundă prin cele trei moduri de sunet: film la cinema, muzică imersivă și jocuri pe telefon.
 
 
 
Sunet Captivant
Pentru sunet clar al apelurilor, cele trei microfoane ENC dispun de un design special, care reduce efectul de vânt generat de fricțiunea aerului. Tehnologia beamforming optimizează claritatea vocii interlocutorului și reduce zgomotul ambiental, pentru claritate sonoră maximă în timpul conversației. Avem exact ce vă trebuie pentru calitate maximă a apelurilor.
 
Sunet cu Prestanță
Alegeți stilul care vi se potrivește perfect dintre Negru Obsidian sau Alb Perlat. Aspectul ambelor opțiuni e excepțional, pe măsura sunetului. De asemenea, sunt mai ușoare, mai stabile și cu 15% mai scurte decât modelul OnePlus Buds Z, cu auriculare în trei mărimi, pentru un plus de confort și fixare perfectă.
 
 
 
Prospețime fabuloasă
Elementele interne de clasă IP55 rezistente la transpirație3 sunt combinate cu un strat higrofob de nano-protecție anti-coroziune. Căștile Buds Z2 pot fi curățate ușor prin clătire ocazională, având întotdeauna un aspect proaspăt și curat. Carcasa de încărcare3 de clasă IPX4 este și ea rezistentă la apă.
 
Nu vă stresați, nu va trebui să vă faceți griji că aceste căști intraauriculare fără fir se udă și se strică.
 
 
Joaca nu se termină niciodată
Bateria puternică, cu capacitate de utilizare continuă de 38 de ore4, vă permite să vă distrați toată ziua și toată noaptea și încă o zi întreagă. Pentru weekenduri pline de experiențe captivante, bucurați-vă de un flux sonor fluid și neîntrerupt. Cu ajutorul tehnologiei Flash Charge, o încărcare de doar 10 minute vă permite să ascultați muzică timp de 5 ore5. Ignorați butonul de pauză și faceți-vă de cap fără a rămâne fără energie.

Detalii tehnice

ConectivitateTipCasti True Wireless
InterfataBluetooth
Versiune Bluetoothv5.2
Autonomie5 ore
IncarcareUSB Type-C
Raza de actiune10 m
Caracteristici AudioFrecventa20 Hz - 20 kHz
Sensibilitate (dB)98
Functii si TehnologiiAnularea zgomotului de fundalDa
BluetoothDa
Rezistenta la apa si prafDa
Microfon DualDa
MicrofonDa
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)0.042
CuloareAlb
Capacitate acumulatorCasca 40 mAh
Carcasa 520 mAh
Adauga review

Review-uri

Bogdan 27.07.2022 16:44
★★★★☆
Echilibrul corect intre pret-calitate, sunt foarte multumit de alegerea facuta

Pro

Design

Contra

Calitatea sunetului
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult