Raporteaza o problema
Laptop ASUS PRO ADVANCED B551LA-XO187G (Procesor Intel® Core™ i5-4210U (3M Cache, up to 2.70 GHz), Haswell, 15.6", 4GB, 500GB @7200rpm, Intel® HD Graphics 4400, mini DisplayPort, FPR, Wireless AC)
Asus Laptop ASUS PRO ADVANCED B551LA-XO187G (Procesor Intel® Core™ i5-4210U (3M Cache, up to 2.70 GHz), Haswell, 15.6", 4GB, 500GB @7200rpm, Intel® HD Graphics 4400, mini DisplayPort, FPR, Wireless AC) PRO ADVANCED B551LA-XO187G ASUS PRO ADVANCED B551   Notebook-uri foarte fiabile destinate mediului de afaceri și profesioniștilor IT       Notebook-urile din seria ASUSPRO B Advanced dedicate mediului de afaceri sunt supuse unor teste de calitate superioare chi 1088454
2699.00 Out of stock

Acest produs nu mai are suport pentru sistemul de operare Windows XP (sau o versiune anterioara). Daca produsul se va achizitiona in bundle cu sistemul de operare Windows XP (sau o versiune anterioara), nu garantam functionarea corespunzatoare a acestuia!

Produsul nu are CD cu drivere in pachet. Acestea se pot descarca de pe pagina producătorului.

Va rugam sa verificati suportul oferit de producator pe pagina acestuia sau sa trimiteti un mail la documentare@evomag.ro

Laptop ASUS PRO ADVANCED B551LA-XO187G (Procesor Intel® Core™ i5-4210U (3M Cache, up to 2.70 GHz), Haswell, 15.6", 4GB, 500GB @7200rpm, Intel® HD Graphics 4400, mini DisplayPort, FPR, Wireless AC)

COD: [ AU_B551LA-XO187G ] ID: 1088454

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Laptop ASUS PRO ADVANCED B551LA-XO187G (Procesor Intel® Core™ i5-4210U (3M Cache, up to 2.70 GHz), Haswell, 15.6", 4GB, 500GB @7200rpm, Intel® HD Graphics 4400, mini DisplayPort, FPR, Wireless AC)

Scurta descriere

ASUS PRO ADVANCED B551
 
Notebook-uri foarte fiabile destinate mediului de afaceri și profesioniștilor IT
 
 
  Notebook-urile din seria ASUSPRO B Advanced dedicate mediului de afaceri sunt supuse unor teste de calitate superioare chiar și standardelor militare US MIL-STD 810G, asigurând un nivel de fiabilitate excelent. Acestea au fost create pentru a răspunde în mod special cerințelor utilizatorilor din segmentul de afaceri, instituții și agenții guvernamentale, permițând un nivel ridicat de productivitate, securitate și ușurință în administrare.
 
 
• Fiabilitate ieșită din comun
  Utilizatorii din mediul de business și organizațional au cerințe mai ridicate în ceea ce privește standardele și fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO B sunt supuse unor teste de calitate mult mai exigente decât cele aplicate modelelor standard. Laptopurile și-au dovedit rezistența ridicată la cădere, dar și o performanță deosebită în ceea cep privește rezistența balamalelor, precum și în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecție anti-șoc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.
 
 
• Carcasa ecranului fabricată din carbon și dublu ranforsată împotriva șocurilor
  Carcasele ecranelor cu care sunt dotate notebook-urile din Seria B utilizează o structură ranforsată din fibră de carbon ce este de câteva ori mai rezistentă decât materialele obișnuite. Aceasta în conferă notebook-ului un nivel de rezistență la apăsarea ecranului cu 20% mai ridicată decât notebook-urile obișnuite, oferind un nivel ridicat de protecție și greutate redusă.
 
 
• Standarde de testare a fiabilității ASUSPRO extrem de stricte
  Utilizatorii din mediul de business și organizațional au cerințe mai ridicate în ceea ce privește standardele și fiabilitatea, astfel încât toate laptopurile din seria ASUSPRO sunt supuse unor teste de calitate mult superioare standardelor din industrie aplicate sistemelor portabile obișnuite. În ciuda stricteții testelor, laptopurile și-au dovedit rezistența ridicată la cădere, dar și o performanță deosebită în ceea cep privește rezistența balamalelor, precum și în testele de presiune aplicată ecranului. De asemenea, ele includ o unitate de stocare a datelor cu protecție anti-șoc triplă, ce garantează faptul că datele vor fi permanent în siguranță.
 
• Testare mai strictă privind rezistența la cădere
  O înălțime de cădere de două ori mai ridicată decât în cazul notebook-urilor standard.
 
 
• Testarea extinsă a fiabilității balamalelor 
  Cu 20,000 de cicluri de testare în plus față de notebook-urile standard.
 
• Testare foarte strictă a rezistenței la presiune 
  Rezistență crescută cu 20%, în comparație cu notebook-urile normale.
 
 
• Tastatură rezistentă la lichide 
  Diversele accidente ocazionale cauzate de vărsarea băuturilor nu mai sunt acum o problemă.
 
• Soluție de stocare anti-șoc pentru siguranța datelor
  Notebook-urile din seria ASUSPRO B Advanced oferă un nivel ridicat de protecție pentru unitățile de stocare a datelor, fiind echipate cu sisteme de absorbție a șocurilor proiectate să protejeze hard disk-ul împotriva șocurilor suferite în timpul transportului. În plus, unitatea de stocare dispune de un mecanism complet de protecție, constând în soluția hardware G-sensor și software-ul pentru protecția unității de stocare previn impactele iminente, jucând rolul de sistem suplimentare de menținere a securității și rezistenței datelor. Acestea utilizează un accelerometru digital 3D cu 3 niveluri de sensibilitate: oprit, normal și ridicat. Ultimul este activat în mod implicit și funcția de detectare a impactului rămâne permanent pornită.
 
 
• Tastatură foarte confortabilă și secțiune numeric complet pentru o productivitate crescută
  Calitatea tastaturii este un element foarte important pentru clienții din mediul de afaceri, influențând direct productivitatea și confortul în utilizare. Inginerii ASUS optimizat tastatura modelelor din Seria B, ce oferă o cursă de doar 2.3mm, permițându-le astfel utilizatorilor să se bucure de un nivel ridicat de confort în timpul orelor lungi de lucru. De asemenea, tastatura oferă o secțiune numerică completă și butoane pentru navigarea în pagină, crescând astfel semnificativ eficiența în timpul realizării de calcule sau la citirea unor documente de dimensiuni mari.
 
 
• Touchpad de dimensiuni mari și echipat cu suport pentru gesturi
  Suprafața touchpad-ului a fost extinsă la 107 x 61mm, fiind acum direct proporțională cu dimensiunile ecranului, pentru un look și mai atrăgător. Astfel, touchpad-ul este acum mai mare decât elementele de control similare instalate pe alte laptop-uri aparținând unor firme concurente și oferă control extins pentru gesturi, dar și un nivel ridicat de sensibilitate. Suportând o gamă extinsă de gesturi, touchpad-ul înlocuiește efective mouse-ul, reprezentând o soluție de control foarte intuitivă. Suportă navigarea în cadrul unei pagini web cu două degete, rotirea și mărirea/micșorarea imaginii, precum și apăsarea cu 3 degete pentru a simula comanda de click dreapta. Utilizatorul se bucură de un nivel ridicat de eficiență cu ajutorul sistemului de control prin gesturi, în mod special în cazul unor procese ce necesită mai mulți pași, cum ar fi prezentările sau proiectele de cercetare.
 
 
• Ecran cu finisaj mat pentru vizualizare confortabilă
  Finisajul mat al ecranului cu care au fost dotate modelele ASUSPRO previne reflexiile nedorite și reduce gradul de oboseală al ochilor. De asemenea, acesta împiedică apariția amprentelor, făcându-ți toate prezentările mult mai atrăgătoare. Pentru a crește productivitate, suprafețele de suport ale palmelor sunt proiectate ergonomic și dispun de un finisaj cu o textură specială, solidă și plăcută la atingere.
 
 
• Chip de securitate TPM încorporat pentru securitate robustă la nivel hardware
  Tehnologia de securitate TPM (Trusted Platform Module – Platformă de Securitate Ridicată) constă într-un chip integrat pe placa de bază ce criptează datele într-o manieră foarte sigură, reducând riscul reprezentat de hackerii ce ar dori să intre în posesia parolelor ce oferă acces la date importante. TPM permite notebook-urilor să ruleze aplicațiile într-o manieră mult mai sigură, conferind un nivel superior de siguranță tranzacțiilor și comunicațiilor. Atunci când este utilizată împreună cu un pachet software de securitate opțional, această platformă îmbunătățește semnificativ siguranța sistemului, capabilitățile de protecție a fișierelor și nivelul de securitate al mesajelor email. TPM permite un nivel de siguranță mai ridicat decât cel oferit de către BIOS, sistemul de operare sau de către orice altă aplicație non-TPM.
 
• Nivel ridicat de siguranță cu ajutorul cititorului de amprente
  Tehnologia de scanare a amprentelor asigură un nivel maxim de securitate și protecție a datelor. Sistemul electronic pentru citirea amprentelor încorporat în notebook-urile din Seria ASUSPRO B scanează detaliile amprentelor, folosind în acest scop senzori ce sunt afectați în mică măsură de condițiile specifice ale pielii (uscată, bătătorită, murdară sau uleioasă).
 
 
• Autentificare pe bază de smart card (card-uri de acces cu chip RFID)
  Smart card-urile suportate de către modelele din seria ASUSPRO B pot fi utilizate pentru identificare, autentificare, stocarea de date și procesarea aplicațiilor. De asemenea, utilizatorii le pot folosi pentru accesarea diverselor servicii online sau pentru autorizarea tranzacțiilor.
 
 
• Protejează-ți datele – urmărește și localizează notebook-urile furate
 
  Tehnologii Intel® Anti-Furt și Computrace® LoJack® pentru Laptop-uri.
  Seria ASUSPRO B utilizează Tehnologia Intel® Anti-Furt (Intel® AT) pentru a bloca accesul la sistemul de operare al notebook-ului în cazul în care acesta este furat sau pierdut, menținând astfel un nivel ridicat de siguranță. De asemenea, notebook-urile vin pre-încărcate cu aplicația Computrace® LoJack® pentru Laptop-uri dezvoltată de către Absolute® Software, ce permit localizarea acestora de la distanță. De asemenea, datele pot fi blocate sau șterse înainte ca laptop-ul să ajungă în posesia unor persoane neautorizate. Echipa specializată în combaterea furturilor LoJack® pentru Laptop-uri conlucrează cu diverse organizații de poliție și menținere a legii pentru a localiza și recupera laptop-urile furate.
 
 
• USB 3.0 și USB Charger+ oferă viteze ridicate de transfer și reîncărcarea foarte rapidă a dispozitivelor portabile conectate
  Notebook-urile din Seria B oferă interfețe USB 3.0 în echiparea standard, atingând viteze de transfer ale datelor de 10 ori mai rapide decât USB 2.0. Soluția software exclusivă ASUS USB Charger+ alimentează cu ușurință telefoanele inteligente, player-ele multimedia și alte dispozitive portabile chiar și atunci când laptop-urile sunt oprite sau se află în modul așteptare/hibernare, timpul de reîncărcare al bateriilor acestora fiind redus semnificativ.
 
 
Detalii tehnice
DenumireModelPRO ADVANCED B551LA-XO187G
Tip LaptopBusiness
ProcesorFamilie procesorProcesor Intel® Core™ i5
Numar nuclee2
Model procesorProcesor Intel® Core™ i5-4210U
Clock Speed (MHz)1700
Max Turbo Frequency (MHz)2700
Smart Cache (Kb)3072 Level 3
Tehnologie fabricatie22 nm
Procesor graficIntel® HD Graphics 4400
Display si videoDiagonala15"
Rezolutie maxima1366x768
Tip displayAnti-Glare
Placa video integrataIntel® HD Graphics 4400
Camera WebDa
Memorie video(MB)Preluata din RAM
Memorie RAMCapacitate memorie4096 MB
Tip memorieDDR3L (Low Voltage)
Frecventa memorie1600 MHz
Capacitate maxima memorie16384 MB
Sloturi memorie2
Capacitate stocareCapacitate HDD500 GB
Interfata HDD / SSDSATA
Viteza HDD7200 RPM
Unitate opticaDVD Writer (Citeste si Scrie DVD&CD)
Sunet si comunicatiiAudioIntegrata High Definition ASUS SonicMaster Lite Technology
DifuzoareDifuzor incorporat
MicrofonDa
Retea cu FirGigabit Ethernet(10/100/1000Mbs)
Retea Wireless802.11ac
Suport Wi-DiDa
BluetoothDa
ConectivitateDC-in jackPort DC-in pentru Incarcator
Total porturi USB1 x USB 2.0
3 x USB 3.0
Retea (RJ-45)1 x Mufa RJ-45 (LAN Ethernet)
Iesire Audio1 x Combo audio (casti + microfon)
VGA (monitor extern)1 x Conector VGA Monitor Extern
Mini DisplayPort1 x Mini DisplayPort
BaterieTehnologieLithium-Ion
Numar celuleBaterie 3 celule + Baterie 4 celule
OS si caracterisiticiSistem operareFara Sistem de Operare
Dimensiuni(mm)383 x 259 x 26
Tastatura numericaNu
Cititor de amprentaDa