Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Switch KVM Edimax EK-UAK4
Edimax Switch KVM Edimax EK-UAK4 EK-UAK4 un switch KVM foarte mic si compact special conceput pentru intrebuintare personala sau in mediile SOHO. Va ajuta sa controlati pana la patru calculatoare cu un singur monitor, tastatura si mouse. EK-UAK4 suporta hotkeys, push button si auto sca 99054
281.99 Out of stock

Switch KVM Edimax EK-UAK4

COD: [ EK-UAK4 ] ID: 99054
281,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
281,99 Lei
(TVA inclus)
Switch KVM Edimax EK-UAK4

Descrierea produsului Switch KVM Edimax EK-UAK4

EK-UAK4 un switch KVM foarte mic si compact special conceput pentru intrebuintare personala sau in mediile SOHO. Va ajuta sa controlati pana la patru calculatoare cu un singur monitor, tastatura si mouse. EK-UAK4 suporta hotkeys, push button si auto scan. Simuleaza prezenta mouseului si a tastaturii pentru a putea porni toate calculatoare simultan. Functia Hot Plug permite conectarea/deconectarea PC-urilor cand sunt pornite de la switch-ul KVM.

EK-UAK4 are si functia de comutare pentru Audio si Microfon, pentru aplicatii multimedia. Prin aceasta functie puteti monitoriza input/outputul fiecarui calculator fara a fi nevoie sa schimabti cablurile. Suporta deasemenea comutare programabila intre calculatoare si functionare simultana. Astfel puteti asculta muzica de pe un calculator in timp ce lucrati pe un altul.

EK-UAK4 are 2 conectori USB pentru mouse si tastatura si unul VGA pentru video. Necesita un cablu KVM special 3 in1 (inclus in pachet) pentru conectarea cu PC-urile.

EK-UAK4 suporta majoritatea sistemelor de operare DOS, Win3.X, Win95 / 98 / 98SE / ME / XP / 2000 / NT, Netware, Unix si Linux. Este compatibil cu Microsoft IntelliMouse si Logitech NetMouse Este un dispozitiv 100% plug and play, nu are nevoie de alimentare sau software.

EK-UAK4 este solutia ideala, daca aveti de controlat pana la patru calculatoare si doriti sa economisiti bani si spatiu.

Detalii tehnice

Caracteristici GeneraleNumar de intrari4
Rezolutia suportata2048 x 1536
Conectori PC2 x USB
1 x miniUSB
Conectori Consola2 x USB
1 x VGA
2 x jack 3.5 mm
Latime de bada350 MHz
Dimensiuni96 x 61 x 24 mm
Greutate191 g
Vezi mai mult