Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt disponibile în București! Aplică acum!

Access Point Wireless Edimax OAP900, Gigabit, 866 Mbps, Pentru exterior (Alb)
Edimax Access Point Wireless Edimax OAP900, Gigabit, 866 Mbps, Pentru exterior (Alb) Soluție de Exterior Puternică cu Viteze Mari AC900 pentru Afaceri Moderne   OAP900 dispune de o carcasă rezistentă la intemperii evaluată IP65 și oferă o soluție fără fir premium concepută pentru IMM-uri ce necesită rețele Wi-Fi perfor 3626574
899.99 Out of stock

Access Point Wireless Edimax OAP900, Gigabit, 866 Mbps, Pentru exterior (Alb)

COD: [ OAP900 ] ID: 3626574
899,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
 • Produse recomandate
 • Scurta descriere
 • Comparare
 • Detalii tehnice
 • Review-uri
899,99 Lei
(TVA inclus)
Access Point Wireless Edimax OAP900, Gigabit, 866 Mbps, Pentru exterior (Alb)

Descrierea produsului Access Point Wireless Edimax OAP900, Gigabit, 866 Mbps, Pentru exterior (Alb)

Soluție de Exterior Puternică cu Viteze Mari AC900 pentru Afaceri Moderne
 
OAP900 dispune de o carcasă rezistentă la intemperii evaluată IP65 și oferă o soluție fără fir premium concepută pentru IMM-uri ce necesită rețele Wi-Fi performante. Produsul vine cu ultima tehnologie IEEE802,11ac 2x2 pentru viteze de până la 900Mbps pe banda de 5GHz. Fiind proiectat cu prindere pe perete sau stâlp cu o calitate de proiectare industrială, combinat cu un set de operațiuni și caracteristici user-friendly, fac ca acest produs să fie soluția performantă ideală pentru operațiunile zilnice ale unei companii.
 
Pentru afacerile care necesită securitate, flexibilitate şi viteză – seria Edimax Pro are o gamă largă de aplicaţii potenţiale, de la mediile de birou, la şcoli, campusuri, hoteluri şi spitale. SSID-urile multiple pot fi configurate pentru departamente diferite sau pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS oferă o verificare suplimentară cu o arhitectură scalabilă AP pentru managementul central al access point-urilor multiple. Capacitate de înaltă densitate de până la 50de clienţi simultani, ideal pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri, sau pentru alte medii cu un număr mare de clienţi şi de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranziţia rapidă între mai multe access point-uri. Suport Power over Ethernet (PoE) şi o interfaţă de management pe bază de web pentru şi opţiuni extinde se gestionare pentru departamentele MIS şi pentru administratorii de reţea.
 
Când performanţa şi securitatea sunt importante pentru afacerea dumneavoastră, aveţi nevoie de produse care sunt realizate special. Seria Edimax Pro este realizată pentru a vă ajuta afacerea şi pentru a vă oferi o conectivitate pe care să vă puteţi baza în fiecare zi, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate, OAP900 oferă cel mai înalt nivel de performanţă wireless de pe piaţa actuală.
 
CARACTERISTICI IMPORTANTE
 • Viteză Mare 802.11AC High Speed: IEEE 802.11ac cu viteze wireless de până la 900Mbps.
 • Instalare Ușoară: Proiectat cu prindere pe Perete sau Stâlp cu un kit de instalare ușoară.
 • Construcție robustă: Carcasa evaluată IP65 cu protecție la apă poate funcționa normal în condiții meteo riguroase. 
 • Realizat pentru o utilizare intensă: Suportă până la cincizeci de utilizatori simultani, ideal pentru mediile aglomerate şi pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri.
 • Multiple SSIDs for Security Management: Supports up to 16 SSIDs ideal for multiple departments, user groups, customers or guests.
 • Fast Roaming: Comutare uşoară între acces point-uri fără lag sau întreruperi, asigurând o performanţă de top şi aplicaţiile de streaming video şi voce.
 • Acoperire mare şi sensibilitate crescută: Radiofrecvenţa reglabilă şi o sensibilitate crescută a receptorului pentru acoperirea spaţiilor mari.
 • Mobilitate deosebită: O acoperire mai mare de 1,5 ori decât acces point-urile normale pentru o acoperire totală care asigură o conectivitate Wi-Fi în mediile industriale.
 • Power over Ethernet: Suportă PoE Pasiv In si PoE Pasiv Out.
 • Server încorporat RADIUS: Cu management de până la 256 de conturi pentru utilizatori.
 • Mediil de afaceri: O alegere avansată pentru aplicaţii de înaltă performanţă. Adecvat pentru o gamă largă pentru aplicaţiile comerciale precum, hotel, săli de conferinţă, şcoli, campusuri, resorturi, magazine, stadioane, exteriorul Mallurilor, autostrăzi, linii de cale ferată şi altele.
 • Management Centralizat: Edimax Pro Network Management Suite (NMS), suită de management centralizat Wireless web-based ușor și intuitiv, suportă Arhitectura de implementare AP Array.

Design de înaltă performanţă cu viteză mare 900Mbps 5GHz 11ac

Tehnologia wireless de ultima generaţie IEEE 802.11ac oferă o viteză Giga Wi-Fi care astăzi corespunde cu cerinţele moderne ale mediilor de afaceri. Şi acoperirea 5GHz înseamnă o flexibilitate maximă pentru aplicaţiile de productivitate mobile-centrice. Vitezele de până la 900Mbps pe banda 5GHz pot susține cele mai multe aplicaţii intensive, perfect pentru aplicaţiile audio, video şi de voce şi sunt semnificativ mai mari decât tradiţionalul 802.11n Wi-Fi. Suplimentar, seria de produse Edimax Pro are şi alte caracteristici de înaltă performanţă, precum condensatorii solizi pentru durate mai mari de viaţă decât alternativele nesolizi, generând mai puţină căldură şi oferind o stabilitate crescută. Durabil, robust şi pregătit pentru mediile de afaceri.​
 
Acoperire mare şi SSID-uri multiple
 
Cu o radiofrecvenţă reglabilă şi o pare sensibilitate de recepţie, punctele de acces Edimax Pro sunt echipate pentru a oferi o mare acoperire acolo unde este foarte necesară. Adecvat pentru spaţiile mare de birouri, magazine, spitale sau săli de conferinţă, obţineţi o acoperire wireless de care personalul şi sistemele au nevoie pentru a opera eficient. Ţineţi fiecare colţ ala afacerii conectat şi diferenţiaţi grupurile de utilizatori, departamentele sau invitaţii cu cele până la 16 de SSID-uri separate cu o securitate independentă. Acoperire Wi-Fi largă, accesibilă cu o securitate puternică pentru a proteja informaţiile sensibile ale companiei şi pentru a supraveghea accesul la reţelele interne.
 
Soluţii pentru reţelele de înaltă densitate şi cu multe dispozitive
 
Folosirea dispozitivelor proprii ale angajaţilor (BYOD) este o tendinţă tot mai mare în birourile şi în spaţiile din lumea întreagă. Angajaţii îşi folosesc telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile cu cele mai recente aplicaţii de productivitate conectate la cloud pentru a-şi îndeplini sarcinile iar banda 2,4GHz este aglomerată, astfel încât aceste dispozitive pot folosi reţeaua de mare viteză 5GHz Wi-Fi. Iar la birouri, hoteluri, şcoli sau alte medii dens populate, access point-urile trebuie să faţă faţă la volumele mari de utilizatori care se conectează oricând la reţea, indiferent dacă sunt clienţi sau angajaţi. Edimax OAP900 suportă cea mai recentă reţea dual-band 802.11ac 5GHz Wi-Fi alături de capacitatea de înaltă densitate de a suporta până la cincizeci de utilizatori simultani, ideală pentru mediile de lucru aglomerate şi cu un număr mare de dispozitive wireless.
 
Mobilitate deosebită
 
Punctele de acces tipice wireless pot acoperi o rază de 25m – 30m la utilizare normală. Acum, cu noile avansuri tehnologice din punctele de acces Edimax Pro, putem extinde acoperirea efectivă cu aproximativ 1,5x mai departe, eliminând complet zonele moarte Wi-Fi şi oferind o acoperire completă asupra întregului mediu. Dispozitivele wireless pot rămâne conectate în medii unde conectivitatea poate avea o influenţă semnificativă asupra eficienţei şi productivităţii şi pot beneficia de pe urma mobilităţii cu conectivitate la viteză mare dispozitive precum: telefoane inteligente, tablete şi computere, aflate în întreaga organizaţie.
 
Hoteluri, birouri, şcoli şi spitale
 
Punctele de acces din seria Edimax Pro, cu reţele de mare densitate 11ac, pentru până la 50 de utilizatori simultani, sunt ideale pentru clădirile de birouri cu mai mulţi chiriaşi, hoteluri, resorturi, spitale, campusuri, conferinţe sau oriunde unde reţeaua este folosită pe scară largă, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate.
 
Detecţie acces neautorizat acces point şi izolaţie wireless
 
Detecţia accesului neautorizat poate identifica orice SSID-uri neautorizate care ar fi putut fi instalate, iar izolaţia L2 wireless oferă securitate wireless.
 
Aplicaţie uşoară şi intuitivă Central Network Management (NMS)
 
Edimax Pro NMS (Network Management Suite) este o soluţie pentru managementul pe bază web al reţelei wireless. Departamentele MIS din cadrul companiei au posibilitatea de a planifica şi gestiona punctele de acces Edimax Pro, în funcţie de spaţiul din birouri, folosind o interfaţă de la distanţă pe bază web, care include un panou, o vedere a hărţii, statistici legate de trafic şi o listă a clienţilor wireless, pentru administrarea reţelei de al distanţă. OAP900 poate fi manageriat de un AP Edimax Pro de Interior sau de controlerul Edimax Pro dedicat APC500. Setările RADIUS, setările grup WLAN, controlul de acces, setările reţea invitat şi actualizările de firmware pot fi gestionate central de la o singură locaţie pentru a se reduce timpul de oprire, pentru a avea asistenţă la remedierea problemelor şi pentru a optimiza performanţa de reţea.  Planurile de zone şi aplicaţiile de configurare sunt, de asemenea, disponibile pentru extinderea şi gestionarea reţelelor multiple cu mai multe puncte de acces.
 
​​Arhitectură puncte de acces (AP Array)
 
Aplicaţia Edimax Pro Network Management (NMS) suportă arhitectura de puncte de acces, care face posibilă gestionarea centrală a unui grup de puncte de acces. NMS poate fi instalat la un punct de acces şi suportă până la puncte de acces 8 Edimax Pro fără un control suplimentar wireless, reducând costurile şi facilitând managementul AP de la distanţă. Punctele de acces pot fi dispuse şi configurata în funcţie de cerinţe, creându-se o puternică arhitectură de reţea care poate fi gestionată uşor şi extinsă în viitor, cu o interfaţă uşoară pentru utilizator şi un domeniu extins de funcţii pentru specialiştii MIS ai companiei.
 
Set de instalare rapidă
 
OAP900 vine cu kit de montare pe perete sau stâlp pentru o instalare usoara.
 

Detalii tehnice

SpecificatiiWirelessDa (IEEE 802.11a, IEEE 802.11an, IEEE 802.11ac)
Viteza transfer866 Mbps
SecuritateWEP / WPA / WPA2
Frecventa5 GHz
Antena1 x Antena interna
Caracteristici fiziceGreutate (g)592
Vezi mai mult