Raporteaza o problema
Router Wireless Tenda 3G185, 3G, Portabil, Modem incorporat, Display OLED, Baterie 2000mAh
Tenda Router Wireless Tenda 3G185, 3G, Portabil, Modem incorporat, Display OLED, Baterie 2000mAh Tenda 3G185R, un router mobil foarte util celor care sa acceseze internetul de pe orice device care se poate conecta wireless. In plus, un router 3G iti protejeaza bugetul, reducand costurile traficului de date care pot creste foarte mult in cazul un 1045034
260.99 Out of stock

Router Wireless Tenda 3G185, 3G, Portabil, Modem incorporat, Display OLED, Baterie 2000mAh

COD: [ 3G185 ] ID: 1045034

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Router Wireless Tenda 3G185, 3G, Portabil, Modem incorporat, Display OLED, Baterie 2000mAh

Scurta descriere

Tenda 3G185R, un router mobil foarte util celor care sa acceseze internetul de pe orice device care se poate conecta wireless. In plus, un router 3G iti protejeaza bugetul, reducand costurile traficului de date care pot creste foarte mult in cazul unei abonament de voce cu internet inclus. Puteti folosi router-ul 3G cu o cartela a oricarui operator de telefonie mobila. De aceea, un astfel de gadget este partenerul ideal de calatorie.

Tenda 3G185R va permite sa creati rapid o retea securizata wireless 802.11n si ofera acces rapid la internet folosind o retea de telefonie mobila. Puteti partaja o conexiune de internet mobil cu grupul dumneavoastra de pana la 10 utilizatori atunci cand sunteti pe drum sau puteti sa il folositi ca o solutie fixa de internet in locuri in care nu aveti internet prin cablu.

O functie foarte utila este posibilitatea router-ului de auto-deconectare de la Internet. Puteti opta pentru deconectarea router-ului de la internet la atingerea unui anumit prag de trafic sau de timp de conectare. Astfel, nu trebuie sa va ingrijorati ca facturile serviciului de internet vor veni cu un cost ridicat.

Slotul pentru cartela sim este de dimensiuni normale (normal sim), insa puteti folosi si cartele nanoSIM sau microSIM cu adaptoare corespunzatoare.

Router-ul dispune si de un buton WPS pentru o conectare facila, fara a mai folosi parole.

Tenda 3G185R este un router 3G compact, usor de tinut in mana.

Router-ul ofera un semnal wi-fi suficient de puternic si poate fi alimentat atat de la un port USB cat si de la priza.

Tenda 3G185 este foarte usor de utilizat, interfata este ergonomica si simpla iar pe display vezi toate informatiile de are ai nevoie (nivel baterie, putere semnal, etc.).

Detalii tehnice
SpecificatiiPorturiSlot pentru card SIM; Slot pentru card Micro SD; 1 port micro USB.
WirelessDa (Wireless 802.11b/g/n)
Port USB1 x USB
Frecventa2.4 GHz
AnteneInterna
SecuritateWEP,WPA,WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK; WPS; Access Control based on MAC address; Allow/disallow specified PCs on LAN to access Internet; Internal firewall to block potential attacks from hackers.
Protocoale suportateHSPA+/HSPA/UMTS/EDGE/GRPS/GSM
Caracteristici fiziceLungime (mm)100
Latime (mm)50
Inaltime (mm)15.5
Greutate90 g
Alimentare5V/1A