Raporteaza o problema
Cablu de date Anker PowerLine A8132091, MicroUSB, 0.9 m (Rosu)
Anker Cablu de date Anker PowerLine A8132091, MicroUSB, 0.9 m (Rosu) Cablu Micro USB Anker Premium. Cablul cel mai rapid si durabil din lume.   Cablul Micro USB Premium de la Anker este mult mai rezistent decat majoritatea cablurilor similare. De 4 ori mai durabil. Inginerii Anker au indoit cablul de peste 4000 de 3672588
15.68 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Cablu de date Anker PowerLine A8132091, MicroUSB, 0.9 m (Rosu)

COD: [ A8132091 ] ID: 3672588
15,68 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 15,08 Lei)
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
15,68 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 0.6 Lei
(Pret fara taxa verde: 15,08 Lei)
Cablu de date Anker PowerLine A8132091, MicroUSB, 0.9 m (Rosu)

Scurta descriere

Cablu Micro USB Anker Premium. Cablul cel mai rapid si durabil din lume.
 
Cablul Micro USB Premium de la Anker este mult mai rezistent decat majoritatea cablurilor similare.
De 4 ori mai durabil. Inginerii Anker au indoit cablul de peste 4000 de ori si nu ai intampinat nici o problema de performanta sau de schimbare a parametrilor incarcarii.
Incarcare mult mai rapida
Multumita diametrului mare al firelor si a rezistentei foarte mici, cablul Anker Micro USB Premium face posibila incarcarea acumulatorilor mult mai rapid prin porturile USB.
 
POTRIVIREA PERFECTA
 
Pentru a maximize compatibilitatea multitudinii de conectori existenti in dispozitivele mobile, am creat cablul Anker Micro USB Premium cat mai compact posibil, dar fara a compromite durabilitatea acestuia.
 
Compatibil cu: toate telefoanele si tabletele Android, e-reade-re, camera, MP3 player, HDD-uri, SSD-uri, Incacatoare portabile, console de jocuri, baterii portabile cat si toate dispozitivele ce folosesc stabdardul Micro USB. Branduri precum Samsung, HTC, Motorola, Nexus, Nokia, LG, HP, Sony, Blackberry, Microsoft si multe altele.
 
Detalii tehnice
CaracteristiciCompatibilitateUniversal
Lungime cablu (m)0.91
InterfataMicroUSB
CuloareRosu