Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Boxa Portabila BOSE SoundLink Micro (Negru)
Bose Boxa Portabila BOSE SoundLink Micro (Negru)   O boxă ce pare micuță. Însă doar până o pornești!   Orice ai face – fie că mergi într-o drumeție, cu bicicleta, pregătești cina sau te relaxezi pur și simplu – ai nevoie de muzică! Așa că am proiectat o boxă care se po 3611101
751.99 Out of stock

Boxa Portabila BOSE SoundLink Micro (Negru)

COD: [ 783342-0100 ] ID: 3611101
  • Servicii evoMAG
751,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
752,00 Lei
(TVA inclus)
Boxa Portabila BOSE SoundLink Micro (Negru)

Descrierea produsului Boxa Portabila BOSE SoundLink Micro (Negru)

 

O boxă ce pare micuță. Însă doar până o pornești!
 
Orice ai face – fie că mergi într-o drumeție, cu bicicleta, pregătești cina sau te relaxezi pur și simplu – ai nevoie de muzică! Așa că am proiectat o boxă care se potrivește oricărei aventuri și conferă sunet impecabil pentru dimensiunile sale. Boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro este mică, dar puternică. Robustă și rezistentă la apă. Este prevăzută cu o bandă rezistentă din silicon, așa că o poți lua cu tine oriunde. Atunci când o boxă portabilă sună atât de bine, nu vrei să o mai lași deoparte.
 
Am pus mult înăuntru. Și se cunoaște în afară!
 
Fiecare detaliu al boxei Bluetooth Bose SoundLink Micro – de la transductorul special proiectat până la radiatoarele pasive din silicon – este destinat să reproducă sunetul mai bine decât orice altă boxă de aceste dimensiuni. Nu poți face o boxă să sune precum aceasta, decât dacă este proiectată în acest fel de la bun început.
 
Oriunde ai merge
 
Oriunde te-ai îndrepta, boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro merge cu tine. O poți prinde de bicicletă ori de rucsac, folosind banda super-rezistentă. Poți avea încredere că va ține la fel de bine și prima, și a 1000-a oară.
 
Rezistă la apă, fără probleme!
 
În ceea ce privește rezistența la apă, ne-am propus să facem o boxă care să reziste ori de câte ori este udată. Am folosit IPX7 ca grad de referință și am dus standardele și mai departe. Am testat riguros boxa în tot felul de situații. Am construit-o astfel încât să reziste unei căderi în apa din piscină. Sau în ocean. Nu vă panicați dacă vă cade. O scoateți din apă și apăsați play.
 
Materialele contează
 
Se mai întâmplă și accidente. Dar asta nu înseamnă că atunci când se întâmplă boxa ta trebuie să se spargă... De aceea am ales cauciuc siliconic pentru exteriorul boxei Bluetooth Bose SoundLink Micro. Acest material de înaltă calitate ne-a ajutat să eliminăm cât mai multe îmbinări, protejând în același timp împotriva zgârieturilor și a unor eventuale fisuri. Asta înseamnă portabilitate – adaptare la orice condiții, indiferent unde ai merge.
 
Aplicația Bose Connect
 
Controlezi simplu boxa Bluetooth SoundLink Micro din aplicația Bose Connect. Ai un prieten căruia îi place să fie DJ? Poți schimba dispozitivele prin aplicație și să îi permiți controlul asupra boxei.
Și mai avem! Atunci când volumul înalt nu este suficient, poți folosi aplicația Bose Connect pentru a lega două boxe SoundLink Micro în Modul Party. Sau schimbi la Mod Stereo. Instrumentele și vocea se disting natural – iar muzica va transmite și mai multă emoție.
 
Bateria
 
Alte boxe pot avea baterii care să reziste ceva mai mult, dar boxa noastră are o baterie care permite bași impecabili. Toate acestea, oferind 6 ore de audiție cu sunet profund, amplu și plin de viață.
 
Difuzor
 
Știți cum e. Multă lume adunată cu un prieten care e pus pe speaker. Te chinui să îi auzi. Ei se chinuie să te audă pe tine. Dar asta e istorie. Acum, SoundLink Micro îți permite să preiei apeluri direct de pe boxă, astfel încât totul e mult mai clar!
 
Rezistența la apă
 
Multe boxe par la exterior rezistente la apă. Dar SoundLink Micro rezistă la apă pornind cu interiorul. Aceasta datorită faptului că nu ne-am bazat pe carcasa exterioară pentru a ține apa la distanță. În schimb, am folosit materiale ca siliconul pentru a crea un sigiliu în jurul tehnologiei din interior. Este clasificată conform standardelor IPX7. Și le depășește!
 
Comenzi vocale Siri și Google
 
Nu ai telefonul la îndemână? Nicio problemă! Doar apasă și ține apăsat butonul multifuncțional pentru a accesa asistența vocală Siri sau Google a telefonului direct de pe boxă.
Indicații vocale
Faci o conexiune. E simplu. Indicațiile vocale te ghidează în procesul de conectare Bluetooth. Poți să te conectezi la două dispozitive – iar boxa reține cele mai recente 8 dispozitive la care a fost conectată.
 

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleConectivitateFara fir
InterfataBluetooth
Alimentareprin USB
Tip acumulatorLi-polymer
AutonomiePana la 6 ore
Rezistent la apaDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (Lxlxh) (mm)98.3 x 98.3 x 34.8
Greutate (g)290.3
CuloareNegru
Vezi mai mult