Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti True Wireless Bang & Olufsen Beoplay EX, Bluetooth 5.2, Microfon, Noise cancelling (Auriu)
Bang & olufsen Casti True Wireless Bang & Olufsen Beoplay EX, Bluetooth 5.2, Microfon, Noise cancelling (Auriu)   SNUG FIT   Confort pe care te poti baza   Beoplay EX se potriveste cu stilul tau de viata si cu urechile tale. Un design ergonomic complet nou va ofera un confort complet inca de la scoaterea din carcasa, in timp ce varfurile moi va pe 4075249
1752.99 Out of stock

Casti True Wireless Bang & Olufsen Beoplay EX, Bluetooth 5.2, Microfon, Noise cancelling (Auriu)

COD: [ 1240601 ] ID: 4075249

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Casti True Wireless Bang & Olufsen Beoplay EX, Bluetooth 5.2, Microfon, Noise cancelling (Auriu)

Descrierea produsului Casti True Wireless Bang & Olufsen Beoplay EX, Bluetooth 5.2, Microfon, Noise cancelling (Auriu)

 
SNUG FIT
 
Confort pe care te poti baza
 
Beoplay EX se potriveste cu stilul tau de viata si cu urechile tale. Un design ergonomic complet nou va ofera un confort complet inca de la scoaterea din carcasa, in timp ce varfurile moi va permit sa ascultati ore intregi fara oboseala. Indiferent daca mergeti, alergati sau sariti, silueta bastonului asigura stabilitate, ramanand in acelasi timp confortabil si la nivelul urechilor dvs.
 
 
ANULAREA ACTIVA ADAPTIVA A ZGOMOTULUI
 
Liniste sufleteasca
 
Transformati o calatorie zgomotoasa cu trenul intr-un moment de concentrare. Sau faceti din alergarea dvs. o experienta meditativa. EX monitorizeaza sunetul ambiental exterior si se adapteaza pentru a-l elimina, astfel incat sa va puteti bucura de o ascultare fara distrageri si de convorbiri de cea mai buna calitate - oriunde v-ati afla. Doriti sa lasati lumea sa intre? Modul Transparenta se ocupa de asta printr-o simpla atingere.
 
 
SUNETE POTENT
 
Arata mic. Suna puternic.
 
Beoplay EX se ridica mult deasupra dimensiunilor sale, cu un bas mai plin si un nivel de detaliu imbatabil pentru o forma atat de compacta. Un driver de 9,2 mm in fiecare casti aduce puterea - peste tot, de fiecare data.
 
 
CONSTRUCTIE IMPERMEABILA
 
Apa? Nu va faceti griji.
 
Ati fost prins intr-o ploaie torentiala?  Beoplay EX ramane rezistent la apa pana la un metru de apa timp de 30 de minute si rezista la praf si nisip, datorita calitatii sale de constructie cu grad de protectie IP57. Nu exista vreme rea, ci doar casti nepotrivite.
 
 
MICROFON
 
Clear? Crystal.
 
Pozitionat cu grija pentru a fi mai aproape de gura, stick-ul gazduieste sase microfoane care va permit sa raspundeti si sa efectuati apeluri cu incredere. Zgomot de fond? Tehnologia inteligenta de formare a fasciculului face distinctia intre vocea dvs. si alte sunete, astfel incat sa aveti intotdeauna o voce clara.
 
 
Mai bun in sticla
 
Forma intalneste functia. Moda intalneste fidelitatea. O suprafata tactila din sticla aduce precizie si frumusete ca o bijuterie, in timp ce un inel exterior din aluminiu ofera protectie si o inflorire estetica finala. Realizat pentru a dura, facut pentru a fi purtat.
 
 
DURATA DE VIATA A BATERIEI
 
Putin merge un drum lung
 
Ascultati pana la 6 ore cu ANC activat sau 8 ore cu ANC dezactivat. Cand este timpul sa va reincarcati, pur si simplu glisati EX inapoi in carcasa de incarcare fara fir pentru a va incarca pentru urmatoarea piesa. Un total de 28 de ore.
 
CONECTIVITATE
 
Cuplare rapida. Rapid de redat.
 
Scoateti castile din carcasa de aluminiu si sunteti conectat. Atat de simplu. Bucura-te de ascultare cu latenta redusa atat pe Android, cat si pe iOS cu Bluetooth 5.2 si tehnologia adaptiva aptX(TM). Poti schimba dispozitivele fara probleme cu imperecherea multipunct. EX te acopera.
 
Muzica la indemana in aplicatia Bang & Olufsen.
 
Mai mult bas, mai multa caldura, mai mult tu. Personalizati-va experienta de ascultare cu aplicatia B&O. Egalizatorul Beosonic si reglajele de anulare a zgomotului va ofera un control complet asupra modului in care ascultati, cu o simpla atingere.
 

Detalii tehnice

ConectivitateTipCasti True Wireless
InterfataBluetooth
Versiune Bluetoothv5.2
Profiluri BluetoothSBC, AAC, aptX™ Adaptive
Autonomie20 ore
Incarcare1.5 ore
Raza de actiune10 m
Caracteristici AudioFrecventa20 Hz - 20 kHz
Functii si TehnologiiBluetoothDa
Rezistenta la apa si prafDa
MicrofonDa
Caracteristici fiziceGreutate (Kg)0.006
CuloareAuriu
Vezi mai mult