În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Switch Edimax ES-3305P V3, 5 Porturi, Montaj pe perete
Edimax Switch Edimax ES-3305P V3, 5 Porturi, Montaj pe perete ES-3305P V3 este un switch ethernet desktop fără întreţinere de 10/100 Mbps realizat pentru îmbunătăţirea performanţei de reţea. Designul său compact, subţire oferă o performanţă uimitoare şi o înaltă eficienţă, folosind tehnologia d 1325364
48.18 Out of stock

Switch Edimax ES-3305P V3, 5 Porturi, Montaj pe perete

COD: [ ES-3305P V3 ] ID: 1325364
48,18 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 43,18 Lei)
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
48,18 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 43,18 Lei)
Switch Edimax ES-3305P V3, 5 Porturi, Montaj pe perete

Scurta descriere

ES-3305P V3 este un switch ethernet desktop fără întreţinere de 10/100 Mbps realizat pentru îmbunătăţirea performanţei de reţea. Designul său compact, subţire oferă o performanţă uimitoare şi o înaltă eficienţă, folosind tehnologia de tip store and forward pentru a oferi transferuri fiabile de date, ideale pentru conectivitatea de reţea în mediile SOHO.
Pentru extinderea reţelelor de acasă sau pentru jocurile online, transfer multimedia sau streaming, ES-3305P V3 reprezintă o soluţie ieftină Fast Ethernet. Designul plug-and-play le oferă utilizatorilor posibilitatea de a conecta uşor dispozitivele de reţea, precum calculatoare, medii de stocare în reţea şi servere de imprimante, la mediul unei reţele casnice, fără a mai fi nevoie de o configurare manuală.

Design Compact cu montare Flexibilă

Proiectat pentru extindera ușoară a rețelei de domiciliu cu posibilitatea de instalare pe birou sau montare pe perete pentru o amplasare flexibilă. Mărimea sa compactă se potrivește în mediul de acasa si mentine spațiu de birou liber.

Simplu de utilizat

ES-3305P V3 este de tipul plug-and-play şi suportă o gamă largă de dispozitive de reţea. Instalarea şi configurarea reţelei sunt rapide şi simple, iar indicatorii LED clari şi unor de identificat afişează fiecare port şi starea switch-ului.

Performanţă sporită

​Switchul ES-3305P V3 suportă, de asemenea auto-negociere și non-blocking wire speed pentru a vă oferi viteza maximă și cea mai mare performanță posibilă pentru fiecare dispozitiv conectat la rețea.

    Auto-Negociere

Fiecare dintre porturile ES-3305P V3 detectează automat dacă dispozitivele conectate la reţea sunt în modul 10Mbps sau 100Mbps şi half-duplex sau full-duplex şi reglează viteza şi modul corespunzător, asigurând o funcţionare uşoară şi fără bătaie de cap.

    Suportă viteza prin fir fără blocare (Non-Blocking Wire Speed)

ES-3305P V3 primeşte şi trimite trafic perfect cu o viteză la capacitatea cablului, fără blocare. Fiecare port al ES-3305P V3 suportă viteze de până la 200Mbps simultan în modul full-duplex, oferind o viteză la capacitatea cablului a dispozitivelor conectate şi permiţând funcţionarea fără probleme a reţelei la viteze mari.

Economisirea Energiei Electrice

În afară de vitezele Fast Ethernet, importante pentru aplicaţiile de reţea din generaţiile următoare, ES-3305P V3 oferă şi o eficienţă ecologică. Pentru a fi în conformitate cu standardul IEEE802.3az, ES-3305P V3 oferă funcţii de economisire energetică pentru a reduce consumul energetic şi a ajuta companiile să facă economii.

    Detectarea legăturii inactive:

Când un dispozitiv din reţea este oprit şi/sau legătura cu el este detectată ca fiind inactivă, caracteristica de reglare a consumului energetic reduce automat consumul. Consumul energetic al switch-ului va fi reglat dinamic în funcţie de starea legăturii şi de numărul de dispozitive active din reţea.

    Detectarea lungimii cablului:

Dispozitivele echipate cu această caracteristică pot detecta automat lungimea cablurilor Ethernet conectate şi pot modifica corespunzător consumul energetic. Cum cât mai scurt este cablul, cu cât consumă mai puţină energie.

DIAGRAMA DE APLICAŢIE

    Conectaţi ES-3305P V3 la routerul dumneavoastră sau la modemul cablu/xDSL.
    Conectaţi serverul de imprimantă, NAS, smart TV, laptop-ul, media player-ul, consola de jocuri şi camera IP la ES-3305P V3.

Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi RJ455
Viteza LanFast Ethernet (10/100Mbs)
Adrese MAC1K
Buffer48 K
Consum (W)2
Putere intrare (V)DC 5V, 0.6A
DimensiuniLungime (mm)88
Latime (mm)88
Inaltime (mm)25
Greutate82