Contextul actual și numărul mare de solicitări pot cauza întârzieri în livrarea comenzilor. Vă rugăm să ne contactați pe email la adresa: vanzari@evomag.ro #StaiAcasă

Raporteaza o problema
Access point Edimax WAP1200, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe
Edimax Access point Edimax WAP1200, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe Solutie puternica mainstream pentru afaceri moderne WAP1200 este o solutie wireless puternica realizata pentru afacerile moderne compatibile cu ultimele standarde IEEE 802.11ac pentru a atinge vieteze de pana la 1200Mbps. Un design cu montaj pe tavan s 1362534
844.99 In stock

Access point Edimax WAP1200, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe

COD: [ WAP1200 ] ID: 1362534
844,99 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 843,99 Lei)
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 16:00
Livrare prin curier în București:Se livreaza in 7 zile pana in ora 18:00
Livrare prin curier în țară:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Informatii garantie
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
845,00 Lei
(TVA inclus)
Include taxa verde: 1 Lei
(Pret fara taxa verde: 844,00 Lei)
Access point Edimax WAP1200, Gigabit, Dual Band, 1200 Mbps, 2 Antene externe

Scurta descriere

Solutie puternica mainstream pentru afaceri moderne

WAP1200 este o solutie wireless puternica realizata pentru afacerile moderne compatibile cu ultimele standarde IEEE 802.11ac pentru a atinge vieteze de pana la 1200Mbps. Un design cu montaj pe tavan si o calitate a constructiei de grad industrial, combinate cu o operare prietenoasa si un set extins de caracteristici, fac ca acest produs sa fie o solutie ideala dual-band de inalta performanta pentru operatiile solicitante din fiecare zi.

Pentru afacerile care necesita securitate, flexibilitate si viteza – seria Edimax Pro are o gama larga de aplicatii potentiale, de la mediile de birou, la scoli, campusuri, hoteluri si spitale. Capacitate de inalta densitate de pana la 100 de clienti simultani, ideal pentru locurile de munca unde angajatii pot folosi propriile device-uri (BYOD), sau pentru alte medii cu un numar mare de clienti si de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranzitia rapida intre mai multe access point-uri. SSID-urile multiple pot fi configurate pentru departamente diferite sau pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS ofera o verificare suplimentara cu o arhitectura scalabila AP pentru managementul central al access point-urilor multiple. Suport Power over Ethernet (PoE) si o interfata de management pe baza de web pentru si optiuni extinde se gestionare pentru departamentele MIS si pentru administratorii de retea.

Cand performanta si securitatea sunt importante pentru afacerea dumneavoastra, aveti nevoie de produse care sunt realizate special. Seria Edimax Pro este realizata pentru a va ajuta afacerea si pentru a va oferi o conectivitate pe care sa va puteti baza in fiecare zi, cu o siguranta si o eficienta garantate.

Design de inalta performanta cu viteza mare 1200Mbps dual-band 11ac

Tehnologia wireless de ultima generatie IEEE 802.11ac ofera o viteza Giga Wi-Fi care astazi corespunde cu cerintele moderne ale mediilor de afaceri. Si simultan acoperirea 2,4GHz si 5GHz dual-band inseamna o flexibilitate maxima pentru aplicatiile de productivitate mobile-centrice. Vitezele de pana la 300Mbps din banda 2,4GHz si 867Mbps pe banda 5GHz pot manipula cele mai multe aplicatii intensive, perfect pentru aplicatiile audio, video si de voce si sunt semnificativ mai mari decat traditionalul 802.11n Wi-Fi. Suplimentar, seria de produse Edimax Pro are si alte caracteristici de inalta performanta, precum condensatorii solizi pentru durate mai mari de viata decat alternativele nesolizi, generand mai putina caldura si oferind o stabilitate crescuta. Durabil, robust si pregatit pentru mediile de afaceri.

Acoperire mare si SSID-uri multiple

Cu o radiofrecventa reglabila si o pare sensibilitate de receptie, punctele de acces Edimax Pro sunt echipate pentru a oferi o mare acoperire acolo unde este foarte necesara. Adecvat pentru spatiile mare de birouri, magazine, spitale sau sali de conferinta, obtineti o acoperire wireless de care personalul si sistemele au nevoie pentru a opera eficient. Tineti fiecare colt ala afacerii conectat si diferentiati grupurile de utilizatori, departamentele sau invitatii cu cele pana la 32 de SSID-uri separate cu o securitate independenta. Acoperire Wi-Fi larga, accesibila cu o securitate puternica pentru a proteja informatiile sensibile ale companiei si pentru a supraveghea accesul la retelele interne.

Solutii pentru retelele de inalta densitate si cu multe dispozitive

Folosirea dispozitivelor proprii ale angajatilor (BYOD) este o tendinta tot mai mare in birourile si in spatiile din lumea intreaga. Angajatii isi folosesc telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile cu cele mai recente aplicatii de productivitate conectate la cloud pentru a-si indeplini sarcinile iar banda 2,4GHz este aglomerata, astfel incat aceste dispozitive pot folosi reteaua de mare viteza 5GHz Wi-Fi. Iar la birouri, hoteluri, scoli sau alte medii dens populate, access point-urile trebuie sa fata fata la volumele mari de utilizatori care se conecteaza oricand la retea, indiferent daca sunt clienti sau angajati. Solutiile Edimax Pro suporta cea mai recenta retea dual-band 802.11ac 2.4GHz si 5GHz Wi-Fi alaturi de capacitatea de inalta densitate de a suporta pana la o suta de utilizatori simultani, ideala pentru mediile de lucru aglomerate si cu un numar mare de dispozitive wireless

Mobilitate deosebita

Punctele de acces tipice wireless pot acoperi o raza de 25m – 30m la utilizare normala. Acum, cu noile avansuri tehnologice din punctele de acces Edimax Pro, putem extinde acoperirea efectiva cu aproximativ 1,5x mai departe, eliminand complet zonele moarte Wi-Fi si oferind o acoperire completa asupra intregului mediu. Dispozitivele wireless pot ramane conectate in medii unde conectivitatea poate avea o influenta semnificativa asupra eficientei si productivitatii si pot beneficia de pe urma mobilitatii cu conectivitate la viteza mare dispozitive precum: telefoane inteligente, tablete si computere, aflate in intreaga organizatie.

Hoteluri, birouri, scoli si spitale

Punctele de acces din seria Edimax Pro, cu retele de mare densitate 11ac, pentru pana la 100 de utilizatori simultani, sunt ideale pentru cladirile de birouri cu mai multi chiriasi, hoteluri, resorturi, spitale, campusuri, conferinte sau oriunde unde reteaua este folosita pe scara larga, cu o siguranta si o eficienta garantate.

Detectie acces neautorizat acces point si izolatie wireless

Detectia accesului neautorizat poate identifica orice SSID-uri neautorizate care ar fi putut fi instalate, iar izolatia L2 wireless ofera securitate wireless.

Aplicatie usoara si intuitiva Central Network Management (NMS)

Edimax Pro NMS (Network Management Suite) este o solutie pentru managementul pe baza web al retelei wireless. Departamentele MIS din cadrul companiei au posibilitatea de a planifica si gestiona punctele de acces Edimax Pro, in functie de spatiul din birouri, folosind o interfata de la distanta pe baza web, care include un panou, o vedere a hartii, statistici legate de trafic si o lista a clientilor wireless, pentru administrarea retelei de al distanta. Setarile RADIUS, setarile grup WLAN, controlul de acces, setarile retea invitat si actualizarile de firmware pot fi gestionate central de la o singura locatie pentru a se reduce timpul de oprire, pentru a avea asistenta la remedierea problemelor si pentru a optimiza performanta de retea.  Planurile de zone si aplicatiile de configurare sunt, de asemenea, disponibile pentru extinderea si gestionarea retelelor multiple cu mai multe puncte de acces.

Arhitectura puncte de acces

Aplicatia Edimax Pro Network Management (NMS) suporta arhitectura de puncte de acces, care face posibila gestionarea centrala a unui grup de puncte de acces. NMS poate fi instalat la un punct de acces si suporta pana la puncte de acces 8 Edimax Pro fara un control suplimentar wireless, reducand costurile si facilitand managementul AP de la distanta. Punctele de acces pot fi dispuse si configurata in functie de cerinte, creandu-se o puternica arhitectura de retea care poate fi gestionata usor si extinsa in viitor, cu o interfata usoara pentru utilizator si un domeniu extins de functii pentru specialistii MIS ai companiei.

Detalii tehnice
SpecificatiiPorturi LAN2 x 10/100/1000 Mbps
WirelessDa (IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac)
Viteza transfer1200 Mbps
Frecventa2.4 GHz
5 GHz
Antena2 x Antene Externe
Caracteristici fiziceGreutate (g)527