Raporteaza o problema
Router TP-Link TL-ER5120, Gigabit, Multi-WAN, Load Balance
Tp-link Router TP-Link TL-ER5120, Gigabit, Multi-WAN, Load Balance Caracteristici:     - 1 port WAN gigabit fix, 1 port LAN/DMZ gigabit fix, şi 3 porturi WAN/LAN gigabit     - Funcţii multiple de securitate ca inspecţie ARP, protecţie DoS, filtrare domeniu pe bază de cuvinte cheie/URL şi control acces   78484 5 2
860.99 Out of stock
Router TP-Link TL-ER5120, Gigabit, Multi-WAN, Load Balance Il recomand, raport foarte bun calitate-pret
5
Router TP-Link TL-ER5120, Gigabit, Multi-WAN, Load Balance Este un router pe care il recomand cu placere. Este mic, se instaleaza fara prea mult stres, isi face treaba cu brio si are un pret foarte accesibil!
5

Router TP-Link TL-ER5120, Gigabit, Multi-WAN, Load Balance

COD: [ TL-ER5120 ] ID: 78484
860,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 855,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
861,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 856,00 Lei)
Router TP-Link TL-ER5120, Gigabit, Multi-WAN, Load Balance

Scurta descriere

Caracteristici:

    - 1 port WAN gigabit fix, 1 port LAN/DMZ gigabit fix, şi 3 porturi WAN/LAN gigabit
    - Funcţii multiple de securitate ca inspecţie ARP, protecţie DoS, filtrare domeniu pe bază de cuvinte cheie/URL şi control acces
    - Implementare facilă a restricţionării aplicaţiilor IM/P2P pentru controlul activităţilor online ale angajaţilor
    - Suportă server PPPoE pentru o administrare mai bună a reţelei interne
    - Caracteristici de echilibrare a traficului (Load Balancing), selectează automat cea mai bună linie în funcţie de încărcare
    - Protecţia profesională împotriva fulgerelor (4000V) vă păstrează în siguranţă investiţiile

 

Ce Face Acest Produs

TL-ER5120 este un router broadband gigabit care oferă capabilităţi excelente de procesare a datelor şi multiple funcţii puternice precum balansarea traficului, control acces, blocare IM/P2P, protecţie DoS, controlul lăţimii de bandă, limitarea sesiunii, Server PPPoE şi alte funcţii care acoperă în totalitate necesităţile companiilor mici şi mijlocii, hotelurilor şi comunităţilor cu un număr mare de utilizatori care solicită o reţea eficientă, uşor de administrat și cu un grad ridicat de securitate.

Funcţii de Securitate Multiple

Pentru evitarea ameninţărilor din exterior, TL-ER5120 integrează un mecanism automat de protecţie care detectează şi blochează atacurile de tip Denial of Service (DoS) precum TCP/UDP/ICMP Flooding, TCP Scanning, Ping of Death, şi alte tipuri de atac similare. În plus, acest router dispune de un port hardware DMZ, care permite utilizatorilor să configureze servere publice fără a expune reţeaua internă, pentru a evita atacurile şi accesările neautorizate din exteriorul rețelei. Pentru o mai bună gestionare a reţelei interne, TL-ER5120 permite administratorilor să configureze cu uşurinţă reguli cu scopul de a bloca anumite siteuri web şi aplicaţii IM/P2P, şi de a restricţiona accesul angajaţilor la servicii specifice precum FTP, HTTP şi SMTP.

Administrare Eficientă a Accesului

Prin configurarea unui server PPPoE pentru alocarea conturilor PPPoE către utilizatoriii unei reţele private, routerul permite, doar acelor clienți care deţin conturi autorizate şi trec de faza de autentificare, să acceseze Internetul. Cu ajutorul funcţiei de control al lăţimii de bandă pe bază de IP, acesta este capabil să limiteze gradul de utilizare al lăţimii de bandă pentru anumite conturi PPPoE. În plus, funcţia E-Bulletin permite trimiterea unei informări periodice sub formă de pagină web, către anumite grupuri de utilizatori, informare care îi notifică pe aceştia asupra datei de expirare a contului PPPoE. Cu funcţiile enumerate mai sus, routerul va prioritiza navigarea diferiţilor utilizatori pentru o administrare eficientă.

Optimizarea Utilizării Lăţimii de Bandă

TL-ER5120 dispune de trei porturi care pot fi configurate şi setate fie ca porturi LAN, fie ca porturi WAN, oferind până la patru porturi WAN pentru a satisface diverse cerinţe de acces la Internet printr-un singur dispozitiv. Capacitatea internă de selectare automată a liniilor permite distribuirea fluxurilor de date în funcţie de proporţiile fiecărui port WAN pentru îmbunătăţirea utilizării lăţimii de bandă a conexiunilor broadband multiple. Cu ajutorul funcţiilor de control al lăţimii de bandă pe bază de IP sau de limitare a sesiunii, administratorii de reţea pot gestiona în mod flexibil lăţimea de bandă în cadrul reţelei, pentru a optimiza gradul de utilizare al acesteia.

Investiții în Siguranță

Tehnologia profesională de protecţie împotriva trăsnetelor previne penetrarea supratensiunilor în incinta echipamentelor electrice şi permite descărcarea la sol a sarcinilor electrice. Cu împământarea corectă routerul este proiectat să facă faţă unor descărcări electrice de până la 4000V. Această caracteristică garantează faptul că investiţiile în infrastructura rețelei sunt cât se poate de protejate chiar și în condiţii atmosferice violente.

Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN3 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
Porturi1 x LAN/DMZ
Memorie Flash8 MB
RAMDDRII 128MB
Protocoale suportateTCP/IP, DHCP, ICMP, NAT, PPPoE, SNTP, HTTP, DNS, IPsec, PPTP, L2TP
ManagementPPPoE Server
E-Bulletin
Dynamic DNS (Dyndns, No-IP, Peanuthull, Comexe)
Managemenent prin interfata Web/CLI/Telnet
Administrare la distanta
Export si import configurari
Sincronizare NTP
Suport Syslog
Caracteristici fiziceLungime (mm)440
Latime (mm)220
Inaltime (mm)44
Adauga review

Review-uri

Dumitru Cristina 23.10.2013 15:05
Este un router pe care il recomand cu placere. Este mic, se instaleaza fara prea mult stres, isi face treaba cu brio si are un pret foarte accesibil!

Pro

isi merita fiecare banut.

Contra

nu are minusuri
28 din 78 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ferezan Adrian 14.10.2013 20:28
Il recomand, raport foarte bun calitate-pret

Pro

Un router foarte bun si acoperire extinsa

Contra

42 din 77 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu