Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Apple Mac Pro (Intel Xeon E5, 3.5GHz, Six-Core, 16GB, 256GB SSD, 2 x AMD FirePro D500@3GB, Mac OS X Mavericks, 10.9 Layout Ro)
Apple Apple Mac Pro (Intel Xeon E5, 3.5GHz, Six-Core, 16GB, 256GB SSD, 2 x AMD FirePro D500@3GB, Mac OS X Mavericks, 10.9 Layout Ro)   Pentru un mare pas înainte, câteodată e nevoie să schimbi complet direcția.   Când am început să lucrăm la noul Mac Pro, am luat în considerare fiecare element care definește un computer profesional — grafică, stocare, expansiun 110675
15099.99 Out of stock

Apple Mac Pro (Intel Xeon E5, 3.5GHz, Six-Core, 16GB, 256GB SSD, 2 x AMD FirePro D500@3GB, Mac OS X Mavericks, 10.9 Layout Ro)

COD: [ md878ro/a ] ID: 110675
  • Servicii evoMAG
15.099,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 15.094,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
15.100,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 15.095,00 Lei)
Apple Mac Pro (Intel Xeon E5, 3.5GHz, Six-Core, 16GB, 256GB SSD, 2 x AMD FirePro D500@3GB, Mac OS X Mavericks, 10.9 Layout Ro)

Scurta descriere
 
Pentru un mare pas înainte, câteodată e nevoie să schimbi complet direcția.  Când am început să lucrăm la noul Mac Pro, am luat în considerare fiecare element care definește un computer profesional — grafică, stocare, expansiune, putere de procesare și memorie. Și am stabilit ca obiectiv, proiectarea fiecăruia dintre aceste elemente în cel mai vizionar și mai avansat mod. Iar când am terminat, rezultatul a fost ceva complet nou. Ceva fundamental diferit de orice altceva proiectat înainte. Ceva ce oferă un argument extrem de convingător împotriva convenției.
• Noua structură a puterii.

  Proiectat pentru a îngloba o stație grafică cu dual GPU, stocare flash cu PCIe, Thunderbolt 2 de înaltă performanță, procesoare Xeon de ultimă generație, memorie ultrarapidă și suport pentru format video la 4K, noul Mac Pro oferă performanță de top din toate punctele de vedere.
• Procesor

  Noul Mac Pro este forță pură, începând de la procesorul Intel Xeon E5 de nouă generație, disponibil cu 6 nuclee de procesare pe o singură pastilă. Și, cu un cache L3 de până la 12 MB, o bandă de 40 GB/s în PCI Express gen 3 și instrucțiuni floating-point de 256 de biți, nu vei duce niciodată lipsă de viteză.
• Memorie

  Fiecare componentă din noul Mac Pro este optimizată pentru performanță. Asta include și un controler de memorie DDR3 pe patru canale, care rulează la 1866 MHz. Acesta oferă o memorie de până la 64 GB și o bandă de memorie de 60 GB/s, ceea ce înseamnă că execută cât ai clipi până și cele mai solicitante sarcini de lucru. Și datorită memoriei ECC, operațiunile tale de rendare, export video sau simulare nu vor fi oprite de erorile accidentale de memorie.


• Grafică

  Tradițional, computerele profesionale s-au bazat în principal pe CPU pentru puterea de calcul. Dar pe măsură ce performanța GPU a crescut dramatic, dezvoltatorii de software au început să utilizeze această putere în aplicațiile lor. Cu noul Mac Pro, am privit în viitor și am proiectat o arhitectură GPU și mai puternică. Aceasta nu are doar un GPU AMD FirePro de ultimă generație la nivel de stație de lucru, ci are chiar două. Fiecare oferă 2 GB, 3 GB sau 6 GB de VRAM dedicat și până la 2048 procesoare stream. Având atâta putere la dispoziție, vei putea edita cursiv conținut video la rezoluție înaltă 4K în timp ce rendezi efecte în fundal — și tot ai suficientă putere pentru a conecta până la trei monitoare de înaltă rezoluție 4K.
 
• Stocare

  Stocarea flash este extraordinară. Dar stai să vezi stocarea flash PCIe de ultimă generație. Vorbim deci de stocare de până la de 2,4 ori mai rapidă decât cea mai rapidă unitate solid-state SATA și de până la de 10 ori mai rapidă decât o unitate hard disc SATA la 7200-rpm. Majoritatea sistemelor de stocare flash se conectează prin intermediul magistralelor SATA, proiectate pentru unități hard disc mai lente. Dar noi am proiectat noul Mac Pro pornind de la noua tehnologie PCIe cu controler flash, pentru a oferi cele mai rapide unități solid-state incluse ca dotare standard pe un computer desktop. Astfel, te vei bucura de 1 TB de stocare cu care să poți porni Mac-ul, să lansezi aplicații și să deschizi fișiere imense cât ai clipi.
• Nucleu termic unificat

  Noul Mac Pro are o putere fără precedent, concentrată într-un spațiu uimitor. Acest lucru se datorează ingeniosului nucleu termic unificat. În loc să folosim mai multe ventilatoare și disipatoare termice pentru a răci procesorul și plăcile grafice, am construit totul în jurul unui singur element din aluminiu extrudat, conceput să maximizeze fluxul de aer, precum și capacitatea termică. Acesta funcționează prin îndepărtarea căldurii din CPU și GPU, distribuind-o uniform în întregul nucleu. În acest fel, dacă unul din procesoare nu lucrează la fel de mult ca celelalte, capacitatea termică suplimentară poate fi distribuită eficient între ele. Niciun computer nu a mai fost proiectat în felul acesta până acum. Și totul are atât de multă logică, încât este greu de imaginat că ai mai putea proiecta un computer într-un alt mod.
• Un singur ventilator inovator

  Pentru a răci un dispozitiv atât de performant, a fost nevoie de un sistem de ventilație incredibil de inovator. În loc să adăugăm ventilatoare suplimentare, am proiectat un ventilator unic, mai mare, care aspiră aerul în sus prin admisia din partea de jos. Pe măsură ce aerul trece vertical prin centrul dispozitivului, absoarbe căldura și o duce către partea superioară. Este simplu și elegant — și uimitor de silențios. Pentru a realiza acest lucru, a trebuit să luăm în considerare fiecare detaliu: numărul de pale, dimensiunea acestora, până și forma lor. Reducând la minim rezistența aerului prin sistem, am putut să proiectăm un ventilator cu pale de rotor curbate înapoi, care se învârte cu mai puține rotații pe minut, aspiră aerul mai eficient prin rotația sa și creează mult mai puțin zgomot.
• Limitele de expansiune, extinse peste limite

  Când am creat computerul profesional al viitorului, am dorit să oferim o capacitate mare de expansiune — fără să fie limitată la spațiul din interiorul carcasei. Fiind proiectat cu porturi încorporate Thunderbolt 2, USB 3, Gigabit Ethernet și HDMI 1.4, Mac Pro stabilește un nou standard în expansiunea flexibilă, de înaltă performanță. Este cel mai expandabil Mac de până acum. Și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a construi o stație de lucru complet personalizată pentru stilul tău de lucru.
• Thunderbolt 2

  Thunderbolt combină PCI Express și DisplayPort într-o singură tehnologie I/O, de înaltă viteză și versatilă. Iar cu Mac Pro, am făcut un salt uriaș înainte. Thunderbolt 2 oferă o rată de transfer dublă, cu până la 20 GB/s de bandă la fiecare dispozitiv extern. Așa că ești mai mult decât pregătit pentru noua generație de periferice de înaltă performanță, fără a te limita la numărul de sloturi de expansiune din computerul tău. Poți să conectezi capacități uriașe de stocare, să adaugi un șasiu de expansiune PCI și să lucrezi cu cele mai recente monitoare externe — inclusiv monitoare desktop 4K și dispozitive periferice de broadcast monitoring compatibile cu formatul 4K. Și din moment ce fiecare port Thunderbolt 2 îți permite să conectezi în serie până la 6 periferice, doar prin intermediul acestuia poți să adaugi până la 36 de dispozitive externe.
• Alte conexiuni I/O

  Mac Pro te echipează cu tot felul de conexiuni, pentru tot felul de periferice. USB 3 îți oferă versatilitatea de a conecta zeci de tipuri diferite de dispozitive externe. Două porturi Gigabit Ethernet îți permit să te conectezi la rețele multiple. Iar portul HDMI 1.4 este compatibil cu cele mai recente televizoare, proiectoare și monitoare, inclusiv televizoare Ultra HD. Dar când am regândit conceptul de expansiune, nu ne-am oprit la tipurile de periferice pe care le poți utiliza. Când rotești un Mac Pro pentru a conecta un dispozitiv, acesta sesizează mișcarea și iluminează în mod automat panelul I/O. Așa că poți să vezi cu ușurință porturile de care ai nevoie, când ai nevoie.
• Conexiuni wireless avansate

  Iar când vine vorba de cea mai modernă conexiune wireless de mare viteză, poți să-ți accesezi rețeaua prin Wi‑Fi 802.11ac cu trei benzi. Pentru toate celelalte conexiuni wireless, Mac Pro include Bluetooth 4.0. Este cea mai simplă metodă de conectare la tastatură, mouse și alte dispozitive wireless, fără să fie necesar să atașezi fizic nimic.

• Radical, dar extrem de rațional

  Noul Mac Pro nu arată ca niciun alt computer. Fiindcă nu este ca niciun alt computer. Regândind arhitectura componentelor sale, am avut șansa de a regândi întreaga carcasă. Și cum totul se concentrează pe nucleul termic unificat, am putut să proiectăm o structură mult mai suplă, mai ușoară, mai silențioasă și extrem de aerodinamică. Designul său unic și finisajele superbe sunt executate cu un grad extraordinar de precizie. Iar la doar 25,1 cm înălțime și cu un diametru de doar 16,7 cm, este un computer desktop profesional care chiar are loc pe birou.

• Nucleu termic unificat

  Un nucleu termic triunghiular, obținut prin tehnici avansate de extrudare și prelucrare de precizie, a permis un design mai compact și o eficiență termică mai ridicată.


• Carcasă prelucrată din aluminiu

  Tehnologiile rafinate de extrudare permit utilizarea a mai puțin material și dau forma și finisajul incredibil al acestei carcase strălucitoare din aluminiu.

Detalii tehnice
ProcesorFamilie ProcesorProcesor Intel® Xeon®
Viteza procesor(MHz)3500
Max Turbo Frequency (MHz)3900
Numar nuclee6
Cache procesor(Kb)12288
Memorie RAMCapacitate memorie16384 MB
Format memorie instalata4 x 4096 MB
Tip memorieDDR 3
Frecventa memorie1866MHz
Capacitate stocareCapacitate SSD256GB
Unitate opticaNu are
VideoPlaca video dedicata2 x AMD FirePro D500
MonitorMonitor inclusNu
AudioPlaca sunetIntegrata
SoftwareSistem de operareMac OS X Mavericks 10.9
ConectivitateReteaGigabit Ethernet(10/100/1000Mbs)
Retea fara firWireless 802.11 ac/a/b/g/n
BluetoothDa
Caracteristici FiziceTip CarcasaMini PC
Sursa(W)450
Dimensiuni(mm)251 x 167
Greutate(Kg)5
Porturi Spate (Back Panel)USB 3.04 x USB 3.0
Retea Ethernet (RJ-45)2 x Ethernet (RJ-45)
Audio jack2 x Audio Jack
HDMI1 x High-Definition Multimedia Interface
Thunderbolt6 x Thunderbolt