evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele,Procesator comenzi onlineDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Router Wireless ASUS RT-N14U, 300 Mbps, 2 Antene interne, 1 x USB 2.0, 2.4GHz
Asus Router Wireless ASUS RT-N14U, 300 Mbps, 2 Antene interne, 1 x USB 2.0, 2.4GHz Router Cloud Wireless-N300 Design din seria Black Diamond: router 802.11n 300Mbps elegant și fiabil Funcționalitate cloud: sincronizare, partajare și streaming via AiCloud Port USB versatil: suportă imprimante multifuncționale, servere FTP, 3G/4 107295
164.99 Out of stock

Router Wireless ASUS RT-N14U, 300 Mbps, 2 Antene interne, 1 x USB 2.0, 2.4GHz

COD: [ RT-N14U ] ID: 107295
164,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 159,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
165,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 160,00 Lei)
Router Wireless ASUS RT-N14U, 300 Mbps, 2 Antene interne, 1 x USB 2.0, 2.4GHz

Scurta descriere

Router Cloud Wireless-N300


Design din seria Black Diamond: router 802.11n 300Mbps elegant și fiabil
Funcționalitate cloud: sincronizare, partajare și streaming via AiCloud
Port USB versatil: suportă imprimante multifuncționale, servere FTP, 3G/4G dual WAN
Interfață exclusivă ASUSWRT: aplicație Download Master cu funcționalitate non-stop și setarea accesului vizitatorilor la rețea
Setarea rapidă a conexiunii Internet: online în 30 de secunde

AiCloud: Sincronizare, partajare și streaming

ASUS AiCloud conlucrează cu routerele ASUS pentru a oferi cea mai completă, accesibilă și sigură platformă de tip cloud. Este o aplicație gratuită pentru dispozitivele iOS și Android ce vă permite să sincronizați, partajați, rulați și accesați conținutul vostru indiferent de locație. Vă ajută să creați un server cloud personal, dar se conectează foarte ușor și cu serverele cloud publice. Partajarea este foarte ușoară, folosind link-uri confidențiale, ce pot fi trimise prin email, SMS, etc. ASUS AiCloud este punctul de lansare pentru cea mai intuitivă și flexibilă soluție cloud


 

Setare ușoară, în 3 pași: Online în 30 de secunde

RT-N14U este foarte ușor de setat. Trebuie doar să porniți routerul și să-l conectați la rețea, apoi să deschideți o fereastră a unui browser pe un dispozitiv dotat cu conectivitate Wi-Fi, cum sunt laptop-urile sau tabletele. Veți putea accesa o pagină de setare unde va trebui să introduceți ID-ul/parola oferite de furnizorul vostru de servicii Internet și gata! Setarea rețelei este mai ușoară ca niciodată. În mai puțin de 30 de secunde și în doar 3 pași simplii, setați-vă routerul ASUS cu ajutorul interfeței de utilizare foarte prietenoase.
*Timpul de setare este testat și verificat de către ASUS. Durata reală a timpului de conectare poate varia în funcție de ISP, tipul specific de conexiune, locație și alți factori. 

Funcție dublă: Partajarea conexiunii 3G/4G și WAN

Conectați-vă la Internet folosind fie modemul încorporat, fie un modem USB 3G/4G – alegerea vă aparține. Cu ajutorul funcției de rezervă automată, aveți un plan de siguranță în cazul în care una dintre conexiuni nu funcționează, astfel încât rămâneți conectat tot timpul. 

Partajarea accesului la imprimantă: Routerele devin servere de fișiere și pentru partajarea imprimantei

Mulțumită port-ului USB și a rețelei wireless foarte rapide, ASUS RT-N14U se transformă cu ușurință într-un server pentru fișiere și partajarea imprimantei, permițând un nivel superior de productivitate cu mai puțin hardware. În plus, funcția ASUS Network Printer Server permite partajarea accesului la imprimantă chiar și atunci când PC-ul este oprit.


 

ASUSWRT: Setări intuitive și control al funcțiilor de rețea

Cu ASUSWRT, setările de rețea sunt mult mai ușoare și accesibile, pentru o experiență superioară. Optimizați-vă conexiunea prin prioritizarea alocării lățimii de bandă (funcția QoS), maparea rețelei, partajarea imprimantei și opțiunile de control parental – toate disponibile prin intermediul unei interfețe grafice unice. 

Download Master: Descărcarea mai rapidă și ușoară a fișierelor

Download Master vă oferă două funcții pentru descărcarea mai rapidă a fișierelor: 1.vă permite să descărcați fișiere pe dispozitivele de stocare conectate la porturile USB, fără a necesita prezența unui PC 2. accelerează transferul de fișiere folosind un algoritm special. Este rapid, non-stop, și pur și simplu mai bun! 

Rețele pentru vizitatori: Opțiuni multiple de acces și control pe un singur dispozitiv

Rețelele multiple creează setări de acces flexibile, priorități de conexiune diferite pentru membrii echipei și vizitatori, fără a mai fi necesară utilizarea unei parole. Conectivitatea este garantată, iar accesul neautorizat și alte amenințări legate de securitate sunt reduse aproape de minim. 

AiDisk: Acces instantaneu la datele voastre oriunde v-ați afla

Accesați și partajați colecția voastră de clipuri video, muzică și restul de date personale salvate pe un hard drive personal conectat la un router ASUS cu acces la Internet, indiferent de locația acestuia. 

 

 

 

 

 

 

Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100 Base-TX (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11b/g/n)
Port USB1 x USB 2.0
Viteza transfer300 Mbps
Frecventa2.4 GHz
Caracteristici fiziceLungime (mm)187
Latime (mm)145
Inaltime (mm)77
Greutate260