Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Microsoft Office 365 Business Premium 2020, 1 An, 1 User, Multi-language, Electronic
Microsoft Microsoft Office 365 Business Premium 2020, 1 An, 1 User, Multi-language, Electronic Servicii si aplicatii de business Cresteti productivitatea afacerii dumneavoastra cu uneltele de birou „esentiale”, alimentate de Cloud. Office 365 Business Premium simplifica modul in care lucrati, permitand echipelor sa colaboreze intre ele in t 3795424
560.99 In stock

Microsoft Office 365 Business Premium 2020, 1 An, 1 User, Multi-language, Electronic

COD: [ KLQ-00211 ] ID: 3795424
560,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
560,99 Lei
(TVA inclus)
Microsoft Office 365 Business Premium 2020, 1 An, 1 User, Multi-language, Electronic

Descrierea produsului Microsoft Office 365 Business Premium 2020, 1 An, 1 User, Multi-language, Electronic

Servicii si aplicatii de business
Cresteti productivitatea afacerii dumneavoastra cu uneltele de birou „esentiale”, alimentate de Cloud. Office 365 Business Premium simplifica modul in care lucrati, permitand echipelor sa colaboreze intre ele in timp real, inclusiv servicii de business si aplicatii concepute pentru toate dispozitivele dumneavoastra, inclusiv facturare, planificare si rezervari programari.
 
 
Exchange
Serviciu de business e-mail, usor de folosit, printr-o experienta Outlook familiara pe care o puteti accesa de pe desktop sau de pe un browser web, incluzand integrarea calendarului, contactelor si notelor pe toate dispozitivele dumneavoastra.
 
Teams
Managementul proiectelor este usurat cu ajutorul optiunilor de chat in grupuri, partajarii fisierelor intre membrii echipei si optiunii de coautor pentru continutul initial, sau de a edita datele de proiect existente.
 
SharePoint
Imbunatatiti-va afacerea partajand si gestionand continutul, folosind aplicatii care permit lucrul in echipa si oferind acces la informatii valoroase care conduc la o colaborare fara probleme in cadrul organizatiei.
 
Skype for Business
Oferiti o interfata simpla si usor de utilizat pentru membrii echipei, pentru a comunica si a colabora mai bine cu orice firma, de oriunde si in orice moment, cu intalniri online.
 
Outlook Customer Manager
Petreceti mai putin timp gestionand datele si mai mult timp construind relatiile cu clientii, utilizand aceasta solutie proiectata inteligent pentru a va organiza eficient informatiile de afaceri.
 
Bookings
Cresteti loialitatea clientilor prin simplificarea modului de planificare si gestionare a intalnirilor, cu flexibilitate si control suplimentare pentru rezervarea serviciile de care au nevoie,  primirea de confirmari prin e-mail, invitatii in calendar si memento-uri prietenoase.
 
Alegeti versiunea Office potrivita pentru afacerea dumneavoastra.
 

Detalii tehnice

CaracteristiciSuitaOffice 365 Business Premium
Editie (an)2020
LicentiereElectronica
LimbaMulti Language
PlatformaWindows, MacOS
Numar utilizatori1
Numar PC-uri1
Valabilitate1 an (subscriptie)
Vezi mai mult