În această perioadă pot exista întârzieri în livrarea comenzilor. Scrieți-ne la vanzari@evomag.ro. Mulțumim pentru înțelegere!

Raporteaza o problema
Router Wireless ASUS RT-AC87U, Access point, Media bridge, 600+1734Mbps, Dual Band, Gigabit, 4 Antene externe
Asus Router Wireless ASUS RT-AC87U, Access point, Media bridge, 600+1734Mbps, Dual Band, Gigabit, 4 Antene externe Cea mai bună viteză. Cea mai extinsă acoperire. Setare rapidă.   Bine ai venit într-o nouă eră a performanțelor wireless, cu viteze absolut incredibile, cea mai bună acoperire posibilă și mai mult control și elemente de securitate decâ 831721 5 2
942.99 Out of stock
Router Wireless ASUS RT-AC87U, Access point, Media bridge, 600+1734Mbps, Dual Band, Gigabit, 4 Antene externe Asus RT-AC68U este o alternativa buna la acest model, mai ales ca acum s-a introdus si AiProtection. Diferenta de pret intre 68U si 87U (variabila in functie de oferte) aduce urmatoarele - 200 MHz in plus la procesor (ajuta la conexiunile VPN ce necesita encriptie) - Portul USB 3.0 are viteze de transfer mult mai bune, datorita amplasarii diferite - Viteza mai mare pe banda de 5 GHz (daca ai hardware potrivit) Recomand cu caldura softul Asuswrt-Merlin, care rezolva anumite probleme care scapa celor de la Asus si aduce niste functii noi (monitorizarea temperaturii, HDD spindown, 2 servere si 2 clienti OpenVPN simultani fata de cate 1 din fiecare cum ofera Asus). Daca si partea de 5GHz era facuta de Broadcom cred ca routerul ar fi functionat mult mai bine.
5
Router Wireless ASUS RT-AC87U, Access point, Media bridge, 600+1734Mbps, Dual Band, Gigabit, 4 Antene externe Activand optiunile din meniul AiCloud se poate activa interfata web a routerului care sa permita accesul prin aplicatiile speciale (din pacate nu are decat pentru Android sau iOS) sau prin HTTPS simplu (un serviciu DDNS este recomandat). Practic, se pot partaja fisiere (cel mai util e pentru continut multimedia) intr-un mod destul de elegant, mai ales pentru prietenii sau rudele fara inclinatii tehnice (e de preferat accesului FTP).
5

Router Wireless ASUS RT-AC87U, Access point, Media bridge, 600+1734Mbps, Dual Band, Gigabit, 4 Antene externe

COD: [ AU_RT-AC87U ] ID: 831721
942,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 937,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
943,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 938,00 Lei)
Router Wireless ASUS RT-AC87U, Access point, Media bridge, 600+1734Mbps, Dual Band, Gigabit, 4 Antene externe

Scurta descriere

Cea mai bună viteză. Cea mai extinsă acoperire. Setare rapidă.
 
Bine ai venit într-o nouă eră a performanțelor wireless, cu viteze absolut incredibile, cea mai bună acoperire posibilă și mai mult control și elemente de securitate decât ai crezut că ar fi posibile vreodată. RT-AC87U oferă cele mai bune viteze de transfer din lume, de până la 1734 Mbps pe frecvența de 5G Hz — mai mare chiar decât cele atinse de router-ele tri-band 3X3 — plus viteze de top de până la 600 Mbps pe gama de frecvențe de 2.4 GHz, pentru o lățime de bandă totală de până la 2334 Mbps! Astfel, RT-AC87U îți permite să te bucuri de jocuri fără întârzieri, streaming de conținut 4K/UHD foarte fluid și poate duce la îndeplinire fără prea mari eforturi chiar și cele mai dificile sarcini. 
 
Dotat cu o antenă separată, cu nivel ridicat de achiziție a semnalului, pentru fiecare dintre cele patru emițătoare de semnal, acest router foarte puternic îți permite să te bucuri de adevărata performanță wireless multi-utilizator 4x4 MIMO (MU-MIMO), ce depășește cu mult soluțiile rivale și oferă o performanță de top pentru toate dispozitivele tale wireless, inclusiv cele ce funcționează pe vechile standarde Wi-Fi. Similar cu toate celelalte produse de rețelistică marca ASUS, te bucuri de cel mai bun suport și cea mai extinsă gamă de dispozitive compatibile, plus actualizări firmware gratuite pe viitor – astfel încât router-ul tău RT-AC87U va fi întotdeauna cel mai bun.
 
PERFORMANTE HARDWARE DE NEEGALAT
 
RT-AC87U a fost creat pentru performanțe de excepție — astfel, pe lângă procesorul său principal dual-core, tactat la 1 GHz, RT-AC87U mai dispune de asemenea de un procesor dual-core separat, dedicat exclusiv cerințelor conexiunii Wi-Fi 5GHz 4x4. Prin urmare, spre deosebire de router-ele echipate cu un singur procesor dual-core tactat la 1.2 GHz, RT-AC87U suportă viteze de transfer Wi-Fi-spre-USB de până la două ori mai rapide3și poate atinge performanțe totale cu până la 50% mai bune chiar și în cazul rețelelor foarte aglomerat, ce deservesc clienți multiplii!4
 
RT-AC87U RT-AC87U nu este doar rapid ci se bucură și de un aspect exterior foarte atrăgător. Inspirat de către notebook-urile ASUS Republic of Gamers din Seria G, destinate în mod expres pasionaților de jocuri, design-ul modelului RT-AC87U impresionează prin liniile sale elegante, ce sugerează putere și un nivel ridicat de sofisticare. De asemenea, acesta oferă suport VESA, ceea ce îți permite să instalezi router-ul RT-AC87U pe orice perete, cu foarte mare ușurință!
 
PERFORMANTE WIRELESS EXTRAORDINARE
 
Bucură-te de un nivel complet nou de performanță wireless, cu o rată de transfer de până la 2334 Mbps, obținută în urma combinării lățimilor de bandă disponibile pentru conexiunile 802.11ac și 802.11n. Atingând viteze de top de până la 600 Mbps pe banda de frecvențe de 2.4 GHz — mulțumită tehnologiei Broadcom TurboQAM — și de până la 1734 Mbps în mod concurent pe banda de frecvențe de 5 GHz, mai rapidă chiar decât cele mai recente router-e cu suport pentru trei benzi 3x3, RT-AC87U ia un avans considerabil în fața competiției.
 
În prima linie a tehnologiei
 
RT-AC87U nu doar conduce acest segment, ci îl domină de-a dreptul, oferind cea mai bună performanță din generația curentă pentru toate notebook-urile, telefoanele inteligente și orice alt dispozitiv wireless.
 
ACOPERIRE FARA EGAL
 
Design-ul cu patru antene (4x4) și patru surse de semnal wireless îi permite router-ului RT-AC87U să suporte o acoperire wireless de până la 465m2 1. Această valoare este cu 33% mai bună decât cea oferită de router-ele tri-band de ultimă generație5, ceea ce o face alegerea ideală pentru locuințe de dimensiuni mari și clădiri cu mai multe etaje. Mulțumită tehnologiei AiRadar de formare a semnalului wireless și a tehnologiei unicat MU-MIMO, lățimea de bandă crește direct proporțional cu numărul de dispozitive conectate.
 
VIATA PE BANDA DE MARE VITEZA
 
Garantând cea mai rapidă viteză de transfer disponibilă în cazul unei conexiuni pe fir, RT-AC87U dispune de un port dedicat Gigabit WAN, cinci port-uri Gigabit Ethernet LAN de 1000 Mbps (dintre care unul poate fi folosit ca un al doilea port de tip WAN), și implementare NAT la nivel hardware. Spre deosebire de soluțiile NAT tradiționale, implementate la nivel software, soluția NAT implementată la nivel hardware în cazul router-ului RT-AC87U's elimină problemele de interfață la nivelul LAN/Internet, permițându-ți să te bucuri din plin de avantajele oferite de către conexiunile în bandă largă moderne, ultra-rapide.
 
COMPATIBILITATE DE EXCEPTIE
 
RT-AC87U, ca de altfel toate produsele de rețelistică de la ASUS, este supus unor teste foarte exigente de compatibilitate în cadrul procesului de dezvoltare. RT-AC87U este perfect compatibil cu o gamă vastă de adaptoare de rețea, dispozitive de redare media și alte dispozitive wireless pentru a asigura un nivel optim de performanță – suportă chiar și consolele de jocuri de ultimă generație Xbox® One și PlayStation® 4.
 
Suport extins pentru sesiuni de date concomitente
Dispunând de suficientă lățime de bandă pentru a suporta până la 300,000 de sesiuni de transfer de date concomitente, router-ul RT-AC87U oferă o performanță de 20 de ori mai bună decât majoritatea router-elor obișnuite.
 
Suport pentru aplicatia Time Machine
 
Oferă suport complet pentru realizarea de copii de siguranță a datelor de pe dispozitivele Apple prin intermediul aplicației Time Machine®.
 
WPS
 
Îți permite să conectezi mai multe dispozitive instantaneu, prin simpla apăsare a butonului WPS.
 
INTERFATA-UTILIZATOR PUTERNICA SI USOR DE FOLOSIT
 
ASUSWRT
 
RT-AC87U dispune de puternica interfață-utilizator ASUSWRT, ce îți oferă acces foarte rapid la procesul de instalare în 3 pași, ce durează doar 30 de secunde8. Tot aici poți configura soluția AiCloud 2.0 și toate opțiunile avansate oferite de către modelul RT-AC87U's. Interfața ASUSWRT este una online, ceea ce înseamnă că nu necesită o aplicație separată și nu restricționează controlul prin intermediul unui dispozitiv mobil – ai acces la toate funcțiile, de pe orice dispozitiv ce poate rula un browser de Internet.
 
IPROTECTION CU TREND MICRO
PENTRU SECURITATE AVANSATA
 
Funcția AiProtection, ce încorporează o tehnologie de securitate foarte performantă, pe 3 planuri, dezvoltată de către Trend Micro™, face din RT-AC87U unul dintre cele mai sigure router-e disponibile pe piață. În afara faptului că oferă poate cele mai avansate elemente de control parental disponibile pe un router destinat publicului larg, acesta blochează adresele potențial periculoase și orice atac ce ar putea afecta integritatea sistemului vostru de lucru, și vă alertează în cazul în care un dispozitiv infectat cu viruși informatici este conectat la rețea. De asemenea, posibilele vulnerabilități, precum complexitatea parolelor și vulnerabilitățile sistemului de operare, sunt permanent monitorizate. În plus, AiProtection protejează chiar și dispozitivele Wi-Fi ce nu suportă instalarea unei aplicații de securitate, precum televizoarele inteligente, consolele de jocuri și dispozitivele inteligente de pe rețeaua voastră personală.
 
Scanare de securitate a router-ului
 
Scanează router-ul pentru a detecta orice vulnerabilitate legată de securitate și recomandă diverse opțiuni pentru a îmbunătăți nivelul de protecție.
 
CREEAZA-TI PROPRIA SOLUTIE DE STOCARE IN CLOUD
 
ASUS AiCloud te ajută să ai mereu la îndemână toate datele date, oriunde te-ai afla, atât timp cât ai acces la o conexiune Internet. Această funcție interconectează rețeaua ta personală cu soluțiile de stocare online, oferindu-ți acces la toate fișierele tale prin intermediul aplicației mobile AiCloud disponibile pentru telefoanele inteligente cu sistem de operare iOS și Android, sau folosind un URL personalizat în browser-ul tău de Internet. Acum poți partaja fotografii prin intermediul unor servicii precum Facebook, Flickr sau Dropbox direct din interfața AiCloud. În plus, AiCloud poate fi conectat cu ușurință la un alt router compatibil pentru a-ți permite să iți extinzi și mai mult soluția cloud personală.
 
ACCELEREAZA VITEZELE DE TRANSFER SI MAXIMIZEAZA POTENTIALUL HARDWARE
 
Soluțiile Tuxera oferă un nivel îmbunătățit de performanță, reducând în același timp într-un mod semnificativ încărcarea procesorului, astfel încât poți rula mai multe aplicații concomitent. Utilizând elementele de optimizare special concepute pentru soluțiile de stocare în rețea, acestea îți permit să-ți accesezi și transferi datele mult mai rapid.

 

 
Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Port USB1 x USB 2.0/ 1 x USB 3.0
Viteza transfer600 + 1734 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene4 x Antene Externe
Caracteristici fiziceLungime (mm)289.5
Latime (mm)167.6
Inaltime (mm)47.5
Greutate747 g
Adauga review

Review-uri

Stoian Filip 07.02.2015 01:04
Activand optiunile din meniul AiCloud se poate activa interfata web a routerului care sa permita accesul prin aplicatiile speciale (din pacate nu are decat pentru Android sau iOS) sau prin HTTPS simplu (un serviciu DDNS este recomandat). Practic, se pot partaja fisiere (cel mai util e pentru continut multimedia) intr-un mod destul de elegant, mai ales pentru prietenii sau rudele fara inclinatii tehnice (e de preferat accesului FTP).
78 din 154 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Anon 30.01.2015 18:05
Asus RT-AC68U este o alternativa buna la acest model, mai ales ca acum s-a introdus si AiProtection. Diferenta de pret intre 68U si 87U (variabila in functie de oferte) aduce urmatoarele - 200 MHz in plus la procesor (ajuta la conexiunile VPN ce necesita encriptie) - Portul USB 3.0 are viteze de transfer mult mai bune, datorita amplasarii diferite - Viteza mai mare pe banda de 5 GHz (daca ai hardware potrivit) Recomand cu caldura softul Asuswrt-Merlin, care rezolva anumite probleme care scapa celor de la Asus si aduce niste functii noi (monitorizarea temperaturii, HDD spindown, 2 servere si 2 clienti OpenVPN simultani fata de cate 1 din fiecare cum ofera Asus). Daca si partea de 5GHz era facuta de Broadcom cred ca routerul ar fi functionat mult mai bine.

Pro

- 2 tipuri de VPN (PPTP si OpenVPN). - Imprimanta conectata prin USB chiar trimite informatiile corect catre computer. - Posibilitatea de a schimba numele de login, nu doar parola. - WAN Failover, Wake-On-Lan, login prin HTTPS pe port la alegere

Contra

- Softul inca nu este destul de matur - Partea ce tine de hardware-ul Qantenna (radioul de 5GHz si portul LAN1) inca mai are nevoie de actualizari de drivere. Radioul de 5 GHz e ca un copil mic - ba nu se porneste, ba nu se inchide. In plus, nu accepta parole cu caractere speciale, acestea ducand la blocarea partii de 5 GHz (se rezolva doar prin reset). - Uneori nu vrea sa acceseze cardul miniSD din modemul USB (ZTE MF-110) - Accesul la dispozitivele de stocare conectate direct se face doar prin FTP de pe internet. O interfata web ar fi fost mai interesanta, dar probabil mai greu de implementat. - Procesorul limiteaza viteza de transfer prin OpenVPN - intre doua calculatoare din reteaua RDS, in acelasi oras, nu pot atinge mai mult de 7,3 MB/s cu encriptie AES-128 si 10.1 MB/s fara encriptie. Comparativ, Hamachi merge la 12 MB/s.
113 din 202 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu