Killer Deals! Oferte incredibile pentru sute de produse! Vezi oferte
Licenta Electronica Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail ESD, activare online
Microsoft Licenta Electronica Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail ESD, activare online Aceasta licenta este noua, originala si legala Activare automata online, cu un singur click Poate fi instalat si in limba romana Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice Se emite factura fiscala Licenta Electronic 3841342
199.00 In stock

Licenta Electronica Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail ESD, activare online

COD: [ 6427616394684 ] ID: 3841342
199,00 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 8 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 11 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
199,00 Lei
(TVA inclus)
Licenta Electronica Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail ESD, activare online

Descrierea produsului Licenta Electronica Microsoft Office 2019 Professional Plus Retail ESD, activare online

Aceasta licenta este noua, originala si legala
Activare automata online, cu un singur click
Poate fi instalat si in limba romana
Poate fi folosita de persoane juridice si persoane fizice
Se emite factura fiscala
Licenta Electronica (cheia de activare) se livreaza prin e-mail
Se poate reinstala de nenumarate ori, are valabilitate pe viata
Activarea se va face conform instructiunilor primite prin email.
Suita Office 2019 Pro Plus include: Word, Excel, PowerPoint, Publisher, One Note, Outlook, Skype for Business.
 
Utilizatorii care folosesc toată gama Microsoft Office acasă sau în birou sunt bine sfătuiți cu ediția Professional Plus. Sunt incluse toate programele importante: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher și Access. În același timp, OneNote este acum disponibil pentru descărcare din Windows Store, astfel încât să puteți lua notițe rapid și să le faceți disponibile pentru toate dispozitivele prin cloud. Datorită gamei largi de programe diferite, versiunea Professional Plus se adresează în primul rând persoanelor care lucrează acasă la biroul de acasă sau care caută o soluție puternică și fiabilă într-un birou pentru a organiza documente, tabele etc.
 
Word 2019 este cel mai puternic instrument pentru crearea documentelor. De la „hârtiile” de zi cu zi la documentele oficiale ale companiei, funcționalitatea Word se extinde pe întreaga gamă de creare a textului. De asemenea, noua în această ediție este o recunoaștere îmbunătățită a cernelii virtuale, astfel încât scrierea cu un stilou direct pe afișaj este acum mai bine convertită în fontul imprimat al mașinii. Intrarea vocală a fost, de asemenea, îmbunătățită. Microsoft a făcut, de asemenea, numeroase îmbunătățiri detaliate: grafica SVG, de exemplu, permite integrarea documentelor de imagine chiar și complexe, fără a necesita multă memorie. Scalarea și alte măsuri pentru procesarea imaginilor funcționează mai bine ca rezultat.
 
Cu toate acestea, în companii, Access 2019 oferă o soluție puternică pentru crearea și gestionarea bazelor de date de toate tipurile. Noua versiune acceptă generarea de aplicații de baze de date care funcționează direct în browser și, prin urmare, sunt deosebit de slabe. Datele salvate ajung apoi în bazele de date SQL, de exemplu, acolo unde există acces securizat. Publisher 2019, pe de altă parte, îmbunătățește posibilitățile de publicare a graficelor de tot felul: pentru prezentări, pentru publicitate, pentru pliante, reviste etc. În detaliu, Microsoft a îmbunătățit din nou semnificativ ambele programe în Office 2019 Professional Plus, de exemplu pentru a extinde recunoașterea stiloului în Publisher și să accelereze colaborarea pe baze de date în Access cu colegii.
 
Când lucrați cu tabele, Excel 2019 are în continuare cele mai bune caracteristici de oferit: tabele de toate tipurile, de la finanțe la baze de date de produse până la intrări pentru declarații fiscale etc. adăugat și mai multe funcții matematice sunt integrate implicit. Ceea ce a rămas este compatibilitatea excelentă cu fișierele CSV. În mod similar, PowerPoint 2019 oferă acum opțiunea de a integra înregistrări în Ultra HD direct în prezentări, precum și de a scala în mod liber grafica și de a mări sau de a micșora imaginile. Acest lucru face mai ușor de făcut fără procesarea externă a imaginii.
 
Outlook 2019 oferă în continuare acces la toate contactele și adresele de e-mail salvate. În special în birouri în legătură cu un server Exchange, acest lucru creează o bună oportunitate de a actualiza informațiile despre clienți și parteneri. În plus, aplicația acceptă crearea oricărui număr de conturi de e-mail, care se potrivește utilizatorilor cu un număr mare de conturi. Office 2019 Professional Plus oferă interfața încercată și testată pentru toate programele, care a fost integrată în fiecare aplicație de mai bine de un deceniu. Fluxul de lucru se extinde pe fiecare aplicație și este foarte asemănător peste tot – fie în Word, Excel, Outlook sau PowerPoint.
 
Office 2019 Professional Plus este limitat de Microsoft să îl utilizeze cu Windows 10 și Windows 10S. Aceasta înseamnă că niciunul dintre programele incluse nu este compatibil cu o ediție mai veche de Windows. În plus, această colecție de programe este o licență care aparține în totalitate cumpărătorului. După cumpărare, utilizarea este posibilă pentru o perioadă de timp nedeterminată fără a efectua abonamente suplimentare. Microsoft garantează o perioadă de asistență de cel puțin cinci ani pentru toate tipurile de dispozitive pentru toate edițiile Office 2019.

 

Detalii tehnice

CaracteristiciSuitaMicrosoft Office Professional Plus
Editie (an)2019
LicentiereElectronica
LimbaMulti Language
Vezi mai mult