Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

Router Wireless D-Link DIR-818LW, Gigabit, 750 Mbps, Dual Band (Alb)
D-link Router Wireless D-Link DIR-818LW, Gigabit, 750 Mbps, Dual Band (Alb) Eficient si de incredere Folosind tehnologia AC de ultima generatie, DIR-818LW transmite atat pe banda wireless de 2.4GHz, cat si pe cea de 5GHz. Puteti naviga pe web si scrie e-mail-uri folosind banda de 2.4GHz, in timp ce, simultan, pe cea de 5GHz pu 838907
359.99 Out of stock

Router Wireless D-Link DIR-818LW, Gigabit, 750 Mbps, Dual Band (Alb)

COD: [ DIR-818LW ] ID: 838907

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Router Wireless D-Link DIR-818LW, Gigabit, 750 Mbps, Dual Band (Alb)

Scurta descriere

Eficient si de incredere

Folosind tehnologia AC de ultima generatie, DIR-818LW transmite atat pe banda wireless de 2.4GHz, cat si pe cea de 5GHz. Puteti naviga pe web si scrie e-mail-uri folosind banda de 2.4GHz, in timp ce, simultan, pe cea de 5GHz puteti face stream media, juca jocuri online sau telefona pe Internet. Motorul Quality of Service (QoS) incorporat va permite prioritizarea traficului important asigurandu-se ca aplicatiile preferate primesc prioritate prin intermediul latimii de banda asigurata in cel mai optim mod cu putinta.

Foloseste mydlink pentru a monitoriza reteaua

Puteti avea controlul deplin asupra retelei indiferent de locul in care va aflati prin intermediul iPad-ului, iPhone-ului sau a dispozitivelor Android. Totul printr-o instalare foarte usoara. Astfel, veti fi mereu informat prin intermediul e-mail-ului in legatura cu noii useri sau incercarile nereusite de conectare a potentialilor intrusi. Acest router cu functia cloud este o bună alegere pentru a depista şi bloca accesul persoanelor neautorizate la reteaua dumneavoastra, cu cea mai mare uşurinta. O alta întrebuintare practica a acestui dispozitiv este atunci cand doriti sa aveti sub control accesul la internet al copiilor, chiar si in momentele in care va aflati departe de casa.

Folosesti functia de file-sharing cu mare usurinta

Prin aplicatia mydlink™ SharePort™ se poate conecta o sursa de stocare USB la DIR-818LW de pe care puteti face “share” de documente , filme, poze si muzica cu dispozitivele mobile. Puteti da share muzicii de pe un stick USB, catre toata familia. Sau puteti vedea poze pe TV in timp ce un alt membru al familiei urmareste un film pe tableta. Puteti face media stream pe mai multe dipozitive in acelasi timp, fara intreruperi, sau salva informatii care se pot accesa mai tarziu, chiar si in lipsa unei conexiuni la internet.

Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Port USB1 x USB 2.0
Viteza transfer300 + 433 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
AnteneInterna
SecuritateNetwork Address Translation (NAT)
Stateful Packet Inspection (SPI)
IP/MAC address filtering
Denial of Service (DoS)
Caracteristici fiziceLungime (mm)116.08
Latime (mm)96.69
Inaltime (mm)144.78
Greutate658 g