Raporteaza o problema
Microsoft Office Home and Business 2019, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Romana, Retail
Microsoft Microsoft Office Home and Business 2019, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Romana, Retail Obtineti versiunile clasice ale aplicatiilor Office   PC/MAC Pentru familiile si intreprinderile mici care doresc aplicatii clasice Office si e-mail instalate pe un PC sau Mac, pentru a fi utilizate acasa sau la lucru.   Office 2019 Excel 3787710
1271.99 Out of stock

Microsoft Office Home and Business 2019, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Romana, Retail

COD: [ MS_T5D-03321 ] ID: 3787710
1.271,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.272,00 Lei
(TVA inclus)
Microsoft Office Home and Business 2019, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Romana, Retail

Scurta descriere

Obtineti versiunile clasice ale aplicatiilor Office
 
PC/MAC
Pentru familiile si intreprinderile mici care doresc aplicatii clasice Office si e-mail instalate pe un PC sau Mac, pentru a fi utilizate acasa sau la lucru.
 
Office 2019 Excel
Office 2019 Excel imbogateste prezentarile dumneavoastra cu o scalare mai buna, noi tipuri de diagrame si mai multe elemente concepute pentru a identifica perspectivele, tendintele si oportunitatile, pentru a va utiliza la maxim datele. In plus, folosind tipul de diagrama vizuala, Cronologie, puteti afisa o serie de evenimente in ordine cronologica pe o evolutie liniara a timpului.
 
Office 2019 Outlook
Office 2019 Outlook ofera noi functii inteligente interesante, permitandu-va sa realizati mai multe, inclusiv evidentierea contactelor cheie adaugand simbolul @ inaintea numele lor in continutul unui e-mail sau al unui element de calendar, sa verificati usor rezervarile de calatorie si livrarea pachetelor, in timp ce casuta de mesaje prioritare va ajuta sa sortati cele mai importante e-mailuri.
 
PowerPoint Zoom
Cu PowerPoint Zoom, povestirea ajunge la un nivel cu totul nou, introducand naratiuni neliniare utilizand diapozitive interactive sumare. Zoom va ofera flexibilitate mai mare, permitandu-va sa mentineti firul narativ fara a iesi din modul de prezentare; mentineti publicul interesat, in timp ce efectul de zoom mareste atentia acestora.
 
Alegeti versiunea Office potrivita pentru afacerea dumneavoastra.
 
Detalii tehnice
CaracteristiciSuitaMicrosoft Office Home and Business
Editie (an)2019
Plan OfficePentru firme mici
LicentiereRetail
LimbaEngleza
PlatformaWindows, MacOS
Numar utilizatori1