evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele,Procesator comenzi onlineDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Range Extender Edimax EW-7438RPnAir, 300 Mbps, 2 Antene interne
Edimax Range Extender Edimax EW-7438RPnAir, 300 Mbps, 2 Antene interne Wi-Fi Extender N300 Smart cu App EdiRange   Extinde acoperirea reţelelor existente IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi Configurare Smart iQ Setup pentru o instalare uşoară de la smartphone sau tabletă Suportă SSID guest pentru control parental Contro 419968
129.99 In stock

Range Extender Edimax EW-7438RPnAir, 300 Mbps, 2 Antene interne

COD: [ EW-7438RPnAir ] ID: 419968
129,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 128,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat astazi dupa ora 18:00
Livrare prin curier în București:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza maine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
130,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 129,00 Lei)
Range Extender Edimax EW-7438RPnAir, 300 Mbps, 2 Antene interne

Scurta descriere

Wi-Fi Extender N300 Smart cu App EdiRange
 
Extinde acoperirea reţelelor existente IEEE 802.11b/g/n Wi-Fi
Configurare Smart iQ Setup pentru o instalare uşoară de la smartphone sau tabletă
Suportă SSID guest pentru control parental
Control inteligent prin app
Suportă funcţia de remediere automată self healing
Suportă planificarea Wi-Fi şi modul de funcţionare pe timp de noapte
Analizaţi mediul local Wi-Fi local pentru a evita interferenţele
Dimensiune miniaturală şi cu ştecher pentru priza de perete pentru o poziţionare confortabilă
Configurare printr-o singură apăsare a butonului WPS (Configurare protejată Wi-Fi)

EW-7438RPn Air este un extender Wi-Fi din următoarele generaţie, ultra-compact extender cu un CPU puternic şi un app intuitiv pentru iOS  şi Android. O soluţie subţire. uşor de folosit pentru a elimina zonele moarte Wi-Fi şi pentru a extinde acoperirea reţelei Wi-Fi, EW-7438RPn Air oferă o funcţionalitate practică, caracteristici extinse şi un design elegant. Prin procesorul de înaltă viteză creşte performanţa wireless, iar caracteristica de reţea de tip Guest oferă o valoare suplimentară, funcţionând ca o reţea suplimentară, care poate fi folosită de invitaţi sau de copii, menţinând reţeaua dumneavoastră Wi-Fi privată sau permiţându-vă sa vă supravegheaţi printr-un smartphone copiii când aceştia folosesc internetul. Modul de noapte şi planificarea Wi-Fi vă oferă un control complet asupra mediului wireless, iar designul de dimensiuni reduse nu va bloca prizele de alimentare electrică din apropiere, în timp de suportul 802.11b/g/n asigură o largă compatibilitate şi viteze mari wireless de până la 300Mbps .

 

Generaţie nouă, performanţă mai bună, dimensiune redusă
EW-7438RPn Air este prevăzut cu un procesor de 580MHz care îmbunătăţeşte performanţa Wi-Fi cu până la 45% şi este prevăzut cu două antene interne de înaltă performanţă.
 
 
Elimină zonele moarte Wi-Fi
 
Extindeţi acoperirea Wi-Fi asupra zonelor moarte, în care semnalul Wi-Fi nu poate ajunge.
 
Dublaţi cu uşurinţă acoperirea Wi-Fi
 
Branşaţi extenderul direct în priza electrică, iar acesta poate dubla acoperirea semnalului pentru reţeaua Wi-Fi pentru o mai bună calitate Wi-Fi în locuinţele cu mai multe camere sau mai multe camere şi etaje.
 
 
Funcţionează cu orice router wireless 
 
Compatibilitate universală şi configurare simplă iQ pe bază web pentru o instalarea rapidă şi uşoară
 
 
Configurarea este simplă
 
Este prevăzut cu iQ Setup pe bază de browser pentru o instalare inteligentă, automată şi rapidă. iQ Setup detectează automat reţelele Wi-Fi din jur şi vă ajută să stabiliţi o conexiune în câteva secunde.
 
 
Instalare rapidă prin WPS 
 
Un buton WPS (Wi-Fi Protected Setup - Configurare Wi-Fi protejată) permite ca EW-7438RPn să se alăture oricărei reţele wireless existente printr-o simplă apăsare de buton.
 
App inteligenta pentru control şi analiză
 
Extenderul poate funcţiona împreună cu aplicaţia EdiRange pentru smartphone care afişează mediul local Wi-Fi şi oferă o analiză uşor de înţeles, pentru a vă ajuta să evitaţi interferenţele cu dispozitivele wireless din vecini şi pentru a obţine cele mai bune performanţe ale dispozitivelor dumneavoastră. În plus, puteţi gestiona reţeaua wireless a extenderului şi funcţiile precum planificarea şi reţeaua Guest.
 
 

Modul de noapte şi planificarea Wi-Fi

Aplicaţia gratuită pentru smartphone vă permite să opriţi extenderul Wi-Fi folosind doar telefonul, astfel când veţi merge la culcare, veţi putea opri şi extenderul. Este suficient să activaţi modul „good night mode” (modul de noapte) din aplicaţie şi veţi vedea că Wi-Fi şi LED-urile se opresc pe timpul nopţii, lăsându-vă să vă bucuraţi de un somn confortabil. Iar funcţia suplimentară de planificare Wi-Fi vă permite să efectuaţi planificări inteligente pentru a gestiona disponibilitatea Wi-Fi şi utilizarea de energie electrică în funcţie de rutina dumneavoastră. 
 
 
Control parental sau reţea Guest Wi-Fi
 
EW-7438RPn Air este prevăzut cu o a doua reţea care este uşor de configurat şi de gestionat prin folosirea aplicaţiei incluse pentru telefon. Poate fi folosită de musafiri, pentru a se menţine privata reţeaua dumneavoastră Wi-Fi, sau poate fi folosită de coii pentru drept funcţie de control parental. Separaţi reţeaua Wi-Fi dumneavoastră de cea a copiilor, astfel încât să o puteţi porni şi opri oricând şi să aveţi un control total prin folosirea aplicaţiei pentru telefon. Folosiţi funcţia de planificare pentru a regulariza timpii în care copii pot intra online sau puteţi opri extenderul, astfel încât copii să nu fie distraşi în timp ce-şi fac temele.
 
 
Encriptare avansată Wireless WPA/WPA2
 
Suportă standardele WEP 64/128 bit, WPA şi WPA2 pentru o encriptare wireless.
 
 
Compact, design subţire pentru priza de perete
 
Se branşează direct la prizele electrice existente, fără să mai fie nevoie de un cablu suplimentar de alimentare. Instalaţi oriunde este necesar.
 
 
DIAGRAMA DE APLICAŢIE
 

Detalii tehnice
Specificatii tehniceWirelessDa (IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n)
SecuritateEncriptate 64/128-bit WEP si securitate WPA-PSK, WPA2-PSK; Autentificare 802.1x; WPS (configurare protejata Wi-Fi).
Viteza de transfer300 Mbps
Frecventa2.4 GHz
Antena2 x Antene Interne
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)72 x 42 x 45
Greutate49 g