Raporteaza o problema
Router Wireless TP-Link M5360 Portabil, 3G, Wi-Fi, Power Bank 5200mAh
Tp-link Router Wireless TP-Link M5360 Portabil, 3G, Wi-Fi, Power Bank 5200mAh Router Wireless 3G portabil cu 5200 mAh Power Bank   Partajare 3G usor de realizat     M5360 de la TP-LINK este în centrul partajării wireless a conexiunilor 3G mobile, combinând mobilitatea conexiunii 3G broadband cu flexibilitate 381046 5 3
340.44 Out of stock
Router Wireless TP-Link M5360 Portabil, 3G, Wi-Fi, Power Bank 5200mAh Ce sa zic...face ceea ce spune,bateria tine mult,de fapt tine cam cat zic producatorii,de exemplu eu 12 ore cat am lucrat am stat conectat in permanenta la el si nu s-a descarcat nici jumatate sa zic,dar am fost conectat doar eu,in schimb atunci cand sunt conectati mai mult situatia se schimba drastic si anume scade bateria vazand cu ochii. Se incinge cand sunt mai multi user conectati dar e normal asta pentru ca am mai avut inainte si un MF60 si la fel se incalzea cand era solicitat. Viteza e buna,nu face figuri,ce sa mai...merita din plin banii
5
Router Wireless TP-Link M5360 Portabil, 3G, Wi-Fi, Power Bank 5200mAh l-am luat acum o zii ,si cum l-am luat l-am si pus la treaba!...se conecteaza automat fara niciun fel de setari...am bagat carteluta de la DIGI ,si gata...,am asteptat putin si s-a conectat!Sunt fff.multumit de el(deocamdata,avand in vedere ca e prima zii de testari)... tine bateria destul de mult(de cand l-am luat era bateria mai putin de jumatat,si aici mai trebuie de precizat faptul ca daca este intr-o zona unde nu prea ai semnal,atunci,da,se duce bateria...ca la telefon)...dupa parea mea,merita toti banii!ai netu' cu tine,tu cu familia ta,poti sa-ti incarci tel.s-au tablete daca ramai fara bat.,si nu mai trebuie sa cauti o tableta 3G ca il ai pe asta!...nu trebuie sa-ti mai iei un acumulator extern dupa tine ca te ajuta asta!..ai 2 in 1!..suuuper...!!!
5
Router Wireless TP-Link M5360 Portabil, 3G, Wi-Fi, Power Bank 5200mAh Destul de eficient! Mai ales cand ai o cartela da la DIGI si vrei sa dai net la mai multe persoane.
5

Router Wireless TP-Link M5360 Portabil, 3G, Wi-Fi, Power Bank 5200mAh

COD: [ M5360 ] ID: 381046

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
Router Wireless TP-Link M5360 Portabil, 3G, Wi-Fi, Power Bank 5200mAh

Scurta descriere

Router Wireless 3G portabil cu 5200 mAh Power Bank

 

Partajare 3G usor de realizat

 

 

M5360 de la TP-LINK este în centrul partajării wireless a conexiunilor 3G mobile, combinând mobilitatea conexiunii 3G broadband cu flexibilitatea conexiunilor WiFi 802.11n – fără a fi nevoie de un modem 3G extern. Acest lucru se realizează foarte simplu, prin inserarea unui card SIM 3G pentru a crea un hotspot WiFi 3G în mișcare, acolo unde acoperirea 3G este prezentă.
Slot pentru card Micro SD – poate furniza memorie suplimentară pentru depozitarea datelor de până la 32Gb

 

 

 

 

Viteza mare de download de pana la 21.6 Mbps

Suportând conexiuni 3G broadband HSPA+, M5360 poate atinge viteza de download de până la 21.6Mbps și viteza de upload de pănă la 5.76Mbps, oferind utilizatorilor experiențe de navigare pe Internet fluide și plăcute.

*Viteza de download poate varia în funcție de mediul în care este utilizat

 

 

 


Ecranul OLED oferă direct informații utile

 

Cu o carcasă compactă și ecranul OLED încorporat, M5360 oferă informații mult mai intuitive despre starea de funcționare a dispozitivului, cum ar fi statisticile traficului, durata de viață a bateriei, puterea semnalului, starea rețelei WiFi, numărul utilizatorilor conectați și multe altele.

 • Tipul rețelei și Puterea semnalului
 • Starea conexiunii la Internet
 • Modul automat de conectare
 • Starea conexiunii WiFi și numărul utilizatorilor conectați
 • Mesaj
 • Starea bateriei
 • Viteza de download
 • Viteza de upload
 • Traficul total realizat

 

 

 

 

 

 

Baterie interna de 5200 mAh - Facut pentru miscare

 

 

Cu bateria sa puternică de 5200mAh, M5360 este capabil să funcționeze până la 16-17 ore la capacítate maximă. Pentru mai multă flexibilitate, dispozitivul poate fi reîncărcat prin intermediul unui cablu micro USB conectat la un laptop, prin intermediul unui încărcător portabil sau prin utilizarea adaptorului propriu pentru ore nelimitate de partajare 3G.

 

 

 

Power Bank pentru reincarcarea dispozitivelor mobile

 

 

Prevăzut cu o baterie de 5200mAh, M5360 poate asigura energie electrică (până la 5V/1A) dispozitivelor mobile cum ar fi smartphone-uri sau tablete oricând și oriunde, punând capăt situațiilor nefericite în care batería telefonului sau a tabletei este aproape consumată.

 

 

 

 

 

 

 

Partajare Wireless cu pana la 10 utilizatori simultan

 

 

 

 

M5360 poate asigura conexiuni wireless pentru până la 10 utilizatori simultan, astfel dumneavoastră aveți posibilitatea să partajați conexiunea 3G cu familia sau prietenii.

Detalii tehnice
SpecificatiiWirelessDa (Wireless 802.11b/g/n)
Port USB1 x microUSB/ 1 x USB 2.0
Viteza transfer21.6 Mbps
Frecventa2.4 GHz
AnteneInterna
SecuritateSuporta 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, Filtrare adrese MAC, Activare/Dezactivare SSID Broadcast
Detalii SuplimentareSlot Sim
Slot microSD
Retea 3G
Tip retea 3G: HSPA+/HSDPA/HSUPA/UMTS
Ecran OLED
Adauga review

Review-uri

Antohi Gheorghe 11.11.2014 09:34
Destul de eficient! Mai ales cand ai o cartela da la DIGI si vrei sa dai net la mai multe persoane.

Pro

Baterie Mare (5200 mAh),Internet 3G, Suport Mini SIM si Micro SIM.

Contra

Nu am!
37 din 78 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rosculet Laurentiu 24.09.2014 00:13
l-am luat acum o zii ,si cum l-am luat l-am si pus la treaba!...se conecteaza automat fara niciun fel de setari...am bagat carteluta de la DIGI ,si gata...,am asteptat putin si s-a conectat!Sunt fff.multumit de el(deocamdata,avand in vedere ca e prima zii de testari)... tine bateria destul de mult(de cand l-am luat era bateria mai putin de jumatat,si aici mai trebuie de precizat faptul ca daca este intr-o zona unde nu prea ai semnal,atunci,da,se duce bateria...ca la telefon)...dupa parea mea,merita toti banii!ai netu' cu tine,tu cu familia ta,poti sa-ti incarci tel.s-au tablete daca ramai fara bat.,si nu mai trebuie sa cauti o tableta 3G ca il ai pe asta!...nu trebuie sa-ti mai iei un acumulator extern dupa tine ca te ajuta asta!..ai 2 in 1!..suuuper...!!!

Pro

...multi-funcional(...si net si baterie externa),acumulator destul de mare...,ce sa mai,2 in 1!...recomand!...si echipa de la evoMAG este promta,multumesc pe aceasta cale!

Contra

...deocamdata nu i-am gasit...! :-)
47 din 95 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
ghebaur emil 18.09.2014 17:11
Ce sa zic...face ceea ce spune,bateria tine mult,de fapt tine cam cat zic producatorii,de exemplu eu 12 ore cat am lucrat am stat conectat in permanenta la el si nu s-a descarcat nici jumatate sa zic,dar am fost conectat doar eu,in schimb atunci cand sunt conectati mai mult situatia se schimba drastic si anume scade bateria vazand cu ochii. Se incinge cand sunt mai multi user conectati dar e normal asta pentru ca am mai avut inainte si un MF60 si la fel se incalzea cand era solicitat. Viteza e buna,nu face figuri,ce sa mai...merita din plin banii

Pro

Acumulator mare,viteza buna.

Contra

Se incinge cand este solicitat,cam butucanos.
57 din 113 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu