Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

NAS Western Digital MY CLOUD EX2 Ultra, 2 Bay-uri,20TB, WD Red NAS drives, Gigabit Ethernet, USB 3.0 (Negru)
Western digital NAS Western Digital MY CLOUD EX2 Ultra, 2 Bay-uri,20TB, WD Red NAS drives, Gigabit Ethernet, USB 3.0 (Negru) WDBVBZ0200JCH-EESN Pastrati-va unitatea de stocare in siguranta cu ajutorul acestui NAS si accesati-l si transmiteti-l din orice loc cu o conexiune la internet.   My Cloud OS 3   Sistemul My Cloud OS 3 de la WD vine cu o varietate de instrumente si aplicatii pen 3687117
4999.99 Out of stock

NAS Western Digital MY CLOUD EX2 Ultra, 2 Bay-uri,20TB, WD Red NAS drives, Gigabit Ethernet, USB 3.0 (Negru)

COD: [ WDBVBZ0200JCH-EESN ] ID: 3687117
4.999,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.999,99 Lei
(TVA inclus)
NAS Western Digital MY CLOUD EX2 Ultra, 2 Bay-uri,20TB, WD Red NAS drives, Gigabit Ethernet, USB 3.0 (Negru)

Descrierea produsului NAS Western Digital MY CLOUD EX2 Ultra, 2 Bay-uri,20TB, WD Red NAS drives, Gigabit Ethernet, USB 3.0 (Negru)

Pastrati-va unitatea de stocare in siguranta cu ajutorul acestui NAS si accesati-l si transmiteti-l din orice loc cu o conexiune la internet.

 

My Cloud OS 3
 
Sistemul My Cloud OS 3 de la WD vine cu o varietate de instrumente si aplicatii pentru a va oferi un control complet asupra suportului media. Creati un dosar personalizat pentru a va distribui continutul preferat. Sincronizati automat datele dvs. intre toate computerele, astfel incat sa stiti ca al dumneavoastra continut. este intotdeauna actualizat. Si transferati cu usurinta continut intre NAS si un serviciu cloud, cum ar fi Dropbox sau Google Drive.
 
Proiectat pentru streaming fluid
 
Upgradat cu puternicul procesor dual-core Marvell ARMADA 385 1.3GHz, veti obtine rate de transfer ultra-rapide pentru streaming de inalta performanta. De asemenea, vine cu 1 GB de memorie DDR3, astfel incat sa puteti face multitasking cu usurinta.
 
 
 
Distribuirea folderelor si fisierelor simplificata
 
Personalizati cu usurinta modul in care distribuiti utilizand link-uri publice sau private. Cu un link public, puteti sa distribuiti continutul dvs., astfel incat oricine sa il poata vedea. Folosind un link privat, poti acorda utilizatorilor acces limitat sau complet si colaboreaza in siguranta cu oricine.
 
 
 
Centralizati, organizati si faceti streaming cu Plex
 
Plex Media Server pastreaza toate fotografiile, videoclipurile si muzica dvs. organizate si pregatite pentru streaming pe PC-ul dvs, dispozitivul mobil, consola de jocuri sau alt media player certificat. 

Detalii tehnice

GeneralModelWDBVBZ0200JCH-EESN
Form Factor2-Bay
Port RJ-45x1 (Gigabit)
Port USB 3.0x2
ProcesorFamilieMARVELL Armada
ModelMarvell Armada 385
Memorie RAMCapacitate instalata1GB
StocareNumar HDD compatibilex2
Vezi mai mult