Router Wireless Asus RT-AC88U, Gigabit, Dual Band, 3100 Mbps, 4 Antene externe
Asus Router Wireless Asus RT-AC88U, Gigabit, Dual Band, 3100 Mbps, 4 Antene externe Router Gigabit Dual-Band Wireless-AC3100     - Router Wi-Fi 802.11ac ultra-rapid, capabil să ofere rate de transfer dual-band combinate de până la 3167 Mbps pentru redarea la o calitate foarte bună a clipurilor video cu rezoluție de până la 4 1532275
834.99 In stock

Router Wireless Asus RT-AC88U, Gigabit, Dual Band, 3100 Mbps, 4 Antene externe

COD: [ 90IG01Z0-BM3100 ] ID: 1532275
1.084,99 Lei PRP
834,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 250,00 Lei
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 15 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 16 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.084,99 Lei PRP
835,00 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 249,99 Lei
Router Wireless Asus RT-AC88U, Gigabit, Dual Band, 3100 Mbps, 4 Antene externe

Descrierea produsului Router Wireless Asus RT-AC88U, Gigabit, Dual Band, 3100 Mbps, 4 Antene externe

Router Gigabit Dual-Band Wireless-AC3100

    - Router Wi-Fi 802.11ac ultra-rapid, capabil să ofere rate de transfer dual-band combinate de până la 3167 Mbps pentru redarea la o calitate foarte bună a clipurilor video cu rezoluție de până la 4K/UHD, partajarea la viteze foarte ridicate a fișierelor de dimensiuni mari și reducerea semnificativă a latențelor pentru jocurile în rețea.
    - Tehnologia Broadcom® NitroQAMTM amplifică vitezele de transfer de date în banda de 5 GHz până la 2167 Mbps și în cea de 2.4 GHz până la 1000 Mbps.
    - Design 4x4 pentru antene și tehnologia AiRadar ”universal beamforming” de modelare a semnalului pentru acoperire wireless de neegalat.
    - Procesorul dual-core la 1.4 GHz îmbunătăţeşte vitezele USB şi WAN/LAN
    - Tehnologia de agregare a conexiunilor suportă viteze de transfer pe fir de până la 2 Gbps, oferind astfel viteze foarte ridicate de transfer unui număr mai mare de dispozitive.
    - Wi-Fi cu capacități multiple cu ajutorul tehnologiei revoluționare MU-MIMO.
    - AiProtection cu Trend Micro pentru o securitate mai bună a rețelei
    - 8 port-uri Gigabit LAN pentru de 2x mai multe conexiuni pe fir decât sunt disponibile în mod obișnuit
    - Funcția de Control Parental vă permite să administrați activitate familiei voastre pe Internet și să asigurați un mediu sigur de utilizare pentru cei tineri.

Cea mai Bună Soluție de Gaming și Streaming 4K

Tehnologia NitroQAM™ - O Experiență Deosebit de Cursivă


Indiferent că participi la o competiție de jocuri online sau transmiți un eveniment în timp real, la rezoluție 4K UHD, întârzierile și fenomenul de buffering sunt de neacceptat. Tehnologia NitroQAM™ (1024-QAM) inclusă în modelul RT-AC88U oferă o viteză combinată a conexiunii Wi-Fi de 3167 Mbps, asigurând astfel faptul că toți cei conectați la rețea se pot bucura de streaming foarte cursiv și latențe foarte scăzute în jocurile online.

Compatibilitate Multi-Platformă

Vitezele de transfer în rețea afectează fiecare dispozitiv pe care te joci și fiecare platformă. ASUS RT-AC88U oferă lățime de bandă extinsă și acoperire pentru toate dispozitivele voastre de jocuri, de la console la PC-uri la dispozitive mobile*, și suportă toate sistemele de operare, inclusiv Windows®2, Mac OS®3 şi Linux®4.

Adaptive QoS – Jocurile tale au Prioritate

Amplifică lățimea de bandă disponibilă prin intermediul soluției Adaptive QoS (Quality of Service), ce îți permite să prioritizezi cu ușurință pachetele de date și activitățile de rețea dedicate jocurilor. Puteți chiar atribui o lățime de bandă dedicată în modul gamer solo, făcând din RT-AC88U aliatul perfect pentru jocuri cu latențe foarte scăzute oriunde în casa ta.

Eliberează ”Resursele” Sistemului PC în timpul Jocurilor

Soluția de rețea reprezintă doar jumătate de ecuație atunci când vine vorba de performanța în jocuri. Aplicațiile anti-virus și nu numai pot consuma resurse vitale de procesare la nivelul CPU-ului și memoriei, ce, în caz contrar, ar putea fi realocate jocurilor. Cu ajutorul soluției AiProtection instalate pe RT-AC88U puteți opri aceste utilitare în timpul jocurilor, asigurându-vă astfel că absolut toate resursele sistemului vostru sunt utilizate pentru a vă oferi o performanță mai bună în jocuri.

Suficientă Lățime de Bandă pentru Toți Clienții

RT-AC88U este soluția perfectă pentru conținutul de divertisment digital, putând suporta un număr de dispozitive egal cu numărul invitaților voștri, dar și transmisiuni multiple Full HD 1080p simultane. Dincolo de consumul de conținut, RT-AC88U vă permite să vă creați propria casă inteligentă, suportând camere de supraveghere IP, termostate și o varietate întreagă de dispozitive de care nici măcar n-ați auzit până în acest moment.

Acoperire Wi-Fi de Neegalat

Cu ajutorul design-ului cu patru transmițători / patru receptori (4T4R) ai antenelor, atât raza de acoperire Wi-Fi cât și stabilitatea semnalului sunt îmbunătățite semnificativ. Tehnologia de modelare a semnalului (beamforming) AiRadar ajută la focalizarea suplimentară asupra semnalului Wi-Fi de pe dispozitivele voastre, făcând astfel rețeaua Wi-Fi mai rapidă, mai clară și mai puternică.

Procesor Puternic, Viteze de Transfer Ridicate

Procesorul dual core de top, tactat la 1.4GHz, cu care a fost dotat modelul RT-AC88U oferă o performanță superioară în utilizare. Vitezele de transfer de date prin intermediul interfeței USB pot atinge valori de până la 100 MB/s, în timp ce vitezele de descărcare/încărcare prin router (lățime de bandă WAN-LAN) pot atinge 1800 Mbps5.

Capabilități Wi-Fi Multiple cu Ajutorul Tehnologiei Revoluționare MU-MIMO

MU-MIMO îi oferă fiecărui dispozitiv compatibil6 propria conexiune Wi-Fi la viteză maximă, astfel încât mai multe dispozitive se pot conecta concomitent fără a încetini în vreun fel rețeaua.
De fapt, RT-AC88U se poate conecta simultan la multipli clienți compatibili MU-MIMO, la viteza maximă suportată de către fiecare dispozitiv, spre deosebire de soluțiile standard MIMO cu utilizator unic, în cazul cărora fiecare dispozitiv trebuie să aștepte transmisiunile secvențiale7.

Opțiuni de Conectivitate Multiple

Cu ajutorul celor 4 interfețe Gigabit LAN cu care este echipat RT-AC88U veți putea conecta până la patru dispozitive compatibile Ethernet în mod simultan. Dispozitivele ce nu dispun de o interfață Wi-Fi, cum are Televizoarele Inteligente, consolele pentru jocuri, unitățile de redare conținut media, player-ele digitale, dispozitivele de stocare NAS și altele pot fi conectate acum la port-urilor lor dedicate, făcând astfel din RT-AC88U centrul de divertisment digital al rețelei voastre personale.

Centrul Vostru de Partajare

Datorită interfețelor USB 3.0 și USB 2.0 încorporate, veți putea conecta cu ușurință la router-ul vostru ASUS dispozitive echipate cu un conector USB, cum ar fi soluțiile externe de stocare de date, imprimantele sau modem-urile a 3G/4G, și le veți putea partaja apoi cu alți utilizatori prin intermediul rețelei Wi-Fi. În plus, port-ul USB 3.0 vă oferă viteze de transfer de date de până la 10X mai rapide.

Agregarea Conexiunilor, Mai Multe Dispozitive, Viteze mai Ridicate!

RT-AC88U oferă o funcție de Agregare a Conexiunilor (Link Aggregation), ce combină două interfețe LAN concatenate (port-urile 1 și 2) într-o singură interfață pe fir ultra-rapidă, ce suportă viteze de transfer de până la 2 Gbps utilizând două cabluri Gigabit Ethernet5. În cazul în care funcția de Agregare a Conexiunilor este activată pe unitatea voastră NAS, clienții pot accesa viteze de transfer de date fără precedent.

ASUSWRT – Controlul foarte Accesibil al Rețelei

RT-AC88U este echipat cu interfața de control foarte avansată și intuitivă ASUSWRT, ce vă ofer acces foarte ușor și rapid atât la procesul de instalare foarte rapid, în doar 3 pași, precum și la un număr mare de opțiuni foarte avansate.

Aplicația ASUS Router

În lumea noastră din ce în ce mai mobilă, posibilitatea controlării rețelei personale prin intermediul unei aplicații a devenit mai importantă ca niciodată. Noua aplicație ASUS Router a fost concepută în mod special pentru a fi atât robustă cât și foarte intuitivă, permițându-vă să setați router-ul, să administrați traficul în rețea, să diagnosticați posibilele probleme legate de conectivitate și chiar și să instalați cele mai recente actualizări de firmware, toate acestea fără a trebui să vă porniți PC-ul.

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN8 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Port USB1 x USB 2.0/ 1 x USB 3.0
Memorie Flash128 MB
RAM512 MB
Viteza transfer1000 + 2167 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene4 x Antene Externe
Securitate64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , WPS support
Detalii SuplimentareWPS Button, Reset Button, Power Button, Wireless on/off Button, LED on/off Button
Vezi mai mult