Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Licenta Electronica Microsoft Windows 10 Professional Retail ESD
Microsoft Licenta Electronica Microsoft Windows 10 Professional Retail ESD Aceasta licenta este noua, originala si legala Poate fi instalat si in limba romana Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice Se emite factura fiscala Licenta Electronica (cheia de activare) se livreaza prin e-mail. 3841327
139.99 In stock

Licenta Electronica Microsoft Windows 10 Professional Retail ESD

COD: [ 6427616394660 ] ID: 3841327
139,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 8 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 11 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
139,99 Lei
(TVA inclus)
Licenta Electronica Microsoft Windows 10 Professional Retail ESD

Descrierea produsului Licenta Electronica Microsoft Windows 10 Professional Retail ESD

Aceasta licenta este noua, originala si legala
Poate fi instalat si in limba romana
Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice
Se emite factura fiscala
Licenta Electronica (cheia de activare) se livreaza prin e-mail.
Se poate reinstala de nenumarate ori, are valabilitate pe viata
Activarea se face automat dupa instalarea programului.
 
 
Windows 10 Pro, pentru profesionisti
Windows 10 Pro este noul sistem de operare Microsoft, dezvoltat special pentru utilizatorii profesionisti si pentru companii. Microsoft Windows 10 Pro poate fi rulat si pe tablete sau telefoane, pe langa PC-urile si laptopurile clasice. Astfel Microsoft Windows 10 Pro va ofera impreuna cu functiile sale suportul optim pe toate platformele compatibile, necesare profesionistiilor.
 
Informatii despre produs
Noul sistem de operare Windows 10 Pro ofera atat utilizatorilor experimentati cat si incepatorilor o fundatie solida si un mediu familiar. Precum editiile anterioare ale sistemului de operare Windows, versiunea Pro ofera o interfata extrem de usor de utilizat. In plus, Microsoft Windows 10 Pro se ajusteaza dispozitivului pe care este instalat si proprietatilor acestuia. Cerintele acestui sistem de operare sunt similare cu ale predecesorilor sai, Windows 8 si Windows 8.1. Acest lucru inseamna ca si calculatoarele mai vechi pot rula Windows 10 Pro fara probleme.
 
Caracteristici noi in sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro
In afara de modificarile optice, sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro include si caracteristici noi: Cortana – un asistent personal inteligent care se va dovedi un ajutor valoros in activitatile zilnice si pe care va fi o placere sa il cunoasteti. Microsoft Edge – noul browser pentru internet care inlocuieste vechiul Internet Explorer. Recunoastere faciala si acces biometric- scanarea amprentei degetului sau a fetei, daca echipamentul necesar este disponibil. Continuum – modul dedicat pentru tableta si dispozitive touch. Windows Holographic- platforma pentru ochelarii HoloLens (realitate agumentata).
 
Sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro include si aplicatii pentru calendar, e-mail, muzica, fotografii sau video. O alta inovatie pe care acest sistem de operare o introduce in materie de grafica este noul DirectX 12, ca va ofera suportul grafic necesar pentru rularea celor mai noi jocuri si aplicatii care necesita procesare grafica de ultima generatie. Astfel si jocurile Xbox One de pe contul dumneavoastra Microsoft primesc boost-ul necesar in performanta, pentru a va permite sa le vizualizati sau sa le jucati in streaming.
 
Functii actualizate si noul sistem de operare Microsoft Windows 10 Pro
Familiarul meniu Start a fost refacut astfel incat o parte din el ofera o suprafata sub forma de ferestre care poate fi personalizata cu functii individuale, in functie de necesitatile dumneavoastra. Desktopul a fost inzestrat cu functii noi care va permit utilizarea mai multor desktopuri virtuale. Magazinul Windows Store a fost standardizat pentru toate versiunile, impreuna cu conversia la Microsoft Windows 10 Pro.
 
 
Securitate si protectia datelor
Din respect pentru securitate, sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro a introdus noul standard pentru autentificare online, Fido Alliance 2.0. In tandem cu acesta, a fost introdusa autentificarea biometrica “Microsoft Hello”, care va permite accesarea PC-ului fara a mai fi necesara o parola.
 
Cand vine vorba de protectia datelor cu caracter personal Windows 10 introduce noul EDP(Enterprise Data Protection). Este un modul care protejeaza datele cu caracter personal impotriva utilizarii nedorite. Un alt exemplu ar putea fi setarile din sistem, care va permit modificarea datelor transmise catre Microsoft, sub forma de feedback.
 
Suport optim cu Microsoft Windows 10 Pro
Microsoft a precizat ca pe viitor nu vor mai publica alte versiuni de Windows, in schimb Windows v-a fi utilizat ca si un serviciu. Acest lucru inseamna ca daca ati achizitionat Windows 10 Pro veti primi nu numai actualizari sub forma remedierii bug-urilor aparute, dar si noi caracteristici care nu au fost disponibile la momentul lansarii sau in momentul in care ati achizitionat sistemul de operare.
 
Windows 10 Professional este disponibil in peste 106 limbi, printre care si limba romana.

 

Detalii tehnice

EsentialeDenumireWindows 10 Pro
LicentiereRetail
UtilizareHome
InterfataLimba Romana si Engleza
Format pachetElectronic
Vezi mai mult