evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele ShowroomDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Inlocuire Sticla Samsung Galaxy A3
Oem Inlocuire Sticla Samsung Galaxy A3 Samsung Galaxy A3 Serviciu Inlocuire sticla sparta, LCD functional,  Samsung Galaxy A3   De ce noi? Pentru ca reconditionam display-uri folosind procese, procedee si utilaje similare celor folosite de producatori.  Procesul tehnologic este similar cu 3500179 149.00 In stock

Inlocuire Sticla Samsung Galaxy A3

COD: [ SERV_SAMSUNG_Galaxy_A3 ] ID: 3500179
149,00 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 12:00
Livrare prin curier în București:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
149,00 Lei
(TVA inclus)
Inlocuire Sticla Samsung Galaxy A3

Scurta descriere

Serviciu Inlocuire sticla sparta, LCD functional,  Samsung Galaxy A3
 
De ce noi?
Pentru ca reconditionam display-uri folosind procese, procedee si utilaje similare celor folosite de producatori. 
Procesul tehnologic este similar cu cel al producatorilor. 
Nu folosim adezivi cu uscare UV, ci medii de tratare sub presiune inalta.
Pentru ca iti oferim garantia produsului reconditionat, ca o confirmare a calitatii serviciilor. 
Si nu in ultimul rand, pentru ca dispunem de personal calificat si certificat.
 • Serviciu cu LCD la schimb*
*Preturile includ TVA; Pret valabil prin lasarea cu titlu gratuit al display-ului cu geamul spart, la schimb, acesta trebuind sa fie perfect functional, fara dungi, ciobit, pete negre, etc.
In cazul in care LCD-ul display-ul este afectat si nu poate fi reparat, se vor  aplica preturile aferente inlocuirii display-ului fara LCD la schimb.
 • Datorita procesului tehnic mai complex, durata de reparatie si returnare este de 7 zile lucratoare.
 • Nu se vor accepta telefoane cu cod de delocare (amprenta, pin, patern etc)
 • Nu se accepta telefoane cu bucati lipsa din geam - din cauza procesului tehnic, in astfel de cazuri se risca spargerea displayului
 • Nu se vor accepta telefoane cu sticla sparta in proportie de peste 70%  - din cauza procesului tehnic, in astfel de cazuri se risca spargerea displayului
 • Modelele EDGE nu pot fi facute in regim de urgenta
   
 
Informatii:
 
- Clientul este de acord ca produsul lasat in vederea reparatiei de inlocuire LCD este in afara garantiei oferita de producator (sticla sparta a LCD-ului  insemnand soc mecanic), iar inlocuirea display-ului  defect este facuta cu un display reconstruit in totalitate, in Romania, prin procedee speciale de reconstructie, similare producatorilor, conform filmului de prezentare, disponibil inclusiv pe www.profix-service.ro
- Compania evoMAG garanteaza utilizatorului ca, in cazul defectarii in conditii normale de utilizare a display-ului, pe perioada de garantie de 60 zile calendaristice, acesta va fi reparat gratuit.
- Se acorda garantie doar la reparatia efectuata. Garantia oferita se pierde in cazul in care se constata socuri mecanice, contact cu lichide, zgarieturi asupra sticlei. Clientul nu va avea pretentii (reclamatii) ulterioare de orice natura asupra starii in care a lasat/trimis aparatul (cu sau fara accesoriile aferente, softuri, etc) spre a fi inlocuit display-ul,  avand in vedere faptul ca o constatare completa in momentul prezentarii aparatului nu este posibila, ci doar in cadrul unitatilor service partenere evoMAG.
- In acest sens firma nu isi asuma raspunderea pentru defectele ascunse ale produsului care nu au fost prezentate in mod intentionat sau neintentionat de catre client, si aduce la cunostinta clientului ca interventia  avuta este doar de inlocuire a display-ului, iar clientul este de acord ca pot exista eventualele costuri suplimentare care i se vor comunica de catre unitatile service acreditate, in vederea acceptarii.
- Prin lasarea terminalului in vederea inlocuirii display-ului spart, clientul a luat la cunostinta ca exista posibilitatea ca datele software (aplicatii, Google, iStore, agenda, etc) sa fie pierdute, caz in care recomandam insistent un back up complet al telefonului, compania neputand fi facuta raspunzatoare pentru orice fel de dauna directa sau indirecta adusa prin lasarea aparatului in punctul de colectare.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleModelSamsung Galaxy A3