Raporteaza o problema
ABBYY FineReader 15 Standard, 1 user, Licenta ESD (Electronica)
Abbyy ABBYY FineReader 15 Standard, 1 user, Licenta ESD (Electronica)   Ce este ABBYY FineReader? ABBYY FineReader este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficientă a documentelor în mediul digital. Cu tehnologia ABBY OCR bazată pe AI procesele de digitalizare, recuperare, editare, protejare sau 3772470
799.99 Out of stock

ABBYY FineReader 15 Standard, 1 user, Licenta ESD (Electronica)

COD: [ FR15SW-FMPL-X ] ID: 3772470
799,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
800,00 Lei
(TVA inclus)
ABBYY FineReader 15 Standard, 1 user, Licenta ESD (Electronica)

Scurta descriere

 
Ce este ABBYY FineReader?
ABBYY FineReader este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficientă a documentelor în mediul digital. Cu tehnologia ABBY OCR bazată pe AI procesele de digitalizare, recuperare, editare, protejare sau distribuire a documentelor se realizează mult mai ușor.
 
 
FineReader PDF reduce blocajele rezultate din documente și informații inaccesibile, ce nu pot fi căutate online; fluxuri de lucru care implică un mix de hârtie și documente digitale; sarcini care necesită utilizarea mai multor aplicații software. Acest lucru permite angajaților să se concentreze pe domeniile lor de expertiză, mai degrabă decât pe sarcini administrative.
 
Optimizarea procesării documentelor
Digitalizați, editați, protejați, partajați și păstrați toate doumentele într-un singur flux de lucru.
 
Profitați la maximum de documentele PDF-uri
Editați PDF-uri digitale sau scanate extrem de ușor: corectați propoziții și paragrafe întregi sau chiar ajustați designul documentului.
 
Digitalizați fluxul de lucru al documentului
Încorporați documentele de hârtie in cele digitale cu tehnologie OCR bazată pe AI pentru a vă simplifica munca.
 
Editați și organizați documente PDF
Lucrați eficient cu orice document, digital, după origine sau digitalizat! Accesați și editați texte, tabele și întregul aspect al PDF-ului dvs. fără pași suplimentari de conversie.
 
Combinați și aprobați documente PDF
Partajați idei, colectați feedback de la echipă și aprobați documente. Utilizați aceste instrumente pentru a discuta și a lua decizii direct într-un PDF, accentuând diverse aspecte, adăugând comentarii sau desene.
 
Protejați și semnați documente PDF
Reduceți riscurile de securitate atunci când partajați și sto- cați PDF Aplicați și verificați semnăturile digitale, redactați informațiile sensibile, eliminați datele „ascunse” și gestionați accesul la documentele dvs. PDF.
 
Creați și convertiți PDF-uri
Convertiți orice format de fișier sau document de hârtie în PDF, în conformitate cu specificațiile ISO sau convertiți PDF-uri în formate Microsoft® Word și Excel® pentru editare avansată.
 
Comparați documentele în formate diferite
(numai pentru FineReader Corporate) Identificați rapid dif­erențele dintre două versiuni ale unui document, chiar dacă unul sau ambele documente sunt scanări care nu pot fi căutate. Exportați schimbările într-o imagine de ansamblu, fie ca un PDF, fie ca Word cu Track Changes, pentru a le partaja cu alții.
 
Digitalizați documente și scanări cu OCR
Digitalizați documentele scanate astfel încât să fie extrem de ușor utilizarea și editarea lor instantanee. Tehnologia ABBY-OCR, bazată pe AI este soluția perfectă pentru compania dumneavoastră
 
Automatizarea digitalizării și conversiei
(numai pentru FineReader Corporate) Profitați de instru­mentele de automatizare pentru a eficientiza activitățile repetate de recunoaștere a textului (OCR) sau pentru a converti mai multe documente în PDF și PDF / A sau în formate editabile, cum ar fi Microsoft Word, Excel și altele.
 
Lucrați ușor cu un instrument PDF universal
Beneficiați de o interfață de utilizator simplă și simplă și de rezultate de super calitate. Creșteți eficiența muncii zilnice prin reducerea numărului de aplicații utilizate și prevenirea necesității de a face aceeași muncă de două ori.
 
Detalii tehnice
CaracteristiciLicentiereElectronica
PlatformaWindows
Numar utilizatori1
ValabilitateLicenta perpetua (permanenta)