Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Curea flotabila Ringke, Universala (Roz)
Ringke Curea flotabila Ringke, Universala (Roz) Curea prindere Curea plutitoare universala Ringke este un accesoriu impermeabil, compatibil cu o paletă largă de dispozitive: camere GoPro, aparate foto/video digitale, smartphone-uri plus multe altele.   Culori vii, stridente. Material rezistent, cu ţesătur 3643579
36.46 Out of stock

Curea flotabila Ringke, Universala (Roz)

COD: [ 8809611509092 ] ID: 3643579
36,46 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
36,46 Lei
(TVA inclus)
Curea flotabila Ringke, Universala (Roz)

Descrierea produsului Curea flotabila Ringke, Universala (Roz)

Curea plutitoare universala Ringke este un accesoriu impermeabil, compatibil cu o paletă largă de dispozitive: camere GoPro, aparate foto/video digitale, smartphone-uri plus multe altele.
 
Culori vii, stridente. Material rezistent, cu ţesătură rezistentă la apă. Indiferent de culoarea pe care o alegeţi, aceasta ajută să observaţi de la distanţă cu uşurinţă telefonul sau camera foto, în apă sau deasupra ei.
 
Cureaua plutitoare universală Ringke se prinde cu uşurinţă prin intermediul clemei detaşabile. Puteţi ataşa sau detaşa telefonul ori camera foto-video fără să scoateţi cureaua. 
 
Accesoriu potrivit pentru aventurieri. Eliminaţi riscul de a vă pierde smartphone-ul sau camera foto/video atunci când sunteţi la plajă, la piscină sau pe un lac. Cureaua plutitoare universală Ringke se ataşează la dispozitiv, iar acesta va pluti pe luciul apei. Puteţi face fotografii sau să filmaţi în apă cu acest accesoriu. 
 
Compatibilitate universală
Cureaua plutitoare universală Ringke este compatibilă cu majoritatea accesoriilor impermeabile cu orificii de prindere speciale. Pur şi simplu conectaţi cureaua flotabilă la GoPro, aparatul foto/video digital, smartphone-uri. Cureaua suportă o greutate de până la 150 de grame. Ringke recomandă utilizarea acestui accesoriu cu o husă subacvatică pentru cea mai bună protecţie.

Detalii tehnice

SpecificatiiCompatibilitateUniversal
ModelCurea prindere
Dimensiune (mm)187x45x25
Greutate (grame)18
CuloareRoz
Vezi mai mult