evoMAG evolueaza! Avem nevoie de tine in departamentele,Procesator comenzi onlineDepozit. Hai sa evoluezi alaturi de noi.

Raporteaza o problema
Antena Directionala TL-ANT2409B
Tp-link Antena Directionala TL-ANT2409B TL-ANT2409B este o antenă direcţională care operează în banda de 2.4GHz şi asigură un câştig de 9dbi, sporind considerabil aria de acoperire şi calitatea conexiunii wireless. Antena dispune de un conector N female, asigurând o amplă compatib 71871
83.99 Out of stock

Antena Directionala TL-ANT2409B

COD: [ TL-ANT2409B ] ID: 71871
83,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
83,99 Lei
(TVA inclus)
Antena Directionala TL-ANT2409B

Scurta descriere

TL-ANT2409B este o antenă direcţională care operează în banda de 2.4GHz şi asigură un câştig de 9dbi, sporind considerabil aria de acoperire şi calitatea conexiunii wireless. Antena dispune de un conector N female, asigurând o amplă compatibilitate cu majoritatea echipamentelor wireless. De asemenea, designul său rezistent la intemperii asigură o funcţionare la parametri normali în cadrul soluţiilor wireless de exterior, în condiţii solicitante.

Bucuraţi-vă de beneficiile conexiunii wireless pe distanţe extinse şi de rate de transfer superioare pe întreaga arie de acoperire wireless în exterior. Nu necesită configurare sau instalare software.

Uşor de utilizat

Instalarea TL-ANT2409B este simplă şi intuitivă. Această antenă este compatibilă cu cele mai multe dispozitive wireless existente pe piaţă care dispun de antenă externă detaşabilă (access point, router, bridge şi adaptoare de reţea).
Detalii tehnice
CaracteristiciTip antenaDirectionala
AplicabilitateExterior
Raza frecventa2.4 GHz
Putere9 dBi
PolarizareLineara, verticala
Conectortip N (female)
Temperatura operare-20C ~ +65C
Temperatura depozitare-30C ~ +75C