Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Casca Call-Center Poly EncorePro HW540, noise-canceling (Negru)
Poly Casca Call-Center Poly EncorePro HW540, noise-canceling (Negru)   Experimenteaza flexibilitatea fara compromis a castii EncorePro HW540 de la Plantronics. Designul sau convertibil ofera o selectie de trei stiluri de purtare pentru confort personalizat, fara compromisuri de performanta. Simplifica inventarul casti 3791080
507.99 Out of stock

Casca Call-Center Poly EncorePro HW540, noise-canceling (Negru)

COD: [ 88828-02 ] ID: 3791080
507,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
507,99 Lei
(TVA inclus)
Casca Call-Center Poly EncorePro HW540, noise-canceling (Negru)

Descrierea produsului Casca Call-Center Poly EncorePro HW540, noise-canceling (Negru)

 
Experimenteaza flexibilitatea fara compromis a castii EncorePro HW540 de la Plantronics. Designul sau convertibil ofera o selectie de trei stiluri de purtare pentru confort personalizat, fara compromisuri de performanta. Simplifica inventarul castilor tale cu un singur model care serveste mai multor preferinte ale utilizatorilor. 
 
Plantronics Encorepro HW540 este un salt cuantic in proiectarea castilor convertibile. Este o casca 3 in 1 fara compromisuri - toate stilurile de purtare sunt concepute cu calitate si confort, intr-un sistem simplu de convertit, dar care ofera o potrivire sigura. HW540 dispune de un sunet de inalta calitate, un microfon flexibil, cu ghidaje de pozitionare vizuala, perne de urechi moi si materiale rezistente, dar totusi usoare pentru purtarea pe parcursul unei zile.
 
Castile sunt ideale pentru centrele si birourile pentru clienti, proiectate pentru viitor si bazate pe experienta. Trei modele inovatoare ofera un confort sporit pentru purtarea pe tot parcursul zilei, anularea zgomotului superioara pentru apeluri mai clare si o fiabilitate sporita, astfel incat conversatiile sa poata continua fara griji.
 
Un sunet imbunatatit de anulare a zgomotului de fundal si interferentele si audio cu banda larga iti ofera conversatii mai clare cu clientii si o experienta mai buna.
Designul distinctiv si unic ofera performante ridicate si un aspect elegant iar constructia subtire si discreta asigura confortul si iti permite sa te concentrezi pe client.
 
Sapte axe de reglare va asigura ca puteti purta castile in cea mai confortabila si mai eficienta pozitie.
 
Se conecteaza la: PC sau telefon de birou cu procesoare si cabluri audio Plantronics. Castile EncorePro necesita un procesor audio Plantronics sau un cablu de conectare direct pentru a va conecta la telefon sau un procesor audio USB pentru a va conecta la computer.
 
Caracteristici:
- model 3 in 1 (Peste cap, In spatele gatului, Peste ureche)
- reducerea zgomotului de fundal
- lasare optima a microfonului
- protectie auditiva: tehnologie SoundGuard limitand acustic pentru protectia impotriva sunetelor de peste 118 dBA
- performanta audio: sunet in banda larga (pana la 6.800 Hz), microfon care anuleaza zgomotul
- functie de deconectare rapida
- greutate: 32g / 24g / 22g
- culoare: Negru

Detalii tehnice

Vezi mai mult