Raporteaza o problema
Antena OmniDirectionala TP-LINK TL-ANT2408CL
Tp-link Antena OmniDirectionala TP-LINK TL-ANT2408CL TL-ANT2408CL este o antenă omnidirecţională de interior care operează în banda de frecvenţă 2.4-2.5 GHz şi oferă un câştig de 8dBi, cu radiaţie omnidirecţională, sporind considerabil aria de acoperire şi calitatea conexiunii wireless. Ant 71870 4 3
27.75 Out of stock
Antena OmniDirectionala TP-LINK TL-ANT2408CL
5
Antena OmniDirectionala TP-LINK TL-ANT2408CL Deci nu am putut sa le schimb antenele pe o placa wirless interna si le am pus la un router extern Asus care avea antene bune de 5dbi le am schimbat ca nu am avut incotro dar sincer mare diferenta nu am vazut sincer nu s-ar fi meritat sa le schimb . Pentru niste anetene slabe se merita dar la ce am avut eu nu.Produsul e unul bun si de calitate .
5
Antena OmniDirectionala TP-LINK TL-ANT2408CL Este un produs util.
5

Antena OmniDirectionala TP-LINK TL-ANT2408CL

COD: [ TL-ANT2408CL ] ID: 71870
27,75 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
27,75 Lei
(TVA inclus)
Antena OmniDirectionala TP-LINK TL-ANT2408CL

Scurta descriere

TL-ANT2408CL este o antenă omnidirecţională de interior care operează în banda de frecvenţă 2.4-2.5 GHz şi oferă un câştig de 8dBi, cu radiaţie omnidirecţională, sporind considerabil aria de acoperire şi calitatea conexiunii wireless. Antena dispune de un conector RP-SMA Male (Plug), asigurând o amplă compatibilitate cu majoritatea echipamentelor wireless.

Înlocuirea antenei dvs. wifi cu TL-ANT2408CL amplifică semnificativ aria de acoperire şi puterea semnalului wireless. Această antenă omnidirecţională poate substitui antena standard cu care este echipat un router, acess point. Deoarece este omnidirecţională, ea poate transmite şi recepţiona semnalul wifi din toate direcţiile, oferind o acoperire circulară.

Uşor de utilizat

Instalarea este foarte simplă – tot ce trebuie să faceţi este să deconectaţi antena din fabrică a dispozitivului, şi să conectaţi această antenă. Vă puteţi bucura de noile caracteristici ale reţelei imediat. Trebuie reţinut faptul că puterea semnalului transmis depinde în primul rând de dispozitivul wireless utilizat, antena nu poate transmite şi recepţiona un semnal mai puternic decât permite modemul sau adaptorul utilizat.

Detalii tehnice
CaracteristiciTip antenaOmnidirectionala
AplicabilitateInterior
Raza frecventa2.4GHz~2.5GHz
Putere8 dBi
PolarizareLineara, verticala
Impedanta50 Ohm
ConectorRP-SMA
Temperatura operare-40C ~ +65C
Temperatura depozitare-40C ~ +80C
Adauga review

Review-uri

Motovelea Sorin 21.02.2018 08:25
Este un produs util.

Pro

compatibilitate cu adaptorul wireless tp-link tl-wn722n

Contra

nimic
3 din 6 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Speriosu Tiberius 30.08.2017 08:46
Deci nu am putut sa le schimb antenele pe o placa wirless interna si le am pus la un router extern Asus care avea antene bune de 5dbi le am schimbat ca nu am avut incotro dar sincer mare diferenta nu am vazut sincer nu s-ar fi meritat sa le schimb . Pentru niste anetene slabe se merita dar la ce am avut eu nu.Produsul e unul bun si de calitate .

Pro

Constructie robusta impecabile sunt destul de maricele

Contra

trebuia o descriere mai detaliata ca de exemplu diametru spre exemplu nu am putut sa le schimb antenele la placa wirless interna DLink ptr ca nu se pot baga toate 3 numai 2 daca vrei.Trebuie tinut cont si de lungimea lor daca ai routeru pus intr un spatiu mai ingust
6 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Zaim Marian 10.10.2013 16:30

Pro

sunt foarte multumit

Contra

86 din 160 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu