Raporteaza o problema
Microsoft Office 365 Personal, Limba Engleza, Abonament anual, 1 utilizator, 1 PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone, Licenta Retail
Microsoft Microsoft Office 365 Personal, Limba Engleza, Abonament anual, 1 utilizator, 1 PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone, Licenta Retail Aplicațiile Office instalate Obțineți aplicațiile instalate pe care le cunoașteți și în care aveți încredere: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access. Publisher și Access sunt disponibile numai pentru PC. Versiunil 116610 5 4
283.99 Out of stock
Microsoft Office 365 Personal, Limba Engleza, Abonament anual, 1 utilizator, 1 PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone, Licenta Retail Consider ca am facut o "afacere" avantajoasa. Am mai cumparat de pe evoMAG si voi mai cumpara.
5
Microsoft Office 365 Personal, Limba Engleza, Abonament anual, 1 utilizator, 1 PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone, Licenta Retail Este a 4 a subscriptie pentru Microsoft Office pe care o achizitionez si sunt multumit in continuare de calitatea serviciului, in special de spatiul de stocare de 1TB in OneDrive
5
Microsoft Office 365 Personal, Limba Engleza, Abonament anual, 1 utilizator, 1 PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone, Licenta Retail Ar fi de preferat licenta electronica, mai comod de utilizat.
5
Microsoft Office 365 Personal, Limba Engleza, Abonament anual, 1 utilizator, 1 PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone, Licenta Retail Bravo EvoMag, servicii mai bune ca la magazinele mai mari!
5

Microsoft Office 365 Personal, Limba Engleza, Abonament anual, 1 utilizator, 1 PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone, Licenta Retail

COD: [ MS_QQ2-00543 ] ID: 116610
283,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
284,00 Lei
(TVA inclus)
Microsoft Office 365 Personal, Limba Engleza, Abonament anual, 1 utilizator, 1 PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone, Licenta Retail

Scurta descriere

Aplicațiile Office instalate
Obțineți aplicațiile instalate pe care le cunoașteți și în care aveți încredere: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access.
Publisher și Access sunt disponibile numai pentru PC. Versiunile actuale ale aplicațiilor Office sunt Office 2016 pentru Windows și Mac. Clienții cu abonamente active au dreptul să primească cele mai noi versiuni imediat ce apar.
 
Lucrați pe mai multe dispozitive
Obțineți experiența Office, instalată pe un PC sau Mac, o tabletă și un telefon (inclusiv dispozitive Windows, Apple® și Android™).
Pentru informații despre tabletele și smartphone-urile compatibile, vizitați www.office.com/information.
 
Avantaje suplimentare pentru abonament
1 TB de spațiu de stocare în cloud OneDrive, plus 60 de minute cu Skype gratuite pe lună către numere de telefon mobile și fixe.
Este necesar un cont Skype. Sunt excluse numerele speciale, cu suprataxă și negeografice. Apelurile către dispozitive mobile sunt disponibile numai pentru anumite țări. Minutele cu Skype sunt disponibile numai pentru anumite țări. Consultați secțiunea Întrebări frecvente pentru detalii.
 
Office 365 Personal include
Aplicațiile Office instalate - Aveți întotdeauna cele mai recente versiuni de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access instalate și vă puteți nota ideile în funcție de cum lucrați mai bine – utilizând tastatura, creionul digital sau ecranul tactil.
 
Lucrați pe mai multe dispozitive - Obțineți experiența Office completă, instalată pe un computer PC sau Mac, pe o tabletă și pe un telefon (inclusiv pe dispozitive Windows, Apple și Android™).
PC: Versiuni Office 2016 de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access. Este necesar Windows 7 sau o versiune ulterioară.
Mac: versiuni Office 2016 de Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook. Office 2016 pentru Mac necesită Mac OS X 10.10 sau mai recent.
Tableta Windows: Versiuni Office 2016 de Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher și Access. Este necesar Windows 8 sau mai recent. Aplicațiile Office Mobile (Word, Excel, PowerPoint și OneNote) necesită Windows 10.
Telefon Windows: Aplicațiile Office Mobile (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook Mail și Outlook Calendar) necesită Windows 10.
iOS: Office for iPad® și iPhone® necesită iOS 8.0 sau mai mare. Office pentru iPad Pro® necesită iOS 9.0 sau o versiune mai recentă.
Android: Office pentru Android™ poate fi instalat pe telefoane și tablete care îndeplinesc următoarele criterii: rulează Android KitKat 4.4 sau versiuni ulterioare și au un procesor bazat pe ARM sau Intel x86.
Unele aplicații pentru dispozitivele mobile iOS și Android au caracteristici suplimentare în cadrul abonamentului Office 365. Pentru mai multe informații despre aceste caracteristici, accesați www.office.com/information.
 
Acces de oriunde - Obțineți 1 TB de spațiu de stocare în cloud pe OneDrive pentru documente, fotografii și videoclipuri, pentru a la putea edita și partaja de aproape oriunde, pe toate dispozitivele.
 
Țineți legătura cu ceilalți prin Skype - Țineți legătura cu prietenii și membrii familiei oriunde s-ar afla în lume cu 60 de minute lunare cu Skype. Utilizați minutele cu Skype pentru a apela numere de telefon mobile și fixe de pe orice dispozitiv pe care aveți instalat Skype, de la telefonul mobil la tabletă, televizor sau alt dispozitiv.
Este necesar un cont Skype. Sunt excluse numerele speciale, cu suprataxă și negeografice. Apelurile către telefoane mobile sunt disponibile numai pentru anumite țări. Minutele internaționale cu Skype sunt disponibile numai în anumite țări. Consultați secțiunea Întrebări frecvente pentru mai multe detalii.
 
Întotdeauna la zi - Cu un abonament Office 365 Personal activ, scăpați definitiv de grija upgrade-ului pentru Office, având întotdeauna acces la cele mai recente aplicații, caracteristici și servicii Office.
 
Asistența Microsoft - Ca abonat Office 365, puteți obține ajutor de la experții instruiți de Microsoft imediat, prin telefon sau chat, fără costuri suplimentare.
Detalii tehnice
CaracteristiciSuitaOffice 365 Personal
Editie (an)2014
Observatie plan OfficeLicenta pentru utilizatorii casnici ce-si doresc rezultate / performanta.
Persoanele juridice nu sunt eligibile!
LicentiereRetail
Observatie licentiereRetail: Puteti achizitiona licenta fara a fi nevoie sa achizitionati un sistem PC/ Laptop. Retail reprezinta termenul opus al OEM
Suport opticMedialess
Observatie suport opticMedialess inseamna ca in pachet nu veti gasi suport optic (CD/DVD). In pachet veti gasi doar cheia de produs, iar kit-ul de instalare il veti gasi pe site-ul Microsoft. Mai multe detalii in pachet.
LimbaEngleza
AplicatiiWord
Excel
PowerPoint
Outlook
OneNote (doar pe PC)
Publisher (doar pe PC)
Access (doar pe PC)
CaracteristiciPe langa pachetul de aplicatii Office, ti se ofera urmatoarele servicii:
- 1TB stocare in OneDrive
- 60 minute/luna in Skype (de pe Skype pe mobil)
Numar utilizatori1
Numar PC-uri1 Laptop/PC/MAC + 1 Tableta/Smartphone
Valabilitate1 an (subscriptie)
Cerinte minime de sistemSistem operareWindows 7
Windows 8
Windows 8.1
Memorie RAM1 GB de memorie RAM (pe 32 de biti)
2 GB de memorie RAM (pe 64 de biti)
Hard Disk3 GB de spatiu disponibil pe disc
ProcesorProcesor x86 sau pe 64 de biti, la 1 GHz sau mai rapid, cu set de instructiuni SSE2
MonitorCu rezolutia 1366 x 768 sau superioara
Adauga review

Review-uri

Cezar Voicila 28.03.2019 11:06
Bravo EvoMag, servicii mai bune ca la magazinele mai mari!

Pro

A venit foarte repede , totul ok.
2 din 5 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Catalin Patru 05.10.2018 08:42
Ar fi de preferat licenta electronica, mai comod de utilizat.

Pro

Suita utila, completa.

Contra

Putin cam scumpa, as dori o licenta multianuala
5 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Mădălin Alexandru Dumitru 15.04.2018 20:45
Este a 4 a subscriptie pentru Microsoft Office pe care o achizitionez si sunt multumit in continuare de calitatea serviciului, in special de spatiul de stocare de 1TB in OneDrive

Pro

Spatiul de stocare de 1TB in OneDrive

Contra

Nu se poate utiliza pe sistemele de operare bazate pe Linux
5 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Birna Dan-Sorin 02.12.2017 16:51
Consider ca am facut o "afacere" avantajoasa. Am mai cumparat de pe evoMAG si voi mai cumpara.

Pro

Cand achizitionezi MO365 stii ce este, nu exista pro sau contra. Pretul a fost foarte bun.

Contra

Nu exista "contra" la MO365. Poate super-specialisti sa aiba ceva comentarii.
13 din 29 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu