Raporteaza o problema
NAS Thecus N2310, 2 Bay-uri
Thecus NAS Thecus N2310, 2 Bay-uri N2310 Instalare completa in 5 minute N2310 este creat avand la baza principiul simplitatii; oricine il poate instala cu usurinta. Parcurgeti pasii aferenti, de regula, instalarii dispozitivelor NAS (dispozitive de stocare conectate la retea). Conectati sursa 1132197
574.99 Out of stock

NAS Thecus N2310, 2 Bay-uri

COD: [ N2310 ] ID: 1132197

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
NAS Thecus N2310, 2 Bay-uri

Scurta descriere

Instalare completa in 5 minute

N2310 este creat avand la baza principiul simplitatii; oricine il poate instala cu usurinta. Parcurgeti pasii aferenti, de regula, instalarii dispozitivelor NAS (dispozitive de stocare conectate la retea). Conectati sursa de alimentare, introduceti cablul pentru Ethernet, initiati N2310, iar instalarea se va realiza in termen de 5 minute. Aceasta caracteristica inovatoare il face, intr-adevar, un dispozitiv NAS de tip plug-and-play (care foloseste metoda “conectare rapida si folosire”).

Aplicatia mobila T-OnTheGo™

Traim intr-o societate in continua miscare, iar solutiile noastre in materie de dispozitive NAS tin pasul!  Aplicatia pentru telefoane inteligente ® T-OnTheGo™ de la Thecus se afla incorporata in N2310. Acum suporta atat sistemul de operare iOS, cat si Android, iar acest soft ware de gestionare a dispozitivelor NAS permite utilizatorilor sa acceseze, sa copieze, sa redea in timp real si sa editeze orice date care circula intre NAS si dispozitivul mobil al acestora. Propriul dvs. cloud (”nor”) personal, cu acces la Internet de pretutindeni.

DDNS

Accesati cu usurinta dispozitivul NAS cu ajutorul Dynamic DNS (DDNS). Acesta permite utilizatorilor sa distribuie si sa-si acceseze fisierele NAS pe Internet de la distanta.  Intrucat cifrele care compun IP-ul (Protocolul Internet) sunt, adesea, dificil de memorat, numele de domenii sunt utilizate pentru a facilita gestionarea dispozitivelor NAS. Atunci cand se schimba adresa IP, serverul DDNS o va ajusta in maniera automata, pentru a asigura posibilitatea permanenta a accesarii de la distanta. Pe scurt, DDNS ofera acces comod prin Internet de la distanta la Thecus® N2310, folosind nume de domenii in loc de cifrele IP-ului.

PLEX Media Center (Centrul media Plex)

Plex Media Server reprezinta inima si creierul oricarui sistem media digital. Serverul gratis este un modul disponibil la Thecus® App Center, care va permite sa instalati si sa gestionati fisierele dvs. media. Cu Plex Media Server instalat pe dispozitivul NAS Thecus®, diversele dispozitive din reteaua dvs. (precum Xbox 360 si cele mobile) se pot conecta si pot reda in timp real fisierele dvs. media locale si pe cele aflate online.

Suport nativ BitTorrent

Inclus in ThecusOS™ 6 se afla Transmission, un produs BitTorrent. Adaugati cu usurinta fisierele de tip torrents de descarcat pe Transmission, asezati-va comod si relaxati-va, pe masura ce NAS se ocupa de restul, fara legatura cu computerul dvs. Odata descarcate, fisierele dvs. vor fi stocate in mod automat  in dosarul NAS P2P, de unde le veti putea accesa prin intermediul retelei dvs. sau al Internetului. Operatiuni de torrenting fara griji (“Setati si uitati”) accesibile de oriunde, asta ofera suportul nativ BitTorrent incorporat in N2310.

Data Guard (Protectia datelor)

Solutia pentru copii de siguranta Data Guard este un software de ultima ora, actionand la nivel local si de la distanta. In prezent, sunt create copii de siguranta ale datelor pe volume RAID, dispozitive externe de stocare USB si eSATA. In plus, Data Guard foloseste o tehnologie inovatoare pentru a sincroniza datele de la nivelul retelei cu alte dispozitive NAS si servere. Ce este si mai important este faptul ca Thecus® Data Guard reprezinta solutia completa pentru copii de siguranta, facand din dispozitivul NAS un instrument usor de folosit si convenabil.

Data Burn (Inscriptionarea datelor pe un suport)

Datele NAS pot fi inscriptionate acum cu usurinta direct pe CD, DVD si discuri Blu-Ray cu ajutorul Data Burn, acest modul simplu care transforma inscriptionarea datelor pe un disc intr-o operatiune extrem de facila. In plus, inscriptionarea fisierelor de imagine ISO este, de asemenea, posibila. Indiferent daca gestionati fisiere audio, media sau elementare, Data Burn copiaza informatiile cu rapiditate, reducand semnificativ timpul de asteptare. Procesul de inscriptionarea fisierelor pe disc este acum unul simplu si lin cu ajutorul modulului Data Burn.

Conectivitate USB 3.0

Conectivitatea de ultima generatie se afla chiar aici, cu viteze de 10 ori mai mari decat in cazul USB 2.0. Indiferent daca se conecteaza camere digitale si telefoane inteligente, se fac copii de siguranta ale unitatilor de hard disk extern de mari dimensiuni sau se extinde capacitatea dispozitivului NAS, USB 3.0. se va asigura ca totul se petrece rapid, cu o viteza de pana la 5 Gbit/s. Compatibilitatea cu versiunile anterioare cumuleaza conectivitatea unei lumi intesate de dispozitive USB 2.0 si USB 1.1, pentru a crea cea mai buna combinatie dintre viteza si acces universal.

User Quota

Distribuiti capacitatea masiva de stocare a unui dispozitiv NAS Thecus intre multiplii utilizatori. Indiferent daca exista 2 sau 100 de utilizatori, User Quota faciliteaza repartizarea si administrarea spatiului de pe disc.

Detalii tehnice
GeneralModelN2310
Form Factor2-Bay
Port RJ-45x1 (Gigabit)
Port USB 2.0x1
Port USB 3.0x1
ProcesorFrecventa (MHz)800
Memorie RAMTipDDR3
Capacitate instalata1x512MB
StocareNumar HDD compatibilex2
Capacitate maxima12TB
Caracteristici fiziceGreutate (kg)1.84