Perioada aglomerată și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne solicitați pe email la: customercare@evomag.ro

Raporteaza o problema
Acces point TP-LINK TL-WA7510N, De exterior, Rezistent la apa, Antena 15dBi, PoE
Tp-link Acces point TP-LINK TL-WA7510N, De exterior, Rezistent la apa, Antena 15dBi, PoE TL-WA7510N este un dispozitiv wireless cu rază lungă de acţiune pentru exterior, conceput pentru a oferi o conexiune WISP şi o soluţie de comunicaţie wireless pe distanţe extinse. Acesta funcţionează perfect în spectrul de frecvenţă de 5GHz ş 87376 5 1
252.99 Out of stock
Acces point TP-LINK TL-WA7510N, De exterior, Rezistent la apa, Antena 15dBi, PoE Pret/calitate convenabil zic eu ;)
5

Acces point TP-LINK TL-WA7510N, De exterior, Rezistent la apa, Antena 15dBi, PoE

COD: [ TL-WA7510N ] ID: 87376

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Acces point TP-LINK TL-WA7510N, De exterior, Rezistent la apa, Antena 15dBi, PoE

Scurta descriere

TL-WA7510N este un dispozitiv wireless cu rază lungă de acţiune pentru exterior, conceput pentru a oferi o conexiune WISP şi o soluţie de comunicaţie wireless pe distanţe extinse. Acesta funcţionează perfect în spectrul de frecvenţă de 5GHz şi oferă rate de transfer wireless de până la 150Mbps. Dispozitivul oferă o putere de transmisie wireless de până la 500mw şi dispune de o antenă de 15dBi cu polarizare duală, care oferă o metodă eficientă de recepţie a semnalului şi de menţinere a stabilităţii acestuia pentru o conexiune wireless care se desfăşoară pe o distanţă de câţiva kilometri.
                              
Conexiuni 5GHz - distorsiuni reduse, performanţă superioară
TL-WA7510N funcţionează în banda mai puţin aglomerată de 5GHz, conexiunea oferită diminuând în mod eficient probabilitatea ca semnalul wireless să devină congestionat. Acesta are la dispoziţie o cale proprie pentru a garanta stabilitatea performanţelor wireless.

Antenă cu câştig ridicat de 15dBi
TL-WA7510N include o antenă de 15dBi cu polarizare duală, elementul cheie pentru realizarea unei conexiuni WiFi pe distanţe extinse. Aceasta este proiectată să asigure o acoperire de 60 grade în plan orizontal şi 14 grade în plan vertical a semnalului transmis, sporind puterea semnalului pe direcţia dorită.

Putere ridicată de transmisie - sparge limitările WiFi
Cu o putere de transmisie wireless de până la 500mW, TL-WA7510N asigură un semnal puternic şi stabil pe distanţe extinse. Semnalul poate fi ajustat la nivel ridicat sau scăzut în cadrul diferitelor aplicaţii, inclusiv în cadrul transmisiilor punct la punct şi punct la multi punct la mare distanţă.

Design profesional pentru exterior
TL-WA7510N este conceput pentru a funcţiona în mediul dur exterior, chiar şi în unele dintre cele mai ostile condiţii climaterice din lume.

(1)  Carcasă rezistentă la intemperii Datorită unei incintei proiectate pentru exterior şi a rezistenţei componentelor hardware la temperaturi extreme (-30°C~70°C), acest AP poate continua să funcţioneze în diferite condiţii de mediu, precum temperaturi ridicate, precipitaţii, vânt sau ninsoare.  

(2)  Protecţie împotriva fulgerelor şi ESD Dispozitivul încorporează un sistem de protecţie împotriva fulgerelor 4000V şi ESD 15KV care ajută la prevenirea scurtcircuitelor provocate de furtuni şi descărcări electrice şi asigură fiabilitatea funcţionării dispozitivului. În plus, terminalul de împământare al TL-WA7510N oferă un nivel profesional de protecţie pentru utilizatorii experimentaţi.

Multiple aplicaţii
Dispozitivul nu se limitează doar la modul punct de acces implicit (AP). TL-WA7510N suportă, de asemenea, modurile router client AP (client WISP), router AP, bridge, repetor şi modul client, oferind utilizatorilor o experienţă mai dinamică şi mai cuprinzătoare atunci când utilizează acest dispozitiv pentru diferite aplicaţii de soluţii wireless.

Suport PoE pasiv pentru flexibilitate în conectare
Alimentat prin intermediul unui Injector PoE pasiv, AP-ul pentru exterior poate utiliza un singur cablu Ethernet care transmite simultan date şi tensiune oriunde este amplasat dispozitivul, chiar şi la o distanţă de până la 60 de metri. Această caracteristică oferă opţiuni multiple de amplasare a punctului de acces în locaţii convenabile pentru maximizarea semnalului, cum ar fi pe un perete sau pe tavanul biroului dvs.

Opţiuni inteligente de management

Opţiunea 1: Alinierea antenei

Utilizatorii pot folosi opţiunea de aliniere a antenei pentru a ajusta direcţia de acţiune a dispozitivelor AP utilizând un instrument de măsurare în timp real a puterii semnalului pentru a selecta o direcţie optimă, configurarea fiind mult simplificată.  

Opţiunea 2: ACK Timeout

Cu opţiunea de ACK timeout care permite ajustarea distanţei dintre două AP-uri, utilizatorii pot seta o anumită distanţă pentru a stabili o conexiune wireless cât mai stabilă.

Opţiunea 3: Ping Watch Dog

Prin setarea unor parametri de bază, cu opţiunea ping watch dog utilizatorii pot menţine comanda ping pentru testarea calităţii conexiunii wireless, existând opţiunea ca AP-ul amplasat la distanţă să fie restartat dacă semnalul devine prea slab sau există o cădere a conexiunii.
Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN1 x 10/100 Mbps
Porturi1 x Conector extern reverse SMA
WirelessDa (IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n)
Viteza transfer150 Mbps
SecuritateActivare/dezactivare SSID
Filtrare adrese MAC
Criptare WEP 64/128/152-biti
Criptare WPA/WPA2/WPA-PSK/WPA2-PSK (AES/TKIP)
Frecventa5 GHz
Antena1 x Antena interna
Caracteristici fiziceLungime (mm)250
Latime (mm)85
Inaltime (mm)60.5
Adauga review

Review-uri

Ferezan Adrian 14.10.2013 20:34
Pret/calitate convenabil zic eu ;)

Pro

Un router foarte bun si acoperire extinsa

Contra

54 din 107 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu