Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Range Extender Wireless Edimax Gemini RE11S, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe (Alb)
Edimax Range Extender Wireless Edimax Gemini RE11S, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe (Alb) Roaming fara probleme cu un singur nume Wi-Fi   Roaming rapid si fiabil pentru o conexiune fara probleme in timp ce va deplasati in casa. Gemini RE11S utilizeaza acelasi nume si aceeasi parola Wi-Fi si face comutarea inteligent in mod automat.   3626542
330.99 Out of stock

Range Extender Wireless Edimax Gemini RE11S, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe (Alb)

COD: [ RE11S ] ID: 3626542
330,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
330,99 Lei
(TVA inclus)
Range Extender Wireless Edimax Gemini RE11S, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe (Alb)

Descrierea produsului Range Extender Wireless Edimax Gemini RE11S, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe (Alb)

Roaming fara probleme cu un singur nume Wi-Fi

 

Roaming rapid si fiabil pentru o conexiune fara probleme in timp ce va deplasati in casa. Gemini RE11S utilizeaza acelasi nume si aceeasi parola Wi-Fi si face comutarea inteligent in mod automat.
 
Cel mai bun Wi-Fi, in fiecare camera a casei
 
Gemini RE11S detecteaza continuu calitatea semnalului dispozitivelor dvs. Wi-Fi si se asigura ca sunt mereu conectate la cel mai bun semnal Wi-Fi. Gemini RE11S este un upgrade excelent pentru a va construi o acoperire Wi-Fi ultra rapida acasa.
 
 
Viteze mai mari cu 802.11 ac
 
Imbunatatiti Wi-Fi-ul dvs. 2.4GHz single-band la cel 802.11ac dual-band cu 5GHz, ideal pentru streaming video. Obtineti cea mai recenta viteza 11ac, de pana la 1200Mbps (N300 + AC867Mbps) si extindeti ambele conexiuni wireless de 2.4GHz si 5GHz in acelasi timp.
 
 
Upgrade facil Wi-Fi 11ac pentru acasa
 
Doar conectati la priza Gemini RE11S pentru a va upgrada conexiunea dvs. single-band 2.4GHz la cea dual-band cu acoperire mai buna, fara a inlocui router-ul si cu configuratie zero necesara.
 
 
Trei moduri intr-unul
 
Gemini RE11S poate functiona ca un extender Wi-Fi, access point sau Wi-Fi bridge. Doar configurati modul de care aveti nevoie pentru mediul dvs. de retea utilizand expertul smart iQ Setup si bucurati-va de navigarea pe web.
 
 
Smart iQ Setup
 
Dispune de configurare printr-o interfata intuitiva, bazata pe browser, pentru o instalare inteligenta, automata si rapida. iQ Setup detecteaza automat retelele Wi-Fi din apropiere si va ajuta sa stabiliti o conexiune in cateva secunde.
*Valabil numai in modul Wi-Fi Extender.
 
Functioneaza cu orice router Wi-Fi
 
Compatibilitate universala cu routerele si configurare facila web-based iQ Setup pentru o instalare rapida si usoara.
 
Comutator de alimentare Green
 
Dispune de un nou comutator hardware pentru a ajusta puterea de transmisie Wi-Fi intre normala si economica (puterea semnalului Wi-Fi) sau pentru a opri alimentarea printr-un singur click. Daca aveti nevoie de Wi-Fi intr-o casa mai mica, trebuie doar sa comutati in modul green pentru a reduce puterea cu 75%, economisind astfel energia.
 
 
Identificati cea mai buna locatie Wi-Fi
 
Gemini RE11S este proiectat cu LED-uri care identifica si va permite sa vizualizati intensitatea semnalului Wi-Fi de la router, pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna zona de amplasare.
 

Detalii tehnice

Specificatii tehnicePorturi LAN1 x 10/100/1000 Mbps
Wireless802.11ac/n/g/b/a
Securitate64/128-bit WEP, WPA-PSK and WPA2-PSK encryption
WPS (Wi-Fi Protected Setup) Configuration
Viteza de transfer1200 Mbps
Frecventa2.4 - 5 GHz
Antena2 x Antene Externe
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)59 x 91 x 40
Greutate130 g
Vezi mai mult