Raporteaza o problema
ABBYY FineReader 15 Pro pentru Mac, 1 user, Licenta ESD (Electronica)
Abbyy ABBYY FineReader 15 Pro pentru Mac, 1 user, Licenta ESD (Electronica)   Ce este ABBYY FineReader? ABBYY FineReader este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficientă a documentelor în mediul digital. Cu tehnologia ABBY OCR bazată pe AI procesele de digitalizare, recuperare, editare, protejare sau 3772473
479.99 Out of stock

ABBYY FineReader 15 Pro pentru Mac, 1 user, Licenta ESD (Electronica)

COD: [ FR12PM-FMPL-X ] ID: 3772473
479,99 Lei
(TVA inclus)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
480,00 Lei
(TVA inclus)
ABBYY FineReader 15 Pro pentru Mac, 1 user, Licenta ESD (Electronica)

Scurta descriere

 
Ce este ABBYY FineReader?
ABBYY FineReader este un instrument PDF versatil ce permite gestionarea eficientă a documentelor în mediul digital. Cu tehnologia ABBY OCR bazată pe AI procesele de digitalizare, recuperare, editare, protejare sau distribuire a documentelor se realizează mult mai ușor.
 
 
FineReader PDF reduce blocajele rezultate din documente și informații inaccesibile, ce nu pot fi căutate online; fluxuri de lucru care implică un mix de hârtie și documente digitale; sarcini care necesită utilizarea mai multor aplicații software. Acest lucru permite angajaților să se concentreze pe domeniile lor de expertiză, mai degrabă decât pe sarcini administrative.
 
Optimizarea procesării documentelor
Digitalizați, editați, protejați, partajați și păstrați toate doumentele într-un singur flux de lucru.
 
Profitați la maximum de documentele PDF-uri
Editați PDF-uri digitale sau scanate extrem de ușor: corectați propoziții și paragrafe întregi sau chiar ajustați designul documentului.
 
Digitalizați fluxul de lucru al documentului
Încorporați documentele de hârtie in cele digitale cu tehnologie OCR bazată pe AI pentru a vă simplifica munca.
 
Editați și organizați documente PDF
Lucrați eficient cu orice document, digital, după origine sau digitalizat! Accesați și editați texte, tabele și întregul aspect al PDF-ului dvs. fără pași suplimentari de conversie.
 
Combinați și aprobați documente PDF
Partajați idei, colectați feedback de la echipă și aprobați documente. Utilizați aceste instrumente pentru a discuta și a lua decizii direct într-un PDF, accentuând diverse aspecte, adăugând comentarii sau desene.
 
Protejați și semnați documente PDF
Reduceți riscurile de securitate atunci când partajați și sto- cați PDF Aplicați și verificați semnăturile digitale, redactați informațiile sensibile, eliminați datele „ascunse” și gestionați accesul la documentele dvs. PDF.
 
Creați și convertiți PDF-uri
Convertiți orice format de fișier sau document de hârtie în PDF, în conformitate cu specificațiile ISO sau convertiți PDF-uri în formate Microsoft® Word și Excel® pentru editare avansată.
 
Comparați documentele în formate diferite
(numai pentru FineReader Corporate) Identificați rapid dif­erențele dintre două versiuni ale unui document, chiar dacă unul sau ambele documente sunt scanări care nu pot fi căutate. Exportați schimbările într-o imagine de ansamblu, fie ca un PDF, fie ca Word cu Track Changes, pentru a le partaja cu alții.
 
Digitalizați documente și scanări cu OCR
Digitalizați documentele scanate astfel încât să fie extrem de ușor utilizarea și editarea lor instantanee. Tehnologia ABBY-OCR, bazată pe AI este soluția perfectă pentru compania dumneavoastră
 
Automatizarea digitalizării și conversiei
(numai pentru FineReader Corporate) Profitați de instru­mentele de automatizare pentru a eficientiza activitățile repetate de recunoaștere a textului (OCR) sau pentru a converti mai multe documente în PDF și PDF / A sau în formate editabile, cum ar fi Microsoft Word, Excel și altele.
 
Lucrați ușor cu un instrument PDF universal
Beneficiați de o interfață de utilizator simplă și simplă și de rezultate de super calitate. Creșteți eficiența muncii zilnice prin reducerea numărului de aplicații utilizate și prevenirea necesității de a face aceeași muncă de două ori.
 
O productivitate mărită cu caracteristici grozave!
- Procesare multi-nucleu cu viteză mai mare
- Conversia loturilor de document, programarea şi automatizarea sarcinilor OCR – cu acţiunile Automator şi comenzile AppleScript
- Interfaţă inteligentă şi intuitivă cu Sarcini rapide evaluate
- Detectarea automată a limbilor documentului, plus posibilitatea de conversie unui document cu mai mult de 3 limbi
- Suport pentru documente OpenOffice.orgTM Writer document (ODT), Microsoft® Word document (DOCX) şi multe alte formate
- Trimiterea rezultatelor direct în Apple Pages, Numbers şi Microsoft® Office pentru editare şi reutilizare
- Extragere rapidă de citate – pur şi simplu selectaţi o zonă pentru conversie şi copiere în clipboard
 
Pot să procesez loturi de documente cu FineReader Pro pentru Mac?
Da. Puteţi să creaţi o aplicaţie cu acţiunile Automator care va face conversia tuturor imaginilor şi fişierelor PDF glisate în pictograma acesteia în documente editabile, în formatul ales. Puteţi să glisaţi fie fişiere individuale, fie loturi de fişiere. Găsiţi explicaţii detaliate despre utilizarea acţiunilor Automator în baza noastră de cunoştinţe online.
 
Reţineţi faptul că este necesar să instalaţi cea mai recentă versiune de FineReader Pro pentru Mac pentru a utiliza acţiunile Automator.
 
Cum pot să automatizez/planific conversia?
Este mai uşor decât pare. Este nevoie să creaţi fluxuri de conversie documente asociate cu o anumită dată sau un folder folosind Automator. Găsiţi explicaţii detaliate despre utilizarea acţiunilor Automator în baza noastră de cunoştinţe online. Reţineţi faptul că este necesar să instalaţi cea mai recentă versiune  de FineReader Pro pentru Mac pentru a utiliza acţiunile Automator.
 
Cea mai puternică aplicaţie OCR pentru Mac OS X, FineReader Pro transformă documentele pe hârtie, fişierele PDF şi imaginile digitale în fişiere electronice editabile şi în care se pot efectua căutări. Cu ajutorul acesteia, puteţi să faceţi cu uşurinţă acţiuni cum ar fi actualizarea documentelor, extragerea citatelor, crearea cărţilor electronice şi generarea fişierelor pentru arhivare sau distribuire. Prin combinarea preciziei inegalabile în recunoaşterea textului şi cel mai extins suport lingvistic din industrie, alături de funcţiile de automatizare, FineReader elimină nevoia de reintroducere şi reformatare manuală a documentelor
Detalii tehnice
CaracteristiciLicentiereElectronica
PlatformaMacOS
Numar utilizatori1
ValabilitateLicenta perpetua (permanenta)