evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Microsoft Office Professional 2016, 32/64bit, Multi Language, Licenta ESD (Electronica)
Microsoft Microsoft Office Professional 2016, 32/64bit, Multi Language, Licenta ESD (Electronica) Lucrați mai inteligent   Office Professional 2016 vă ajută să creați, să prezentați, să comunicați și să publicați documente cu aspect profesional. Beneficiați de caracteristicile care economisesc timp, de un aspect nou, modern și de 1392257 2399.99 Out of stock

Microsoft Office Professional 2016, 32/64bit, Multi Language, Licenta ESD (Electronica)

COD: [ 269-16805 ] ID: 1392257

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Microsoft Office Professional 2016, 32/64bit, Multi Language, Licenta ESD (Electronica)

Scurta descriere

Lucrați mai inteligent
 
Office Professional 2016 vă ajută să creați, să prezentați, să comunicați și să publicați documente cu aspect profesional. Beneficiați de caracteristicile care economisesc timp, de un aspect nou, modern și de instrumente de colaborare incorporate. Salvați-vă documentele în cloud pe OneDrive și accesați-le de oriunde.
 
 
 
Outlook
 
Administrați-vă cu ușurință e-mailul, calendarele, contactele și activitățile. Asistența push e-mail vă menține inboxul actualizat, vizualizarea Conversație grupează mesajele corelate, iar calendarele pot fi vizualizate unul lângă celălalt pentru planificare.
Word
 
Creați și partajați documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire și partajare de ultimă generație. Noua filă de Proiectare vă oferă acces rapid la caracteristici, iar funcția Căutare inteligentă prezintă informațiile contextuale relevante de pe web direct în Word.
Excel
 
Analizați și vizualizați datele în moduri noi și intuitive cu noua interfață utilizator, plus comenzile rapide de la tastatură preferate. Caracteristicile de profit, cum ar fi Analysis Toolpak, Slicers și Formula Builder, economisesc timp, astfel încât să vă puteți concentra asupra analizelor.
PowerPoint
 
Creați, colaborați și prezentați în mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte tranziție între diapozitive și al unui panou de animații îmbunătățit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor vă ajută să încorporați feedbackul în prezentări.
OneNote
 
Este propria dvs. agendă digitală pentru a putea culege notițe, idei, pagini web, fotografii și chiar fișiere audio și video, toate într-un singur loc. Fie că sunteți acasă, la birou sau în deplasare, le puteți lua pe toate cu dvs. oriunde mergeți, le puteți partaja și puteți colabora cu ceilalți.
Access
 
Access este un instrument ușor de utilizat pentru a crea rapid aplicații de baze de date în browser, care vă ajută să vă gestionați afacerile. Datele sunt stocate automat într-o bază de date SQL, așadar sunt mai sigure și mai accesibile ca niciodată.
Publisher
 
Creați cu ușurință, personalizați și partajați o gamă largă de publicații de calitate profesională. Schimbați fotografii cu o simplă glisare și fixare sau adăugați fotografii direct din albumele online. Utilizați efecte speciale pentru a vă scoate în evidență publicațiile.
Datele dvs. oriunde, oricând
 
Faceți sign in la Office 2016 și utilizați OneDrive pentru a accesa rapid documentele recente pe orice dispozitiv. Integrarea este perfectă.

 

Detalii tehnice
CaracteristiciSuitaMicrosoft Office Professional
Editie (an)2016
Plan OfficePentru firme mici
Observatie plan OfficeLicenta dedicata mediului business.
LicentiereElectronica
Observatie licentiereElectronic Software Delivery (ESD) reprezinta livrarea securizata a codului de produs in mod direct catre consumator si micile intreprinderi.
Licentele ESD nu se pot returna!
Detalii program ESDElectronic Software Delivery (ESD) reprezinta livrarea securizata a codului de produs in mod direct catre consumator si micile intreprinderi. Pe scurt, este un alt mod de a vinde FPP.
Caracteristici:
- PIN-ul, cheia de activare, token-ul, continutul sau bitii sunt livrati printr-un sistem de livrare digital securizat.
- Cheia este utilizabila din momentul primirii email-ului de confirmare. Clientul poate downloada sau activa produsul imediat - 24/7
- Sistem prietenos cu mediul. Fara CD-uri, cutii sau alte hartii. Totul se intampla digital.
- Fara costuri de stocare.
- Licenta se poate activa in 30 de minute de la comanda.*
* Timpul poate varia pana la 24 de ore
Suport opticDigital
Observatie suport opticFara CD-uri, cutii sau alte hartii. Totul se intampla digital. Cheia produsului va fi trimisa prin mail.
LimbaMulti Language
AplicatiiWord 2016
Excel 2016
PowerPoint 2016
OneNote 2016
Outlook 2016
Publisher 2016
Acces 2016
PlatformaWindows
Numar utilizatori1
Numar PC-uri1
ValabilitateLicenta perpetua (permanenta)
Cerinte minime de sistemSistem operareWindows 7 sau o versiune ulterioara, Windows Server 2008 R2 sau Windows Server 2012
Memorie RAM1 GB de memorie RAM (pe 32 de biti)
2 GB de memorie RAM (pe 64 de biti)
Hard Disk3 GB de spatiu disponibil pe disc
Procesor1 GHz sau mai rapid, x86 sau pe 64 de biti cu set de instructiuni SSE2
MonitorRezolutie minima de 1280 x 800