Spune START carierei tale la evoMAG! Posturile sunt in Bucuresti. Aplică acum!

E-Book Reader Prestigio MultiReader Supreme 5664, Procesor 600 MHz, E-Ink Pearl 6", 128 MB RAM, 4GB Flash, Wi-Fi (Negru)
Prestigio E-Book Reader Prestigio MultiReader Supreme 5664, Procesor 600 MHz, E-Ink Pearl 6", 128 MB RAM, 4GB Flash, Wi-Fi (Negru) ALEGEŢI CALITATEA AVANSATĂ!   Exploraţi calitatea extraordinară a cititului pe un afişaj tactil de rezoluţie înaltă cu lumină frontală. MultiReader Supreme se evidenţiază ca fiind gama de vârf a Prestigio eReader. Având multe funcţ 874162
668.99 Out of stock

E-Book Reader Prestigio MultiReader Supreme 5664, Procesor 600 MHz, E-Ink Pearl 6", 128 MB RAM, 4GB Flash, Wi-Fi (Negru)

COD: [ PER5664BC ] ID: 874162
  • Servicii evoMAG
668,99 Lei
(TVA inclus)
TBI
Credit instant 100% online
-detalii.
Alege perioada de creditare:
Rata lunara: Lei
DAE: %
Total: Lei
Detalii suplimentare
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Comparare
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
669,00 Lei
(TVA inclus)
E-Book Reader Prestigio MultiReader Supreme 5664, Procesor 600 MHz, E-Ink Pearl 6", 128 MB RAM, 4GB Flash, Wi-Fi (Negru)

Descrierea produsului E-Book Reader Prestigio MultiReader Supreme 5664, Procesor 600 MHz, E-Ink Pearl 6", 128 MB RAM, 4GB Flash, Wi-Fi (Negru)

ALEGEŢI CALITATEA AVANSATĂ!
 
Exploraţi calitatea extraordinară a cititului pe un afişaj tactil de rezoluţie înaltă cu lumină frontală.
MultiReader Supreme se evidenţiază ca fiind gama de vârf a Prestigio eReader. Având multe funcţii şi o formă de dispozitiv compact, acesta reprezintă cea mai bună opţiune pentru cei care caută un eReader cu o funcţie de citire bine dezvoltată – cititul reprezintă un obicei bun, aşadar, citiţi în cele mai bune condiţii!
Claritate extraordinară
 
Un afişaj fără reflex E Ink Pearl cu o rezoluţie înaltă de 758x1024 px asigură fonturi clare, linii fine şi fotografii de calitate înaltă pentru un citit confortabil şi plăcut. Alegeţi orice font doriţi şi bucuraţi-vă de experienţa cititului.
Ecran tactil
 
Navigaţi cu dispoziitvul dvs. în mod intuitiv precum aţi face-o cu o tabletă. Răsfoiţi biblioteca, ajustaţi fonturile, întoarceţi paginile - o puteţi face uşor, printr-o apăsare de degete. Cititul nu a fost niciodată o experienţă mai plăcută.
Lumină perfectă
 
Afişajul este echipat cu o lumină frontală care permite cititul în mod uşor indiferent de iluminat, fără niciun chin pentru ochi. Ajustaţi-vă luminozitatea ecranului şi citiţi confortabil chiar şi în penumbră sau la lumina soarelui.
Bibliotecă mobilă
 
O colecţie de peste 250 de eBook-uri este deja preinstalată pe dispozitiv; aşadar, le puteţi citi imediat. Peste 750.000 de eBook-uri în
25 de limbi sunt disponibile la Prestigioplaza.com. Creaţi-vă propria bibliotecă de până la 3.000 de eBook-uri şi păstraţi-le la îndemână în eReader.
Pe calea aerului
 
Cu doar câteva clicuri, puteţi descărca multe eBook-uri şi alt conţinut media gratuit pe eReader-ul dvs. prin intermediul Wi-Fi. În plus, dispozitivul dvs. este întotdeauna actualizat cu ultimele firmware-uri automate prin modul fără fir.
Viaţă lungă a bateriei
 
O baterie cu capacitate mare şi un consum eficient energetic vă furnizează până la 3 săptămâni de citit cu o singură încărcare*. Uitaţi de reîncărcarea constantă şi bucuraţi-vă de citit!
* în modul Wi-Fi închis, setarea luminii la 1 şi cititul o oră pe zi.

 

Detalii tehnice

ModelDenumirePrestigio MultiReader Supreme 5664
DisplayTipE-Ink Pearl
Dimensiune (inch)6
Rezolutie1024 x 768
SpecificatiiFormat suportatEPUB, TXT, PDB, PDF, FB2, RTF, MOBI, CHM, HTML, DJV, DJVU
Format imagini suportatBMP, PNG, GIF, JPEG
Memorie RAM128 MB
Memorie Flash4 GB
Card memorie optionalMicro SD card pana la 16GB
InterfataJack de 3.5mm
USBmicro USB
AcumulatorLitiu Polymer
Capacitate acumulator (mAh)1500
Procesor600 MHz
Sistem de operareLinux
Wi-FiDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)180 x 123 x 11
Greutate (g)226
CuloareNegru
Vezi mai mult