evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele: Procesator comenzi online, Depozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi!

 

Raporteaza o problema
Mini Router wireless PNI N22 repetor cu amplificator de semnal si access point 300 Mbps
Pni Mini Router wireless PNI N22 repetor cu amplificator de semnal si access point 300 Mbps Viteza wireless   Viteza wireless N este standardul maxim integrat in acest dispozitiv PNI N22, standard ce asigura viteze de transmisie de  pana la 300 Mbps, cu dispozitivele compatibile, si in conditii ideale de transfer (fara interferente, obst 526090
120.00 Out of stock

Mini Router wireless PNI N22 repetor cu amplificator de semnal si access point 300 Mbps

COD: [ RWIFI-N ] ID: 526090
129,00 Lei
-7%
(mai ieftin cu 9,00 lei)
120,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 115,00 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
129,00 Lei
-7%
(mai ieftin cu 9,00 lei)
120,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 115,00 Lei)
Mini Router wireless PNI N22 repetor cu amplificator de semnal si access point 300 Mbps

Scurta descriere

Viteza wireless

 

Viteza wireless N este standardul maxim integrat in acest dispozitiv PNI N22, standard ce asigura viteze de transmisie de  pana la 300 Mbps, cu dispozitivele compatibile, si in conditii ideale de transfer (fara interferente, obstacole, pereti grosi, etc).
 
Compact si portabil
 
Este un dispozitiv compact si portabil cu semnal wireless puternic. Ideal pentru utilizarea acasa, la birou sau in timpul calatoriilor. Foarte usor de depozitat, montat, utilizat sau mutat in interiorul spatiului util.
 
Functii multiple
 
Mini router-ul PNI N22 poate functiona ca un extender Wi-Fi, access point, client, router sau bridge wireless. Este suficient sa configurati modul de care aveti nevoie pentru mediul de retea si va puteti bucura de navigarea pe web.
 
 
Standard wireless 802.11 b/g/n
 
Tehnologia 802.11n este incorporata in mini router-ul PNI N22 pentru a largi acoperirea retelei fara fir si pentru a elimina punctele moarte din zona de lucru a acestuia. Deasemeni produsul ofera conexiuni wireless rapide si stabile si pentru standardele  802.11b/g.
 
 
Encriptare avansata Wireless WPA/WPA2
 
Suporta standardele WEP, WPA si WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK pentru o encriptare wireless cat mai sigura. Astfel aveti o retea wireless foarte sigura, fara riscul de a fi accesata in mod neautorizat sau fara voie.
 
Dublati cu usurinta acoperirea Wi-Fi
 
Bransati repetorul direct in priza electrica, iar PNI N22 poate dubla acoperirea semnalului pentru reteaua Wi-Fi pentru o mai buna calitate Wi-Fi in locuintele cu mai multe camere/suprafata mai mare sau mai multe etaje.
 
 
Design plat pentru priza de perete
 
Se branseaza direct la prizele electrice existente – fara sa mai fie nevoie de un cablu suplimentar de alimentare. Mini router-ul PNI N22 nu este doar foarte compact si foarte subtire, si este realizat cu un adaptor de alimentare incorporat. . Il puteti instala cu usurinta acolo unde semnalul Wi-Fi trebuie sa fie imbunatatit si va puteti bucura de performanta wireless de inalta performanta fara probleme.
 
 
Instalare rapida si facila WPS
 
Un buton WPS (Wi-Fi Protected Setup - Configurare Wi-Fi protejata) permite ca PNI N22 sa se alature oricarei retele wireless existente printr-o simpla apasare de buton.
 
 
Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN2 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
Viteza transfer300 Mbps
SecuritateWPA2, WPA, WEP (128/64)