Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Boxa Portabila Philips BT50A, Bluetooth/Jack 3.5mm (Galben/Albastru)
Philips Boxa Portabila Philips BT50A, Bluetooth/Jack 3.5mm (Galben/Albastru) Sunet puternic într-un dispozitiv care îţi încape în palmă   Bucură-te de viaţă cu muzică transmisă wireless de la o boxă compactă, rotundă şi uşor de transportat. Culorile puternice te ajută să-ţi alegi boxa care se potriveşte 1467066
131.99 Out of stock

Boxa Portabila Philips BT50A, Bluetooth/Jack 3.5mm (Galben/Albastru)

COD: [ PSB00192 ] ID: 1467066

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Boxa Portabila Philips BT50A, Bluetooth/Jack 3.5mm (Galben/Albastru)

Scurta descriere

Sunet puternic într-un dispozitiv care îţi încape în palmă
 
Bucură-te de viaţă cu muzică transmisă wireless de la o boxă compactă, rotundă şi uşor de transportat. Culorile puternice te ajută să-ţi alegi boxa care se potriveşte stilului tău, iar bateria reîncărcabilă încorporată îţi permite să asculţi muzică oriunde şi oricând.
Streaming de muzică wireless prin Bluetooth
 
Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.
Funcţie anti-distorsiuni pentru muzică puternică, fără distorsiuni
 
Funcţia anti-distorsiuni îţi permite să redai muzica mai tare şi îi menţine calitatea ridicată, chiar dacă nivelul bateriei este scăzut. Acceptă un interval de semnale de intrare de la 300 mV la 1000 mV şi protejează boxele împotriva deteriorărilor provocate de distorsiune. Această funcţie încorporată monitorizează semnalul muzical care trece prin amplificator şi menţine tonurile înalte în intervalul amplificatorului. Capacitatea unei boxe portabile de a reproduce tonurile înalte scade odată cu nivelul bateriei, dar funcţia anti-distorsiuni reduce tonurile înalte cauzate de nivelul scăzut al bateriei, pentru o muzică fără distorsiuni.
Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde
 
Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.
Intrare audio pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv electronic
Detalii tehnice
Caracteristici generaleConectivitateCu fir / Bluetooth
CompatibilitateUniversal
Alimentareprin USB
Tip acumulatorLi-polymer
AutonomiePana la 6 ore
SunetNumar boxeMono
Putere (W)2 W
TehnologiiFunctie HandsfreeNu
MicrofonNu
BluetoothDa
NFCNu
Caracteristici fiziceDimensiuni (Lxlxh) (mm)61 x 61 x 76
CuloareGalben/Albastru