Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Router Wireless ASUS DSL-AC68U, Gigabit, Dual Band, 1900 Mbps, 3 Antene externe
Asus Router Wireless ASUS DSL-AC68U, Gigabit, Dual Band, 1900 Mbps, 3 Antene externe Versatilitate excelentă cu cele mai ridicat viteze de transfer de date wireless din lume ASUS DSL-AC68U este cel mai rapid router modem ADSL/VDSL Wi-Fi din lume, atingând viteze de transfer dual band combinate de până la 1900 Mbps. Viteza de 1300 M 2530860
979.99 In stock

Router Wireless ASUS DSL-AC68U, Gigabit, Dual Band, 1900 Mbps, 3 Antene externe

COD: [ 90IG00V1-BM3G00 ] ID: 2530860
979,99 Lei
(TVA inclus)
Timp estimativ de livrare
easybox Ridica din easybox
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 10 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 11 zile pana in ora 18:00
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
980,00 Lei
(TVA inclus)
Router Wireless ASUS DSL-AC68U, Gigabit, Dual Band, 1900 Mbps, 3 Antene externe

Descrierea produsului Router Wireless ASUS DSL-AC68U, Gigabit, Dual Band, 1900 Mbps, 3 Antene externe

Versatilitate excelentă cu cele mai ridicat viteze de transfer de date wireless din lume

ASUS DSL-AC68U este cel mai rapid router modem ADSL/VDSL Wi-Fi din lume, atingând viteze de transfer dual band combinate de până la 1900 Mbps. Viteza de 1300 Mbps pe tehnologie 802.11ac în banda de 5 GHz oferă rate de transfer comparabile cu cele atinse în cazul conexiunilor Gigabit, iar tehnologia Broadcom® TurboQAM™ accelerează performanța conexiunii 802.11n în banda de 2.4 GHz de la 450 până la 600Mbps. Dispozitivul este compatibil cu conexiunile ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fibră optică și cablu.

Cele trei antene externe amplifică acoperirea de semnal, astfel încât te poți bucura de o cursivitate ridicată în jocuri și streaming fără întârzieri aproape oriunde te-ai afla în locuință. ASUS AiRadar cu tehnologie universală de formare a semnalului îmbunătățește stabilitatea conexiunii Wi-Fi și extinde aria de acoperire cu până la 150%*. Această tehnologie funcționează nu doar în cazul clienților 802.11ac, ci și al celor 802.11a/b/g/n.

Echipat cu unități de procesare duale dedicate pentru conexiunile pe fir și fără fir, DSL-AC68U elimină pierderile de performanță ce afectează alte routere, în mod special în cazul rețelelor foarte aglomerate, maximizând aria de acoperire și stabilitatea. Astfel, chiar și în cazul celor mai aglomerate rețele personale, transmiterea de conținut video HD este întotdeauna cursivă, latențele pentru jocuri online și apeluri VoIP sunt scăzute, iar descărcarea de fișiere nu este niciodată întreruptă.

Interfața grafică de utilizare ASUSWRT este prietenoasă și te ajută să te bucuri pe deplin de întreaga funcționalitate a router-ului. Procesul de setare în doar 30 de secunde și soluția foarte ușoară de administrare a traficului ajută chiar și utilizatorii mai puțin experimentați să se bucure pe deplin de funcțiile sofisticare oferite de către acest router, iar utilizatorii cu experiență vor aprecia cu siguranță suportul IPv6, multiplele SSID-uri wireless suportate și accesul VPN securizat.

Un singur dispozitiv, dublă funcționalitate

Oferindu-le utilizatorilor opțiunea de a alege între conexiunile DSL sau Ethernet WAN, DSL-AC68U poate fi folosit ca modem DSL și router wireless, sau doar ca router wireless de sine stătător. Puteți astfel alege modul de utilizare cel mai potrivit cerințelor voastre, economisind energie și spațiu prin înlocuirea a două dispozitive separate. Indiferent că doriți să-l folosiți pentru a crea on configurație personală simplă sau o rețea wireless avansată, DSL-AC68U se bucură de toată flexibilitatea de care aveți nevoie. De asemenea, puteți folosi dispozitivul în două moduri simultan, ce pot fi administrate prin intermediul funcționalității dual WAN din ASUSWRT.

Suportă orice tip de conexiune Internet

DSL-AC68U suportă cele mai populare tipuri de conexiuni DSL, inclusiv ADSL2, ADSL2+, ADSL și VDSL2. Mulțumită opțiunii Ethernet WAN, acesta poate fi de asemenea utilizat împreună cu orice modem pentru fibră/cablu optic dotat cu o conexiune Ethernet. Astfel, router-ul este soluția ideală pentru utilizatorii ce plănuiesc să schimbe pe viitor furnizorul de servicii Internet.

Două procesoare pentru conexiuni rapide și stabile

Modelul DSL-AC68U este echipat cu două procesoare pentru performanță și stabilitate ridicate. Acestea optimizează performanțele conexiunilor pe fir și respectiv, fără fir. Prin separarea unităților de procesare pentru conexiunile VDSL/ADSL și Wi-Fi în două module de calcul separate, DSL-AC68U atinge maximum de performanță pentru ambele tipuri de conexiuni, fără a face nici un fel de compromisuri.

Cea mai rapidă interfață Wi-Fi AC din lume, cu tehnologie TurboQAM™

Incorporând tehnologie Wi-Fi de a 5-a generație (5G Wi-Fi), noul chipset Broadcom 802.11ac îi permite router-ului DSL-AC68U să atingă viteze foarte mari de transfer prin intermediul rețelei wireless, comparabile cu cele oferite de interfețele Gigabit. Comparativ cu rețelele 802.11n standard, DSL-AC68U oferă rate de transfer de până la 1.3Gbps în banda de frecvențe de 5 GHz, de 3X mai rapid decât 802.11n! Capacitatea crescută oferită de lățimea de bandă îmbunătățită vă permite să bucurați pe deplin de rețeau Wi-Fi personală. Deoarece toate notebook-urile, desktop-urile, tabletele sau smartphone-urile se bazează pe interfețe Wi-Fi, a venit timpul unei investiții într-o tehnologie ce vă va permite să vă bucurați de o experiență de utilizare deosebită, acum și pe viitor.

Ai Radar îmbunătățește acoperirea Wi-Fi cu 150%**

ASUS Ai Radar oferă o putere mai mare dispozitivelor wireless într-un mod inteligent utilizând o soluție tehnologică de amplificare direcțională precisă a semnalului pentru o acoperire extinsă, viteze de transfer de date ridicate și stabilitate superioară. Deoarece puterea semnalului variază în funcție de condițiile de mediu specifice, DSL-AC68U utilizează trei antene externe cu sistem avansat de achiziție de semnal și tehnologie de formare a undelor pentru a detecta poziția dispozitivelor wireless și a modifica structura transmisiunilor de date astfel încât acestea pot fi optimizate pentru a garanta cea mai rapidă și mai stabilă conexiune wireless. În plus, tehnologia universală de formare a semnalului este compatibilă nu doar cu clienții 802.11ac, ci și cu clienții 802.11a/b/g/n.

Cele mai ridicate viteze de transfer prin conexiunea USB

Modem-ul router wireless ASUS DSL-AC68U este echipat cu un port USB 3.0. Interfața USB 3.0 oferă viteze de transfer de date de 10 ori mai rapide decât USB 2.0. Funcțiile de server FTP, HTTP și UPnP funcționează într-o manieră excelentă, dispozitivul oferind în același timp suport pentru partajarea conexiunilor 3G/4G și posibilitatea accesării la distanță a fișierelor și streaming-ului de fișiere de pe o gamă extinsă de dispozitive compatibile prin ASUS AiDisk. În plus, procesul de descărcare al fișierelor poate continua 24/7 chiar și atunci când PC-ul este oprit, iar conexiunea la imprimante poate fi de asemenea partajată.

Navigare pe Internet la viteze Gigabit cu ajutorul soluției NAT implementată la nivel hardware

Echipat cu o puternică funcție de accelerare NAT implementată la nivel hardware și interfață Gigabit Ethernet încorporată, modem-ul router wireless DSL-AC68U îți oferă performanțe de transfer Gigabit LAN-către-WAN de peste 900 Mbps, de 4.5 ori peste performanțele router-elor Gigabit tradiționale cu funcție NAT implementată software. Astfel, este diminuat semnificativ pericolul apariției de blocaje în cazul conexiunilor de Internet ultra-rapide.

Sincronizează. Partajează. Transmite. Lumea ta la îndemână

ASUS AiCloud te ajută să ai în permanență datele tale la îndemână, indiferent unde te-ai afla, atâta timp cât poți accesa o conexiune Internet. Acesta conectează rețeaua ta personală cu serviciul favorit de stocare de date pe Internet* și îți permite să o accesezi prin intermediul aplicației mobile AiCloud pe telefonul său inteligent cu sistem de operare iOS sau Android, sau chiar prin intermediul unui URL personalizat în orice navigator Internet. În plus, noua funcție de sincronizare Router-la-Router îți permite să sincronizezi tot conținutul tău cu cel aflat pe alte dispozitive de stocare conectate la orice router ASUS compatibil – la fel de simplu ca și cum ai selecta un dosar pentru sincronizare. Partajarea conținutului cu prietenii și familia este acum mai ușoară ca niciodată!

* Compatibil doar cu anumite servicii de stocare de date pe Internet.

Opțiuni robuste de control și optimizare cu ASUSWRT

Procesele de setare, monitorizare și control al aplicațiilor de rețea devin mult mai ușoare și prietenoase cu ajutorul interfeței grafice de utilizare ASUSWRT. În plus față de funcțiile de setare în 30 de secunde, detectarea dispozitivelor multiple și opțiunile de control foarte flexibile, ce te ajută să optimizezi performanța rețelei, această aplicație a fost actualizată și oferă acum și posibilitatea scanării rapide a dispozitivelor de stocare USB conectate la router, pentru a verifica integritatea datelor și starea sistemului de stocare. Soluția dual WAN permite conectarea router-ului la doi furnizori de servicii Internet diferiți, în timp ce sistemul de echilibrare a cerințelor rețelei și de revenire în caz de eroare oferă un nivel superior de fiabilitate, asigurând practic conexiunea permanentă la Internet.

Te joci foarte mult pe Internet, sau urmărești clipuri video? Indiferent care ar fi activitatea ta favorită, DSL-AC68U respectă standardele Quality of Service (QoS) ce îți permit să selectezi lățimea de bandă alocată absolut oricărei sarcini. În plus, soluția de monitorizare a traficului îți permite să verifici datele de trafic cu ajutorul unei interfețe grafice foarte intuitive.

Proces de setare rapid, în 3 pași, prin intermediul PC-ului, tabletei sau smartphone-ului

Folosește-ți smartphone-ul, tableta sau PC-ul pentru a seta rapid și ușor router-ul tău ASUS în mai puțin de 30 de secunde și doar în 3 pași foarte simplii. Conectează cablurile la router, deschide un navigator Internet, și urmează pașii ghidului de setare pentru a putea accesa Internet-ul aproape instantaneu.

* Timpul necesar procesului de setare a fost testat și verificat de către ASUS. Durata reală poate varia în funcție de furnizorul de servicii internet, tipul specific de conexiune, locație și alți factori.

Suport pentru servere și clienți VPN pentru securitate și protecție totală a datelor

DSL-AC68U include un sistem server/client VPN simplu, ce vă permite să accesați o rețea personală sau Internet-ul într-o manieră sigură și protejată. Utilizând DSL-AC68U, puteți seta cu ușurință un server VPN cu suport pentru protocoalele PPTP și OpenVPN, fără a mai trebui să apelați la servicii VPN cu plată sau servere VPN dedicate. DSL-AC68U este de asemenea capabil să transforme toate dispozitivele conectate la rețeaua voastră în clienți VPN prin intermediul protocoalelor PPTP și L2TP, fără a mai trebui să instalați software VPN pe fiecare dintre ele.

Descarcă și transmite conținut oriunde

Aplicația Download Master și server-ul media încorporat vă permit să descărcați și să redați fișierele multimedia stocate pe un dispozitiv de stocare USB atașat router-ului sau pe o gamă largă de dispozitive compatibile, cum ar fi PC-uri, tablete, console PS3 sau Xbox și televizoare inteligente. Download Master poate descărca fișierele chiar și atunci când PC-ul este oprit, și îți permite să administrezi și să monitorizezi starea sesiunilor de descărcare de la distanță.

Rețele Wi-Fi discrete și sigure prin Guest Access

Partajează-ți conexiunea de Internet cu oaspeții în condiții de siguranță completă, fără a mai trebui să partajați parola personală sau resursele de rețea. ASUS Guest Network suportă până la trei rețele-oaspete separate pe fiecare bandă Wi-Fi, fiecare dintre acestea dispunând de propriile limite de utilizare și parolă dedicată. Vizitatorii nu pot accesa rețeaua principală sau orice alt dispozitiv conectat.

Detalii tehnice

SpecificatiiPorturi LAN4 x 10/100/1000 Base-T (RJ-45)
Porturi WAN1 x RJ-11
ADSLDa
WirelessDa (Wireless 802.11 a/b/g/n/ac)
Port USB1 x USB 3.0
Port Print ServerDa
Memorie Flash128 MB
RAM256 MB
Viteza transfer600 + 1300 Mbps
Frecventa2.4 GHz/ 5 GHz
Antene3 x Antene Externe
Securitate64-bit WEP
128-bit WEP
WPA2-PSK
WPA-PSK
WPA-Enterprise
WPA2-Enterprise
Radius cu 802.1x
Suport WPS
Caracteristici fiziceGreutate640g
Alimentare19 V max. 1.75 A
Vezi mai mult