Raporteaza o problema
Router Gaming Wireless ASUS GT-AC5300, Gigabit, Tri-Band, 5300 Mbps, 8 Antene Externe (Negru)
Asus Router Gaming Wireless ASUS GT-AC5300, Gigabit, Tri-Band, 5300 Mbps, 8 Antene Externe (Negru) ROG GAMING CENTER: DOMINA-TI RETEAUA!   Router-ul ROG Rapture GT-AC5300, gata pentru a fi lansat în bătăliile virtuale, a fost proiectat pentru o singură misiune: aceea de a-ți transforma rețeaua de jocuri într-una absolut extraordinară. 3606615
1871.99 Out of stock

Router Gaming Wireless ASUS GT-AC5300, Gigabit, Tri-Band, 5300 Mbps, 8 Antene Externe (Negru)

COD: [ GT-AC5300 ] ID: 3606615
1.871,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.866,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.872,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 5 Lei
(Pret fara taxa verde: 1.867,00 Lei)
Router Gaming Wireless ASUS GT-AC5300, Gigabit, Tri-Band, 5300 Mbps, 8 Antene Externe (Negru)

Scurta descriere

ROG GAMING CENTER:
DOMINA-TI RETEAUA!
 
Router-ul ROG Rapture GT-AC5300, gata pentru a fi lansat în bătăliile virtuale, a fost proiectat pentru o singură misiune: aceea de a-ți transforma rețeaua de jocuri într-una absolut extraordinară. Acesta include numeroase funcții special optimizate pentru jocuri, oferind performanțe Wi-Fi excelente, stabilitate ieșită din comun și securitate de top. Interfața aplicației Gaming Center, personalizată ROG, oferă control foarte accesibil, printr-o singură apăsare de buton, asupra tuturor acestor funcții incredibile. Interfața Game Dashboard oferă informații în timp real legate de toate conexiunile și dispozitivele voastre, în timp ce soluția IPS (Intrusion Prevention System – Sistem de Prevenire a Intrușilor) pentru Jocuri și Game Boost sunt centrele de comandă pentru funcțiile avansate de securitate ale rețelei și accelerarea performanțelor din jocuri la un nivel deosebit de ridicat. Alte funcții ce vă pot ajuta să fiți câștigători includ suportul pentru serviciul Gamers Private Network™ oferit în colaborare cu WTFast™, funcția de eliminare a aglomerării în rețea Wi-Fi Radar, harta de timpi de răspuns Game Radar ce indică locația celor mai rapide servere și VPN Fusion, pentru rularea în paralel a unei conexiuni Internet normale și a unui VPN.
 
 
ACCELERAREA JOCURILOR PE TREI NIVELURI
 
Porturi pentru Jocuri 
 
ROG Rapture GT-AC5300 dispune de două port-uri LAN special optimizate pentru conectarea la dispozitive dedicate jocurilor. Traficul acestora este prioritar, astfel încât dispozitivele conectate la aceste porturi se află în permanență în prima poziție de acces la Internet!
 
Game Boost
 
Game Boost analizează traficul în rețea și prioritizează pachetele dedicate jocurilor, oferindu-le un al doilea nivel de accelerație pentru cea mai bună performanță. Game Boost poate fi activată instantaneu printr-o singură apăsare de buton pe panoul de control Gaming Center și suportă numeroase console de jocuri populare, cum ar fi PS3™, PS4™, PS4™ Pro, PlayStation® Vita , Wii U™, Nintendo 3DS™ și Xbox One®.
 
Gamers Private Network®
 
ROG Rapture GT-AC5300 oferă suport inclus pentru serviciul Gamers Private Network™, susținut de WTFast™, ce oferă conexiuni Internet private, optimizate către servere de jocuri, minimalizând latențele și maximizând viteza de răspuns pentru a asigura o calitate foarte bună, fără întârzieri a experienței din jocuri.
 
SOLUTII DE SECURITATE SOLIDE PENTRU RETEA
 
Pentru a-ți proteja rețeaua, ROG Rapture GT-AC5300 include soluția Game IPS(Intrusion Prevention System – Sistem de Protecție Împotriva Intrușilor), un sistem foarte avansat de protecție împotriva accesului neautorizat dezvoltat pe o platformă tehnologică Trend Micro™. Acesta vă protejează rețeaua pentru jocuri împotriva atacurilor și amenințărilor externe, neutralizându-le înainte ca acestea să poate ajunge la rețeaua sau dispozitivele voastre conectate. Chiar dacă soluțiile de securitate ale PC-ului vostru nu sunt activate – pentru a ocoli problema jocurilor blocate, de exemplu - Game IPS vă va proteja rețeaua împotriva atacurilor sau intrușilor, oferindu-vă un nivel superior de siguranță.
 
 
JOCURI SI CONEXIUNI VPN SIMULTANE
 
În cazul în care sunteți nemulțumiți de faptul că rețelele private virtuale (VPN) vă încetinesc performanțele în jocuri, ROG are soluția. ROG Rapture GT-AC5300 include o funcție extraordinară numită VPN Fusion, ce vă permite să rulați o conexiune VPN și o conexiune Internet obișnuită – simultan! Astfel, în cazul în care alți utilizatori ai rețelei necesită accesul la conexiunea VPN, puteți să beneficiați în continuare de viteze maxime de acces în jocuri.
 
Această funcție va fi suportată prin intermediul unei viitoare actualizări de firmware.
 
 
PROPRIA GAMA DE FRECVENTE WI-FI PENTRU JOCURI!
 
Ați visat vreodată să beneficiați de un router Wi-Fi dedicat în mod exclusiv jocurilor? Acum acest vis poate deveni realitate: Cu ajutorul modelului pe trei benzi ROG Rapture GT-AC5300 puteți aloca cu ușurință una dintre cele două benzi de 5GHz dispozitivelor pentru jocuri, în timp ce celelalte dispozitive utilizează cea de-a doua bandă de 5GHz sau banda de 2.4GHz. Iar în ceea ce privește jocurile VR și transmiterea de conținut video 4K UHD, vitezele sale WAN-LAN de până la 1900Mbps fac din GT-AC5300 alegerea învingătoare pentru oricine!
 
 
HARDWARE GATA DE LUPTA
 
ROG știe exacte de ce au nevoie pasionații de jocuri: ROG Rapture GT-AC5300 este construit pentru a suporta acțiunea intensă din jocuri, fiind echipat cu componente hardware gata să ducă la îndeplinire și cele mai dificile sarcini. Cele opt port-uri Gigabit LAN oferă conexiunile de care aveți nevoie pentru toate dispozitivele voastre de jocuri, iar cele două interfețe USB 3.0 vă oferă acces foarte rapid la fișierele salvate pe soluții de stocare USB. Pasionații de soluții NAS vor aprecia cu siguranță funcția de Agregare a Conexiunilor, ce vă permite să interconectați două port-uri LAN pentru o obține o singură interfață cu viteze foarte ridicate de transfer ale datelor, de până la 2Gbps*.
 
*Funcția de agregare a conexiunilor necesită un client cu suport 802.3ad.

EXTREMA LA 1.8GHZ
 
Cel mai bun router pentru jocuri necesită o putere de procesare pe măsură, și, din acest motiv, ROG Rapture GT-AC5300 a fost echipat cu un procesor quad-core pe 64 de biți de top, tactat la 1.8GHz, mai performant decât multe procesoare desktop. Acesta oferă un nivel de putere mai mult decât suficientă pentru orice sarcină de utilizare, fără nicio întârziere – indiferent că este vorba despre maximizarea lățimii de bandă WAN/LAN pentru jocuri, accelerarea vitezelor de transfer prin intermediul interfeței USB sau susținerea unui eveniment de jocuri în LAN.
 
 
CONSTRUIT PENTRU LIBERTATEA RETELEI!
 
Rețelele Wi-Fi sunt deosebit de utile, dar nu și în cazul în care încetinesc semnificativ sau se opresc în afara zonei voastre favorite pentru jocuri. Pentru a atinge nivelul de libertate pe care îl meritați, ROG Rapture GT-AC5300 include funcția RangeBoost, o combinație foarte performantă de componente hardware și aplicații software ce are rolul de a crește acoperirea rețelei, îmbunătățind semnificativ în același timp și performanța pe rază extinsă! În sfârșit, acum sunteți voi cei care decideți unde vă jucați – în locul route-ului vostru!
 
Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN8 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Port USB2 x USB 3.0
Memorie Flash256 MB
RAM1 GB
Viteza transfer1000 + 2167 + 2167 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene8 x Antene externe
Securitate64-bit WEP
128-bit WEP
WPA2-PSK
WPA-PSK
WPA-Enterprise
WPA2-Enterprise
Radius cu 802.1x
Suport WPS
Detalii SuplimentareAgregarea Conexiunilor
MU-MIMO
Analiza a Traficului
Airtime Fairness
Smart Connect
QoS adaptiv
Retea pentru Vizitatori: 2.4 GHz x 3, 5 GHz-1 x 3, 5 GHz-2 x 3
Control Parental
AiProtection
Backup pentru Mac OS
Server media
Imagini : Jpeg
- Audio : mp3, wma, wav, pcm, mp4, lpcm, ogg
- Video : asf, avi, divx, mpeg, mpg, ts, vob, wmv, mkv, mov
Serviciu personal de cloud AiCloud
Partajare date 3G/4G
Server imprimanta
Suporta echipamente multifunctionale (numai pentru Windows)
Suporta protocolul LPR
Server fisiere AiDisk
Servere Samba si FTP cu gestionarea conturilor
WAN dual
Suporta IPTV
Download Master
Suporta bt, nzb, http, ed2k
Suporta criptare, DHT, PEX ?i magnet link
Control al latimii de banda pentru Incarcare si Descarcare
Descarcare programata
Roaming Assist
Caracteristici fiziceLungime (mm)245
Latime (mm)245
Inaltime (mm)65
Greutate1880 g
AlimentareIntrare AC : 110V~240V(50~60Hz)
Iesire DC : 19 V cu max. 3.42 A