Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Router Wireless Edimax BR-6478AC V2, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 x Antene externe
Edimax Router Wireless Edimax BR-6478AC V2, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 x Antene externe Casele moderne și întreprinderile au nevoie de Wi-Fi de înaltă performanță, fiabil și sigur. Routerul BR-6478AC V2 dual-band 802.11ac folosește cel mai recent standard 11ac pentru un Wi-Fi mai repid, mai bun cu suport VPN integrat pentru a avea 1517966
273.99 Out of stock

Router Wireless Edimax BR-6478AC V2, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 x Antene externe

COD: [ BR-6478AC V2 ] ID: 1517966
273,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
273,99 Lei
(TVA inclus)
Router Wireless Edimax BR-6478AC V2, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 x Antene externe

Descrierea produsului Router Wireless Edimax BR-6478AC V2, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 x Antene externe

Casele moderne și întreprinderile au nevoie de Wi-Fi de înaltă performanță, fiabil și sigur. Routerul BR-6478AC V2 dual-band 802.11ac folosește cel mai recent standard 11ac pentru un Wi-Fi mai repid, mai bun cu suport VPN integrat pentru a avea un acces VPN facil pe toate dispozitivele. Acces facil, sigur la rețelele de la distanță de oriunde, precum șiintimitate, securitate și libertate de la restricțiile regionale on-line. Designul îmbunătățit are, de asemenea, un nou port USB pentru partajarea de Fișiere sau a imprimantei în rețea. Atașați un hard-drive USB pentru a avea access la un NAS central (Network Attached Storage) pe orice dispozitiv și accesați conținutul la o viteză mare, fără lag ra lag 11ac.

Wireless de nouă generaţie

Routerul Edimax BR-6478AC V2 suportă standardul wireless de nouă generaţie IEEE 802.11ac, însemnând rate mai ridicate de transfer a datelor în banda de 5GHz. Cu viteze de 300Mbps în banda de 2,4GHz şi cu viteze de 867Mbps în cea de 5GHz, BR-6478AC V2 este ideal pentru streaming video HD şi transferuri de fişiere de mari dimensiuni. Routerul este compatibil regresiv cu 802.11a/b/g/n pentru a asigura compatibilitatea cu dispozitivele Wi-Fi legacy.

Wi-Fi Simultan Dual-Band

Routerul BR-6478AC V2 asigură simultan conectivitate pe banda de 2.4GHz (802,11n) cât și pe cea de 5GHz (802,11ac), pentru o utilizare flexibilă.

Acces VPN pentru Intimitate și Securitate

Suport VPN integrat (Rețea Privată Virtuală) pentru acces VPN ușor pe toate dispozitivele. VPN-ul vă permite accesarea rețelelor de la departare în siguranță și poate oferi intimitate și securitate online. Logați-vă la rețeaua școli (rețeaua de la muncă) de acasă sau evitați geoblocking-ul (netflix), protejați-vă intimitatea pe rețele libere și evitați cenzura Internetului.

Home Users: Evitați resticțiile regionale și accesați conținut geblocat precum Netflix sau iplayer de oriunde. Asigurați-vă intimitatea și anonimitatea online și învingeți cenzura și orice restricție de conținut bazată pe locație. Puteți deasemenea accesa rețeaua locală de la depărtare, sau folosiți securitatea VPN când accesați hotspoturi Wireless publice potențial nesigure.

Small Office Users: Permiteți clienților dumneavoastră posibilitatea de a accesa resursele companiei remote, precum email, documente salvate pe serverul companiei sau orice program/sistem când se află în afara biroului.

Port USB Multifuncțional

Conectați un hard-drive USB și bucurați-vă de propriul cloud privat. Mențineți conținut pe spațiul de stocare central și accesați-l de pe orice dispozitiv din rețea, precum filme și conținut TV pe PC sau smart TV, sau pentru backupul datelor vitale. Cu ajutorul funcției incorporate VPN puteți chiar accesa rețeaua dumneavoastră din exterior. poate fi folosit deasemenea cu un server FTP sau o imprimantă pentru partajarea acestora in rețea.

Instalare Smart iQ

Dotat cu funcţia iQ Setup pentru o instalare rapidă, inteligentă si automată, fără CD.

5-în-1 Router, Punct de Acces, Range Extender , Bridge Wireless și WISP

BR-6478AC V2 poate funcționa ca router, punct de acces, range extender, bridge wireless sau WISP. Doar configurați modul de operare de care aveți nevoie folosind vrăjitorul iQ Setup.

 

Antene High Gain pentru o performanță Wi-Fi Sporită

Folosind două antene externe fixe high-gain, BR-6478AC V2 asigură semnal dual-band (2.4GHz și 5GHz) puternic și îmbunătățește raza de acoperire Wi-Fi, furnizând penetrare prin pereți și etaje peste tot în locuința sau biroul dumneavoastră.

iQoS Edimax revoluţionar

iQoS este soluţia Edimax pentru un mod mai rapid, mai uşor şi mai eficient de a gestiona lungimea de bandă de internet. În timp ce funcţionalitatea Quality of Service (Calitatea serviciilor) (QoS) este o caracteristică comună a routerelor de pe piaţă, în mod obişnuit numai utilizatorii avansaţi au cunoştinţele necesare pentru a configura parametrii complecşi. Totuşi, Edimax a reproiectat QoS având în minte uşurinţa de utilizare şi accesibilitatea. O interfaţă simplă şi intuitivă le permite utilizatorilor să aranjeze setările de prioritate pentru lungimea de bandă cu doar câteva clicuri. Cu iQoS, puteţi să vă bucuraţi de gaming, streaming video, aplicaţii VoIP şi clienţi BT în acelaşi timp, fără coşmarul obişnuit creat de întârzieri şi întreruperi. Un mijloc original, eficient şi eficace de gestionare a lungimii dumneavoastră de bandă de internet.

SSID-Multiple și suport VLAN*

SSID-Multiple permite configurarea a până la 10 SSIDuri separate (5x2.4GHz + 5x5GHz) pentru a grupa și manageria utilizatorii după necesități. Adițional, fiecărui SSID i se poate asigna un VLAN ID diferit, astfel încât utilizatorii cu mai multe VLAN-uri pot gestiona nivelul de acces la rețea pentru fiecare SSID - asigurând securitatea și protejând resursele de rețea confidențiale sau critice.
*doar în modul Punct de Acces

Rețea Oaspete*

Suportă o rețea Oaspete pentru a asigura conectivitate izolând în acelși timp oaspeții de rețeaua primară.
*doar în modul Rotuer

DIAGRAMA DE APLICAȚII

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n)
Viteza transfer300 + 867 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene2 x Antene Externe
SecuritateSecuritate WEP, WPA si WPA2
QoS pentru operatii critice
SPI anti-DoS firewall
Vezi mai mult