Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Microsoft 365 Personal, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Engleza, Retail
Microsoft Microsoft 365 Personal, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Engleza, Retail   Un loc securizat pentru fotografiile și fișierele tale Cu abonamentul tău Microsoft 365, obții 1 TB de spațiu de stocare în cloud pe OneDrive. Adică poți stoca 300.000 de fotografii, plus toate documentele tale,1 pe care poți să l 3787694
303.99 Out of stock

Microsoft 365 Personal, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Engleza, Retail

COD: [ QQ2-00989 ] ID: 3787694
303,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
303,99 Lei
(TVA inclus)
Microsoft 365 Personal, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Engleza, Retail

Descrierea produsului Microsoft 365 Personal, 32/64 bit, 1 An, 1 User, Engleza, Retail

 

Un loc securizat pentru fotografiile și fișierele tale
Cu abonamentul tău Microsoft 365, obții 1 TB de spațiu de stocare în cloud pe OneDrive. Adică poți stoca 300.000 de fotografii, plus toate documentele tale,1 pe care poți să le accesezi, să le editezi și să le partajezi de pe toate dispozitivele tale, știind deopotrivă că fișierele tale beneficiază mereu de backup și că sunt protejate.
 
 
Ce este nou în Microsoft 365
 
Redactează cele mai bune materiale, indiferent de unde scrii
Redactează cele mai bune materiale, indiferent de unde scrii, cu Editor Microsoft2, asistentul tău inteligent pentru scriere. Editor oferă funcții de ajutor avansate în legătură cu regulile de gramatică și ortografiere, în peste 80 de limbi.
 
 
Conectează-te. Organizează. Realizează tot ce îți propui.
Economisește timp și concentrează-te pe ceea ce contează, cu Outlook—aplicația care te ajută să-ți organizezi viața. Designul simplu și inteligent te ajută să rămâi conectat, să-ți citești mai rapid e-mailurile tale și să-ți organizezi inboxul pentru a-ți simplifica viața.
 
 
Stimulează-ți creativitatea
Realizează mai multe și stimulează-ți creativitatea prin accesul la un catalog din ce în ce mai voluminos de șabloane premium pentru Word, Excel și PowerPoint. Alege dintr-o selecție generoasă de fotografii impresionante, pictograme, fonturi, modele 3D și multe altele, pentru a aduce expresivitate în munca ta.
 
 
Descătușează-ți imaginația
Creează conținut personalizat de înaltă calitate, care se potrivește stilului tău unic. Cu abonamentul Microsoft 365, poți alege dintr-o colecție tot mai mare de fotografii de calitate profesională, ilustrații bazate pe vectori, clipuri video în buclă, fonturi și pictograme, care te ajută să menții proiectele actuale și atrăgătoare.
 
 
Protejează tot ceea ce este important
 
Efectuarea backupului pentru fișierele de pe PC s-a simplificat
Cu backupul pentru foldere OneDrive pe PC, poți să faci backup pentru folderele Documente și Imagini de pe PC-ul tău Windows pe OneDrive, pentru ca acestea să fie mereu protejate, actualizate și disponibile pe toate dispozitivele tale.
 
 
Protecția devine personală
Seif personal este un folder protejat din cadrul OneDrive care poate fi accesat prin două etape de verificare a identității. Acesta îți oferă un nivel suplimentar de protecție pentru cele mai importante fișiere.
 
 

 

Detalii tehnice

CaracteristiciSuitaMicrosoft 365 Personal
LicentiereRetail
Observatie licentiereProdusul se livreaza fizic, iar in cutie veti gasi doar cheia de activare si modalitatea de descarcare si activare
LimbaEngleza
AplicatiiWord
Excel
PowerPoint
OneNote
Outlook
Publisher
Access
One Drive
PlatformaWindows, MacOS
Numar utilizatori1
Valabilitate1 an (subscriptie)
Vezi mai mult