Raporteaza o problema
Kaspersky Anti-Virus 2016, 2 PC, 1 an, Licenta reinnoire, Retail/BOX
Kaspersky Kaspersky Anti-Virus 2016, 2 PC, 1 an, Licenta reinnoire, Retail/BOX Kaspersky Anti-Virus 2016   Prima linie de apărare a PC-ului tău împotriva viruşilor, spyware-ului şi altor ameninţări Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de către infractori, ai nevoie de cea mai bună apărare - sa 1381893
49.09 Out of stock

Kaspersky Anti-Virus 2016, 2 PC, 1 an, Licenta reinnoire, Retail/BOX

COD: [ KL1167OBBFR ] ID: 1381893
49,09 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
49,09 Lei
(TVA inclus)
Kaspersky Anti-Virus 2016, 2 PC, 1 an, Licenta reinnoire, Retail/BOX

Scurta descriere

Kaspersky Anti-Virus 2016
 
Prima linie de apărare a PC-ului tău împotriva viruşilor, spyware-ului şi altor ameninţări
Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de către infractori, ai nevoie de cea mai bună apărare - sau PC-ul tău şi toate datele de pe acesta vor fi expuse la riscuri. Kaspersky Anti-Virus include tehnologii anti-malware premiate care acţionează "în culise" pentru a oferi rapid o protecţie solidă împotriva celor mai recente ameninţări precum viruşii şi programele spyware. Aceasta este soluţia de securitate uşor de utilizat care nu îţi va încetini PC-ul.
Kaspersky Anti-Virus este prima linie de apărare a PC-ului tău împotriva ameninţărilor malware complexe de astăzi. Din momentul instalării, beneficiezi de protecţie esenţială în timp real împotriva celor mai recente atacuri malware, fără ca performanţele PC-ului tău să fie afectate.
Cu cele peste 3 miliarde de atacuri malware lansate anual de către infractori, ai nevoie de tot ce este mai bun în materie de apărare anti-virus şi anti-malware, în caz contrar PC-ul tău şi toate filmele, fotografiile, muzica şi informaţiile personale valoroase de pe acesta putând fi expuse la riscuri. Kaspersky Anti-Virus este prima linie de apărare pentru PC-ul tău, oferind tehnologii anti-malware premiate care te protejează împotriva viruşilor, spyware-ului şi altor programe malware. Optimizat pentru performanţă, Kaspersky Anti-Virus acţionează "în culise", protejându-te împotriva celor mai recente ameninţări fără a îţi încetini PC-ul. Dacă ai nevoie de protecţie pentru PC-ul tău, Kaspersky Anti-Virus, cu tehnologiile sale asistate de cloud, oferă protecţie în timp real împotriva celor mai recente programe malware. Dacă utilizezi frecvent internetul sau foloseşti o serie de diferite dispozitive, Kaspersky Internet Security - Multi-Device combină funcţiile anti-malware, la care se adaugă o gamă largă de funcţii inovatoare de protecţie împotriva ameninţărilor de pe internet… pentru a proteja aproape orice combinaţie de PC-uri, computere Mac şi telefoane şi tablete Android*.
 
 
 
Protejează-te împotriva celor mai recente atacuri malware
În fiecare zi, infractorii cibernetici lansează peste 315.000 de noi programe malware. Dacă vrei să-ţi protejezi PC-ul şi informaţiile private, ai nevoie de o soluţie de securitate care ţine pasul cu cele mai recente ameninţări.
Tehnologiile de securitate premiate de la Kaspersky Lab sunt renumite pentru capacitatea lor de a aborda ameninţările noi şi emergente. Testele independente au arătat că tehnologiile noastre asistate de cloud ne ajută să identificăm noile ameninţări în doar 0,02 secunde. Pentru actualizări în timp real şi o protecţie extrem de rapidă împotriva noilor programe malware, Kaspersky Lab este prima ta opţiune.
 
 
Obţine securitate fără a compromite performanţele
Deşi este necesar să te asiguri că PC-ul tău şi informaţiile valoroase aflate pe acesta sunt complet protejate, un software de securitate care reduce performanţele şi nu te lasă să te bucuri în întregime de viaţa digitală nu este de dorit.
În ciuda complexităţii din ce în ce mai mari a noilor atacuri malware lansate în permanenţă, Kaspersky Lab a dezvoltat o protecţie anti-malware care combină cu succes securitatea şi eficienţa; astfel, tehnologiile noastre acţionează "în culise" pentru a permite PC-ului tău să funcţioneze exact aşa cum a fost proiectat. În plus, modul nostru special pentru jucători îţi permite să te bucuri de o experienţă neîntreruptă a jocurilor şi să te arunci cu totul în mijlocul acţiunii.
Detalii tehnice
CaracteristiciVersiuneAnti-Virus 2016
LicentiereBOX
Media KitCu suport media (CD/DVD cu soft)
Tip licentaLicenta reinnoire
Nr. Device-uri2
Perioada1 An